EDITOR'S CHOICE

Rochia midi pentru zile lungi...

Hainele confortabile imi definesc stilul inca dinainte de-a sti ca am…

ARTA & DESIGN

Roos Kalff aduce la lumina...

Roos Kalff realizeaza corpuri de iluminat si obiecte decorative din farfurioare,…

INSPIRATIE

Tinute couture in alb &...

Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, dedicata colectiilor pentru sezonul…

INSPIRATIE

Effortless chic. Codul vestimentar al...

Daca vara ar avea un cod vestimentar, expresia effortless chic i…

AMINTIRI

Cum ne amintim azi tinuta...

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei…

WE LIKE

Povestiri pe masura timpului tau...

Short Edition este o platforma de povestiri, dar si de poezii…

INSPIRATIE

Coafuri si machiaje. Inspiratie pentru...

Sunt anumite coafuri si/sau machiaje cu care ne simtim confortabil si…

Inspiratie

5 trenduri in coafura pentru primavara-vara 2019

Ce coafuri se poarta in sezonul primavara-vara 2019? Daca ti-ai pus aceasta intrebare, aici vei gasi o parte din raspuns. Am rasfoit imaginile de la evenimentele Saptamana Modei, dedicate acestui sezon, cu atentia concentrata pe coafurile purtate de topmodele. Dintre toate propunerile vazute, am ales cinci trenduri care m-au inspirat. Sunt un mix de elemente cu care m-am obisnuit sa ma intalnesc sezon dupa sezon, detalii retro reinterpretate si alegeri indraznete. ... BRETONUL SCURT Chiar daca mi-am lasat bretonul sa creasca de ceva timp, el ramane un element pe stilul meu. Din acest motiv, nu m-a surprins ca am rezonat cu coafurile purtate de cele mai multe dintre topmodelele care au defilat pe podiumul Miu Miu. Bretonul lor scurt reprezinta o alegere catalogata adesea drept una indrazneata. Este si una usor de remarcat si, zic eu, de tinut minte. Am intalnit acest stil de breton si la prezentarea Dries Van Noten, dar nu numai. Dries Van Noten | Sursa foto: Hepta.ro Fendi | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro ... COAFURILE CU VOLUM Coafurile cu mult volum, de la prezentarea Marc Jacobs, mi-au captat atentia, pe de-o parte, datorita aerului lor retro si, pe de alta parte, datorita nuantelor pastelate de roz si albas...

Inapoi Inainte
Henwood Library – Din Dragoste de Carte si de Arte @ GALATECA

Henwood Library – Din Dragoste de Carte si de Arte @ GALATECA

Pe 16 mai, Simon Henwood expune, pentru prima oara in Romania, un proiect multimedia special, intitulat Henwood Library - Din Dragoste de Carte si de Arte. Acesta cuprinde picturi, ilustratii, animatii, videoclipuri, muzica si carti ce vor fi prezentate la Galeria Galateca din Bucuresti.

Artistul britanic este recunoscut pentru stilul sau boem si pentru imaginatia vie, deopotriva melancolica si intunecata. De-a lungul carierei, a expus in galerii importante, precum MOMA (NYC), UCLA Hammer Museum (LA) sau Galerie Sophie Sheideker (Paris).

Multidisciplinar, Simon Henwood abordeaza orice limbaj artistic cu efervescenta si pasiune. Acest lucru i-a dus renumele si in industria muzicala. Henwood a colaborat cu Rihanna, fiind omul din spatele campaniei pentru albumul ‘Rated R’ si al turneului de promovare “Last Girl On Earth”. A lucrat si cu Kanye West, ca director de creatie pentru albumul “Graduation” si pentru turneul de promovare “Glow In The Dark”. Si tot el este cel care i-a regizat videoclipul melodiei  “Love Lockdown”.

In ultimul an, artistul a pictat peste 250 de tablouri si a scris o carte de 500 de pagini, insa, pentru el, unul dintre cele mai importante proiecte este editura Henwood Library. Pornita din dragoste pentru carti si artisti, aceasta cuprinde o selectie de titluri renumite, precum ‘The Americans’ – de Robert Frank, ‘There for the Grace of God’- de Simon Henwood sau Thixotropy – Berend Strik.

Expozitia ‘Henwood Library  – Din Dragoste de Carte si de Arte’ va putea fi vizitata la Bucuresti pana pe 16 iunie, fiind asteptata apoi la Tokio, Paris, New York si Londra. Odata cu deschiderea ei in Romania, va fi lansata in cadrul Gallery Shop Galateca si prima librarie Henwood.

Foto si info: Galateca

PUBLISHED ON 08.05.2013

more in Newsroom