AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Ioana Ciolacu Miron – Castigatoarea premiului Designer for Tomorrow

Ioana Ciolacu Miron – Castigatoarea premiului Designer for Tomorrow

Ioana Ciolacu Miron a castigat competitia Designer for Tomorrow, ce este patronata de Stella McCartney. Oferit de Peek & Cloppenburg Duesseldorf si de Fashion ID, premiul ii asigura designerului roman participarea la Mercedes-Benz Fashion Week de la Berlin, eveniment ce va avea loc in ianuarie 2014, precum si o sponsorizare pentru realizarea urmatoarei colectii.

Construita din piese ce imbina intr-o maniera inedita detalii structurate, feminine, cu elemente inspirate din moda masculina, colectia “Paradox” a Ioanei Ciolacu Miron a impresionat membrii juriului, care au desemnat proiectul ei drept cel mai bun dintre cele cinci finaliste. Vorbind despre designerul roman, Stella McCartney a precizat ca: “Ioana este un mare talent cu un potential imens. Sper ca vom auzi mult mai multe despre ea in viitor.” (conform designer-for-tomorrow.com)

Urmareste aici video-ul de prezentare a Ioanei Ciolacu Miron, realizat de reprezentatii Designer for Tomorrow!

Foto: Designer for Tomorrow

PUBLISHED ON 05.07.2013

more in Newsroom