WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

INSPIRATIE

E/MOTION. Moda in tranzitie.

E/MOTION. Fashion in Transition (E/MOTION. Moda in tranzitie) este o expozitie…

ARTA & DESIGN

Anastasia Savinova. Spiritul unui oras...

Anastasia Savinova spune povesti despre orase si nu numai prin intermediul…

HOT TREND

Cum mai arata relatia noastra...

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si…

EDITOR'S CHOICE

Putina nostalgie

Parca m-am mai imprietenit cu toamna in ultimii ani. Nu stiu…

Editor's Choice

Putina nostalgie

Parca m-am mai imprietenit cu toamna in ultimii ani. Nu stiu exact ce a dus la aceasta schimbare, am remarcat doar ca ea s-a intamplat. Poate ca timpul a inceput sa curga altfel pentru mine si asta a facut ca toamna sa nu-mi mai para acel anotimp mohorat, interminabil. Totusi, ea ramane in corelatie perfecta cu nostalgia. Peisajele se schimba si, oricat ar fi de frumoase cromaticile lor, imi amintesc inevitabil ca intram intr-o noua etapa si ca o alta s-a incheiat. Nu intamplator, dintre toate imaginile din campaniile pentru sezonul toamna-iarna 2021/2022 care mi-au trecut prin fata ochilor, preferatele mele sunt cele care induc o stare de nostalgie. Nu una apasatoare insa. Iata o parte dintre ele! * Celine toamna-iarna 2021/22 - campania Les Grands Classiques Imaginea campaniei: actrita si regizoarea Suzanne Lindon Fotograf: Hedi Slimane / Sursa foto: Hepta.ro * Dior toamna-iarna 2021/22 - campania Dioramour Fotografa: Sarah Blais / Sursa foto: Hepta.ro * Campania Louis Vuitton toamna-iarna 2021/22 Fotograf: David Sims / Sursa foto: Hepta.ro

Inapoi Inainte
Forever Love

Forever Love

M-am uitat zilele acestea intamplator la rochiile de mireasa pentru toamna 2020, concepute de Vera Wang inainte ca lumea sa se schimbeā€¦ Inainte ca “noua normalitate” sa devina o expresie des intalnita in vietile noastre.

Contrastul dintre cum ne-am imaginat ca va fi 2020 si cum a fost de fapt este izbitor. Perceptia e aceeasi indiferent de unghiul din care alegem sa privim acest an – inclusiv din cel al modei.

Rochiile de mireasa din aceasta colectie sunt un mix de elemente, de la clasic reinterpretat la neconventional, si au marcat, pentru Vera Wang, 30 de ani de experienta in industria Bridal. Acestea prezinta detalii precum umerii cazuti, suprapunerile de volane, detaliile transparente si croielile care urmaresc indeaproape linia corpului si care lasa picioarele la vedere. Brodate cu negru pe suprafata alba a materialelor fine, cuvinte ca Forever, Love sau I Do ies in evidenta.

Pe langa viziunea si cariera impresionante ale lui Wang, colectia m-a facut sa ma gandesc inevitabil la toate rochiile ramase nepurtate in acest an, cand nuntile au fost fie regandite, fie puse pe “hold”, dar si la speranta ca vor urma vremuri mai blande.

Sursa foto: Hepta.ro

PUBLISHED ON 28.12.2020

more in Fashion Etc