WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

INSPIRATIE

E/MOTION. Moda in tranzitie.

E/MOTION. Fashion in Transition (E/MOTION. Moda in tranzitie) este o expozitie…

ARTA & DESIGN

Anastasia Savinova. Spiritul unui oras...

Anastasia Savinova spune povesti despre orase si nu numai prin intermediul…

HOT TREND

Cum mai arata relatia noastra...

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si…

EDITOR'S CHOICE

Putina nostalgie

Parca m-am mai imprietenit cu toamna in ultimii ani. Nu stiu…

Editor's Choice

Putina nostalgie

Parca m-am mai imprietenit cu toamna in ultimii ani. Nu stiu exact ce a dus la aceasta schimbare, am remarcat doar ca ea s-a intamplat. Poate ca timpul a inceput sa curga altfel pentru mine si asta a facut ca toamna sa nu-mi mai para acel anotimp mohorat, interminabil. Totusi, ea ramane in corelatie perfecta cu nostalgia. Peisajele se schimba si, oricat ar fi de frumoase cromaticile lor, imi amintesc inevitabil ca intram intr-o noua etapa si ca o alta s-a incheiat. Nu intamplator, dintre toate imaginile din campaniile pentru sezonul toamna-iarna 2021/2022 care mi-au trecut prin fata ochilor, preferatele mele sunt cele care induc o stare de nostalgie. Nu una apasatoare insa. Iata o parte dintre ele! * Celine toamna-iarna 2021/22 - campania Les Grands Classiques Imaginea campaniei: actrita si regizoarea Suzanne Lindon Fotograf: Hedi Slimane / Sursa foto: Hepta.ro * Dior toamna-iarna 2021/22 - campania Dioramour Fotografa: Sarah Blais / Sursa foto: Hepta.ro * Campania Louis Vuitton toamna-iarna 2021/22 Fotograf: David Sims / Sursa foto: Hepta.ro

Inapoi Inainte
Jurnalul perpetuu pune intrebarile

Jurnalul perpetuu pune intrebarile

Carnetele lui Noemi Meilman de la sfarsit de an iau forma unui jurnal perpetuu in 2020. Nu e un jurnal obisnuit, ci unul extrem de curios, care iti adreseaza cate o intrebare in fiecare zi.

“De obicei, ne adresam cu <draga jurnalule>. De data aceasta, jurnalul pune intrebarile si te invit sa raspunzi in ce an doresti tu, in ce zi iti amintesti sa scrii ceva. E un exercitiu de timp, uneori amuzant, alteori duios, uneori usor cliseistic sau plin de avant. Am ales ca jurnalul sa nu puna intrebari legate de perioada pandemiei, pentru ca multe raspunsuri vor face asta deja. Viata merge mai departe. Important e sa avem grija de noi si de cei dragi, in aceste vremuri suprarealiste,” povesteste Noemi Meilman.

Jurnalul incepe cu data de 1 ianuarie si se incheie cu 31 decembrie, fara a fi completat anul. Fiecare luna este marcata de un colaj reprezentativ, creat de Noemi.

“Cei care prefera latura mai practica, pot folosi acest caiet pe post de agenda. (…) Caietul mai poate fi folosit pentru lista de cumparaturi sau pentru a tine contabilitatea cheltuielilor sau, pur si simplu, pentru notite diverse.  Poti rupe cu usurinta orice pagina doresti, de aceea am ales varianta arcurilor,” mai spune ea.

Jurnalul perpetuu are 378 de pagini, costa 93 de lei si poate fi achizitionat de pe Molecule-F.

Sursa foto: Noemi Meilman

 

PUBLISHED ON 16.12.2020

more in Mood Board