AMINTIRI

Printre oracole si caiete de...

De la clasicul Nu te supara, frate!, la papusile Aradeanca, fel…

AMINTIRI

Suvenirurile, portaluri spre vacante

Experientele traite sunt cele mai pretioase suveniruri, vei spune, iar eu…

EDITOR'S CHOICE

Mood board de toamna, cu...

Toamna isi anunta venirea din timp. Asa ca, in preintampinarea ei,…

INSPIRATIE

Ai o rochie alba. Ce...

Rochia alba e una dintre piesele emblematice ale verii. O vedem…

FASHION BRIEF

Magazinul Dior de pe Avenue...

Dior mi-a parut intotdeauna un brand care domina. Dior inseamna statut….

INSPIRATIE

Tinute emblematice Barbie, inspiratie pentru...

Orice turneu de promovare a unui film are si o componenta…

INSPIRATIE

10 rochii couture fw 2023/24....

Continui traditia de a alege 10 rochii din colectiile haute-couture prezentate…

Interviu

Bijuteriile Lito

Nu as fi crezut ca estetica unui artist este asa de mult influentata de personalitatea lui, pana cand nu am cunoscut-o pe Lito Karakostanoglou, la evenimentul "meet the designer" de la Madison Perfumery. Bijuteriile ei nu sunt despre stralucire si statut. Sunt bijuterii pe care trebuie sa le incerci si abia atunci descoperi un limbaj nonverbal, prin care sa iti poti exprima cel mai bine o ipostaza a feminitatii si o stare de moment. Lito este tactila, isi poarta bijuteriile si se joaca cu ele ca si cu niste cuvinte care, daca le pui in alta ordine, isi schimba complet sensul. Si cel mai mare talent al ei este ca e o femeie adevarata, care stie exact ce vrea sa spuna si o spune perfect prin bijuteriile ei. * Se spune ca relatia cu bijuteriile este o mostenire din copilarie: de la cineva din familie sau, pur si simplu, de la cineva care ne-a placut si ne-a influentat. Care este prima ta amintire cu o bijuterie? Este un inel in forma de floare pe care il avea mama mea si pe care mi-l doream si eu, dar si fiecare dintre surorile mele. Toate eram fascinate de acel inel. Si am primit fiecare o replica a acelui inel, din partea mamei, cand am implinit 18 ani. Pentru o bijuterie, forma este un element important. Intrebarea mea este daca forma urmeaza emotia sau vicev...

Inapoi Inainte
Femei care fac din luna martie luna femeilor: Andreea Vasilescu
March Memo
Autor: Vicki Nicola

Femei care fac din luna martie luna femeilor: Andreea Vasilescu

Andreea este arhitect, iar atunci cand ma gandesc la ea, imi vine mereu in minte sintagma “space and grace”. La toate proiectele la care am lucrat impreuna, ea a decupat spatiul astfel incat, la final, el a devenit luminos si lejer. Dar cel mai mult imi place ca, atunci cand lucram impreuna, invariabil suntem in sincron si asta este un ingredient minune pentru orice proiect creativ. Si, in general, intr-o prietenie. Fiindca orice discutie cu Andreea – de la design, social media si pana la copii adolescenti – are un ritm “andante”, adica e reconfortanta ca o plimbare in parc si iti lasa timpi sa descoperi altfel lucruri pe care credeai ca le stii.

In plus, Andreea are felul acela occidental de a se imbraca si face simplitatea incredibil de interesanta, lucru care nu e pentru oricine. Dar la ea, jacheta de la Ana Alexe pica intr-un fel, puloverul simplu si gri e acel “simplu” si acel ” gri”, iar sneakersii Onitsuka Tiger sunt imblanziti intr-un styling curat. Si, dupa fiecare intalnire cu ea, plec cu gandul ca o sa ma imbrac la fel.:))

*

Am inceput luna vorbind despre femei, in general, dar am realizat, tot intr-o seara de martie, ca as vrea sa vorbesc despre anumite femei; fie ca sunt prietenii lungi care au inflorit la multe cafele, in vacante, prin proiecte serioase sau la sesiuni de dans, fie de intalniri recente care au schimbat fundamental o stare in mine, am vrut sa vorbesc in mod special de aceste femei care, pentru mine, au facut din luna martie luna femeilor. So here’s my personal MARCH MEMO!

Fotografii: Andreea Macri

PUBLISHED ON 31.03.2023

more in Mood Board