HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
#JoinHMBalmaination

#JoinHMBalmaination

“Vreau sa vorbesc cu generatia mea. Ca designer, acesta este scopul meu principal. H&M imi ofera posibilitatea unica de a aduce pe toata lumea in universul Balmain, de a lua fiecare o  bucata din acest vis si de a crea impreuna  fenomenul global #HMBalmaination.” spunea Olivier Rousteing, directorul de creatie al casei Balmain, in aceasta primavara, cand cele doua branduri si-au anuntat colaborarea.

Astazi, cu o saptamana inainte de lansarea colectiei Balmain x H&M in magazinele din intreaga lume, #HMBalmaination este unul dintre hashtag-urile care ghideaza deja experientele iubitorilor de moda in social media. Un mix inedit intre couture si streetwear, colectia are un caracter versatil, menit sa contureze lookuri impresionante. Aceasta caracteristica este explorata si in cadrul campaniei de promovare a colectiei in Romania, care reuneste duo-uri creative din industria modei de la noi. Roxana Voloseniuc si Domnica Margescu din echipa Elle, Andrei Iovu si Lil Bulgac de la Harper’s BAZAAR, Diana Enciu si Alina Tanase, fashion bloggerii de la Fabulous Muses, au spus da invitatiei #JoinHMBalmaination.

Descopera tinutele create de ei, pornind de la piesele preferate Balmain x H&M, intr-o serie de video-uri ce vor lansate in curand!

Colectia va fi diponibila pe 5 noiembrie in aproximativ 250 de magazine din lume, inclusiv in Romania, precum si online.

Foto: Andreea Macri

PUBLISHED ON 29.10.2015

more in Fashion Etc