NEWS

Giambattista Valli, noul designer care...

Ann-Sofie Johansson, H.E.R., Kendall Jenner, Giambattista Valli, Chiara Ferragni, Bianca Brandolini d’Adda, Chris…

INSPIRATIE

5 trenduri in coafura pentru...

Ce coafuri se poarta in sezonul primavara-vara 2019? Daca ti-ai pus…

RED CARPET

Elle Fanning @ Deschiderea Festivalului...

Elle Fanning si-a facut aparitia la ceremonia de deschidere a Festivalului…

HOT TREND

Ce accesorii pentru par sunt...

Accesoriile pentru par reprezinta o modalitate la indemana de a schimba…

RED CARPET

Tinute spectaculoase de la Met...

Camp: Notes on Fashion este expozitia conceputa, pentru aceasta primavara, de…

TRIED & TESTED

3 produse incluse recent in...

Cand povestesc prietenelor despre anumite produse de ingrijire a tenului pe…

ARTA & DESIGN

CONIFERA, o instalatie printata 3D...

CONIFERA este o instalatie de mari dimensiuni, printata 3D din lemn…

Arta & Design

7 proiecte de design de la RDW 2019

Expozitia centrala din cadrul celei de-a saptea editii Romanian Design Week (RDW) este gazduita, pana pe 26 mai 2019, in cladirea BCR din Piata Universitatii. Echipa The Institute duce mai departe traditia de a prezenta unele dintre cele mai bune lucrari de design si arhitectura din ultimul an, intr-un spatiu din Bucuresti diferit de cele in care au avut loc expozitiile centrale anterioare. Cu aceasta ocazie, am trecut pentru prima oara pragul cladirii BCR, monument istoric care dateaza din 1906. In weekend, am vizitat expozitia, incapere cu incapere. Am vazut proiecte recente, semnate de designeri a caror activitate o urmaresc deja, proiecte care imi erau cunoscute si proiecte realizate de designeri despre care am aflat abia acum. Dintre toate (si nu sunt putine), am ales cateva care s-au pastrat cu mai multa claritate atat in mintea mea, cat si in aparatul foto. Lana & Beton participa la RDW 2019 cu colectia GEM. Este vorba despre cele patru lampi din imaginea de mai sus, care au abajururi din lana. Formele lor simpatice si culorile intense sunt inspirate de fructele de padure. Ulterior, cand am citit mai multe despre proiect pe site-ul The Institute, am aflat un detaliu care mi-a scapat cand am vizitat expozitia. Lampile nu au imprumutat doar elementele viz...

Inapoi Inainte
Ioana Ciolacu Miron – Castigatoarea premiului Designer for Tomorrow

Ioana Ciolacu Miron – Castigatoarea premiului Designer for Tomorrow

Ioana Ciolacu Miron a castigat competitia Designer for Tomorrow, ce este patronata de Stella McCartney. Oferit de Peek & Cloppenburg Duesseldorf si de Fashion ID, premiul ii asigura designerului roman participarea la Mercedes-Benz Fashion Week de la Berlin, eveniment ce va avea loc in ianuarie 2014, precum si o sponsorizare pentru realizarea urmatoarei colectii.

Construita din piese ce imbina intr-o maniera inedita detalii structurate, feminine, cu elemente inspirate din moda masculina, colectia “Paradox” a Ioanei Ciolacu Miron a impresionat membrii juriului, care au desemnat proiectul ei drept cel mai bun dintre cele cinci finaliste. Vorbind despre designerul roman, Stella McCartney a precizat ca: “Ioana este un mare talent cu un potential imens. Sper ca vom auzi mult mai multe despre ea in viitor.” (conform designer-for-tomorrow.com)

Urmareste aici video-ul de prezentare a Ioanei Ciolacu Miron, realizat de reprezentatii Designer for Tomorrow!

Foto: Designer for Tomorrow

PUBLISHED ON 05.07.2013

more in Newsroom