HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Guy Ritchie, regizorul noii campanii David Beckham pentru H&M

Guy Ritchie, regizorul noii campanii David Beckham pentru H&M

Regizorul Guy Ritchie a realizat noua campanie David Beckham Bodywear pentru H&M. Aceasta il infatiseaza pe David in postura de erou de actiune, iar umorul reprezinta una dintre componentele principale.

„David e perfect in rolul de actor principal”, spune Guy Ritchie. “Pentru mine a fost mai mult decat o campanie, a fost ca si cum as fi regizat un film de scurtmetraj”, adauga el.

Campania il infatiseaza pe David Beckham alergand dupa cineva pe strazile si prin gradinile din Beverly Hills. Tot ce poarta el este o pereche de boxeri din colectia ce-i poarta semnatura. “Faptul ca am lucrat cu Guy e un vis devenit realitate. Sper ca toata lumea se va distra vizionand reclama, cel putin la fel de mult cu m-am distrat si eu facand-o”, a declarat vedeta.

Campania urmeaza sa fie lansata pe 6 februarie si coincide cu momentul in care colectia Bodywear include elemente noi precum: detalii rosii si albastre, dar si lenjerie in tonuri neutre.

Info si foto: H&M Hennes and Mauritz

PUBLISHED ON 10.01.2013

more in Newsroom