WE LIKE

Pictura baroca, inspiratie pentru Christian...

Campania colectiei Christian Dior pentru primavara-vara 2021 cuprinde o serie de…

EDITOR'S CHOICE

Un playlist muzical inspirat de...

Ma gandeam zilele trecute ca, in melodiile pe care le stiu,…

INSPIRATIE

10 tinute preferate din colectiile...

Designerii si-au lansat recent colectiile pre-fall 2021. Cand m-am uitat peste…

NEWS

Simone Rocha x H&M. O...

Simone Rocha este noul nume adaugat de H&M pe lista colaborarilor…

WE LIKE

Chanel N°5 campanii publicitare

Chanel N°5 este un parfum emblematic. Asa cum sunt si campaniile…

EDITOR'S CHOICE

Idei pentru decoratiuni, usor de...

Acasa inseamna confort si siguranta. Inseamna oamenii alaturi de care strang…

INSPIRATIE

Forever Love

M-am uitat zilele acestea intamplator la rochiile de mireasa pentru toamna…

Inspiratie

Melodii pentru care nu dau "skip" la genericul serialelor

In liceu, serile de duminica ii erau dedicate lui Ally McBeal. Alaturi de personajele usor de indragit, fiecare cu ciudateniile lui, de intamplarile personale si profesionale prin care treceau si poate si de nostalgia mea pentru acea perioada, mai este un lucru care face serialul sa ramana printre preferate: muzica. Daca la alte seriale nu tineam neaparat sa prind si genericul, in cazul lui Ally McBeal, imi doream sa urmaresc tot. De-a lungul celor cinci serii, au aparut ca invitati in diferite episoade muzicieni ca Al Green, Anastacia, Barry White, Elton John, Sting sau Tina Turner. Cu toate astea, un singur nume din industria muzicii este puternic asociat cu aceasta productie TV si anume: Vonda Shepard. Searchin' My Soul, melodia din generic, ii apartine, dar contributia ei muzicala nu se opreste aici. Shepard apare constant in film, ca muziciana in barul pe care personajele il frecventeaza dupa orele de munca. Multe dintre serialele pe care le urmaream in acei ani veneau in portii mici, de un episod pe saptamana, in contrast cu sesiunile actuale de binge-watching. Ce nu s-a schimbat in tot acest timp este faptul ca inca nu ma plictisesc usor de piesele cu care rezonez. Desi acum se poate sari usor peste generic pentru a intra direct in actiunea filmului, sunt teme muzica...

Inapoi Inainte

Ioana Ciolacu – Hunters SS 2015

In 2013, Ioana Ciolacu era desemnata Designer for Tomorrow, in cadrul competitiei internationale de la Berlin, patronata atunci de Stella McCartney. Premiul i-a oferit, pe langa recunoasterea talentului, un program de finantare si asistenta pentru un an. Acesta s-a incheiat in luna iulie, cu debutul designerului roman pe podiumul de la Saptamana Modei de la Berlin, unde Ioana Ciolacu a prezentat colectia Hunters.

Despre importanta pe care a avut-o pentru ea experienta Designer for Tomorrow (DfT), Ioana Ciolacu a declarat ca: „Premiul Dft mi-a oferit o multime de noi perspective, atat ca designer cat si ca proprietar al propriului brand”. 

Realizate pentru primavara-vara 2015, cele 25 de tinute exploreaza relatia dintre vanator si prada, iar printre elementele care definesc colectia se regasesc combinatiile de tonuri pastelate si culori tari, printurile digitale, desenate chiar de designer, si materialele cu modele perforate, ce lasa pielea sa se intrezareasca.

Foto: PR Designer for Tomorrow

Prezentare de moda

PUBLISHED ON 14.07.2014

more in Fashion Etc