INSPIRATIE

Trucuri de machiaj folosite de...

Tutorialele make-up artistei Lisa Eldridge reprezinta unul dintre locurile de pe…

INSPIRATIE

Ateliere creative sau cum sa...

Practicarea unei activitati recreative, cu care rezonam, poate fi o modalitate…

ARTA & DESIGN

Back Side – Fashion from...

Expozitia Back Side – Fashion from Behind de la Paris aduce…

EDITOR'S CHOICE

Rochia midi pentru zile lungi...

Hainele confortabile imi definesc stilul inca dinainte de-a sti ca am…

ARTA & DESIGN

Roos Kalff aduce la lumina...

Roos Kalff realizeaza corpuri de iluminat si obiecte decorative din farfurioare,…

INSPIRATIE

Tinute couture in alb &...

Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, dedicata colectiilor pentru sezonul…

INSPIRATIE

Effortless chic. Codul vestimentar al...

Daca vara ar avea un cod vestimentar, expresia effortless chic i…

Amintiri

Cum ne amintim azi tinuta de la banchet

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei a 8-a. Mai exact, la primul banchet din viata noastra si la tinutele purtate cu acea ocazie. Vorbeam cu o prietena pe messenger, iar replicile noastre au inceput sa curga in siraguri de cuvinte, incheiate cu emoji-uri zambitoare. Au trecut mai mult de 20 de ani de atunci, dar memoria noastra a pastrat vii anumite detalii. M-am intrebat daca asta e soarta inevitabila a tinutelor de la banchetele de absolvire: sa ne faca sa zambim peste ani de rezultatele exercitiilor noastre de styling, rezolvate cu mai multa sau mai putina stangacie. Dupa povestea mea, as spune ca da, dar cum suna alte povesti? Pentru o imagine mai ampla, am invitat cateva prietene sa-mi impartaseasca amintirile lor despre tinuta de la primul banchet sau de la cel care le inspira mai tare. … Start wearing purple Laura Ionescu, creative freelancer si cofondatoare Dume de mestecat Nu eram foarte entuziasmata de balul de absolvire pentru ca fusese un an greu. In plus, balul se intampla inainte de BAC, ceea ce mi se parea de parca ne fortam norocul. Eu eram printre enervantii aia care credeau ca-l vor pica, dupa care luau nota mare. Am stiut din prima cu ce o sa ma imbrac pentru ca sora-mea imi luase rochia cu trei ani inainte, facand afacer...

Inapoi Inainte
Ioana Ciolacu Miron – Castigatoarea premiului Designer for Tomorrow

Ioana Ciolacu Miron – Castigatoarea premiului Designer for Tomorrow

Ioana Ciolacu Miron a castigat competitia Designer for Tomorrow, ce este patronata de Stella McCartney. Oferit de Peek & Cloppenburg Duesseldorf si de Fashion ID, premiul ii asigura designerului roman participarea la Mercedes-Benz Fashion Week de la Berlin, eveniment ce va avea loc in ianuarie 2014, precum si o sponsorizare pentru realizarea urmatoarei colectii.

Construita din piese ce imbina intr-o maniera inedita detalii structurate, feminine, cu elemente inspirate din moda masculina, colectia “Paradox” a Ioanei Ciolacu Miron a impresionat membrii juriului, care au desemnat proiectul ei drept cel mai bun dintre cele cinci finaliste. Vorbind despre designerul roman, Stella McCartney a precizat ca: “Ioana este un mare talent cu un potential imens. Sper ca vom auzi mult mai multe despre ea in viitor.” (conform designer-for-tomorrow.com)

Urmareste aici video-ul de prezentare a Ioanei Ciolacu Miron, realizat de reprezentatii Designer for Tomorrow!

Foto: Designer for Tomorrow

PUBLISHED ON 05.07.2013

more in Newsroom