HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Kevin Saint Grey – Minimalism, simetrie, armonie
Arta & Design
Autor: Ioana Lovin

Kevin Saint Grey – Minimalism, simetrie, armonie

‘Pictorii hotarasc ce sa includa intr-o lucrare, fotografii hotarasc la ce sa renunte’, scrie Kevin Saint Grey pe site-ul sau. In compozitiile minimaliste ce-i poarta semnatura, Grey reduce lumea la detalii caracterizate adesea de simetrie.

Surprinse dintr-o perspectiva neobisnuita, formele lor contureaza un context diferit. O cladire inalta a orasului devine un ponton, iar cerul innorat – o mare incetosata. O foaie de hartie impaturita pare cand o floare, cand o sculptura spiralata. Fiecare fotografie se transforma intr-o armonie in alb si negru, amintind de pregatirea in muzica a artistului.

Nascut la Hong Kong si stabilit, in prezent, la San Francisco, Kevin Saint Grey reuneste in portofoliu sau nominalizari si premii importante, printre care se regasesc Honorable Mentions in Abstract, Architecture, Self-Portrait, Still Life la International Photography Awards (2012) si Outstanding Achievement in Abstract la Global Photography Awards (2011). Lucrarile lui au fost prezentate in diverse expozitii, atat in orasul in care locuieste, cat si in New York City, Buenos Aires, Londra sau Paris.

Descopera portofoliul fotografului pe site-ul personal kevinsaintgrey.com!

Foto: Kevin Saint Grey

PUBLISHED ON 22.08.2014

more in Mood Board