HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Iutta. Colectia Toreo.

Iutta. Colectia Toreo.

Brandul Iutta marcheaza debutul international prin crearea unei colectii inspirate de traditiile Spaniei. Intitulata Toreo, aceasta imbina elemente specifice culturii iberice cu estetica brandului romanesc. Prima geanta din viitoarea linie va fi prezentata, pe 16 si 17 mai, la editia V for Vintage Fiesta de la Sala Palatului.

Geanta reproduce broderiile care impodobesc costumele toreadorilor, simbolistica din spatele coridelor fiind punctul de plecare pentru noua colectie.”Primele colectii Iutta lansate au fost dedicate exclusiv specificului romanesc, promovand simboluri locale si valorificand sentimentul nostru unic de dor, iar acum dorim sa pornim intr-un demers de descoperire a valorilor altor popoare. Ne-am indreptat catre Spania si catre increderea si pasiunea pe care o emana acest teritoriu latin, asa ca urmatoarea colectie ii va fi dedicata.” spune Nicoleta Chirica, fondator si designer Iutta.

toreo_iutta_1

toreo_iutta1

 

PUBLISHED ON 15.05.2015

more in Fashion Etc