EDITOR'S CHOICE

O intalnire cu Delfina Delettrez...

Mainile mele spun foarte multe despre mine, iar inelul este cea…

EDITOR'S CHOICE

Marion Cotillard’s denim choices

Denimul e, de obicei, printre primele alegeri cand vine vorba de…

EDITOR'S CHOICE

Joc de texturi

Jocul de texturi schimba impactul vizual pe care il are o…

EDITOR'S CHOICE

Cateva ganduri despre show-uri de...

Orice inceput de conversatie pe tema #SaptamanaModei imi declanseaza in minte…

INSPIRATIE

3 directii de explorat in...

Sansele de a ne schimba la 180 de grade stilul de…

HOT TREND

Jeansii, printre amintiri & tendinte

Jeansi pe corp, lejeri sau foarte largi, jeansi cu talie joasa…

INSPIRATIE

Cum prinde viata designul interior

Plantele in ghiveci dau viata designului interior, la propriu si la…

Hot Trend

Jeansii, printre amintiri & tendinte

Jeansi pe corp, lejeri sau foarte largi, jeansi cu talie joasa sau inalta, jeansi simpli sau decorati cu tot felul de elemente… Tendintele pentru toamna-iarna 2022/23 sunt destul de variate. Chiar daca accentul cade pe anumite modele pe care le vom vedea, probabil, din ce in ce mai des in perioada urmatoare, pare ca e la moda, mai mult ca oricand, sa porti ce iti place. In plus, noul si amintirile se impletesc cu usurinta. Fiecare inventar al tendintelor in moda e insotit de unul personal, compus din alegerile care mi-au conturat stilul vestimentar de-a lungul timpului. Nu e ceva planuit. Se intampla de la sine, cand anumite detalii de pe catwalk imi trezesc amintiri. Sunt mai multe piese vestimentare cu acest efect, dar jeansii par sa aiba o alarma super-eficienta pentru trezirea amintirilor. Printre motive e si faptul ca eu, una, nu renunt la ei in niciun anotimp. Asa ca, vrand-nevrand, se regasesc in multe amintiri. Cu toate ca vara ii port mai rar decat in restul anului, mai in gluma, mai in serios, traiesc o viata in jeansi. In inventarul personal despre care vorbeam, am trecut primii mei pantaloni din denim preferati, niste mom jeans al caror design imi place la fel de mult in continuare. Cu talia inalta si croiala lejera, ei pun estetica si confortul in ech...

Inapoi Inainte
Kevin Saint Grey – Minimalism, simetrie, armonie
Arta & Design
Autor: Ioana Lovin

Kevin Saint Grey – Minimalism, simetrie, armonie

‘Pictorii hotarasc ce sa includa intr-o lucrare, fotografii hotarasc la ce sa renunte’, scrie Kevin Saint Grey pe site-ul sau. In compozitiile minimaliste ce-i poarta semnatura, Grey reduce lumea la detalii caracterizate adesea de simetrie.

Surprinse dintr-o perspectiva neobisnuita, formele lor contureaza un context diferit. O cladire inalta a orasului devine un ponton, iar cerul innorat – o mare incetosata. O foaie de hartie impaturita pare cand o floare, cand o sculptura spiralata. Fiecare fotografie se transforma intr-o armonie in alb si negru, amintind de pregatirea in muzica a artistului.

Nascut la Hong Kong si stabilit, in prezent, la San Francisco, Kevin Saint Grey reuneste in portofoliu sau nominalizari si premii importante, printre care se regasesc Honorable Mentions in Abstract, Architecture, Self-Portrait, Still Life la International Photography Awards (2012) si Outstanding Achievement in Abstract la Global Photography Awards (2011). Lucrarile lui au fost prezentate in diverse expozitii, atat in orasul in care locuieste, cat si in New York City, Buenos Aires, Londra sau Paris.

Descopera portofoliul fotografului pe site-ul personal kevinsaintgrey.com!

Foto: Kevin Saint Grey

PUBLISHED ON 22.08.2014

more in Mood Board