HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Expozitie Henri Matisse @ Bucuresti

Expozitie Henri Matisse @ Bucuresti

83 de litografii ale lui Henri Matisse sunt prezentate la Palatul Noblesse din Bucuresti, in cadrul expozitiei “Capodopere ale artei grafice”. Deschisa pana pe 7 iunie 2015, prima expozitie din Romania dedicata in exclusivitate artistului francez reuneste lucrari realizate intre anii 1945-1950. Printre acestea se regasesc o parte dintre desenele ce ilustreazaa poemele “Florilege des Amours”, scrise de Pierre de Ronsard, si colaje vibrante din seria “Jazz”.

“Desenul inseamna punerea unei linii in jurul unei idei”Henri Matisse

Expozitia poate fi vizitata in timpul saptamanii, intre orele 10:00 – 19:00, in baza unei programari telefonice. Pretul unui bilet este 45 de lei. Sambata, reprezentantii Palatului Noblesse organizeaza “Rendez-vous cocktail avec Henri Matisse”, evenimente in cadrul carora vizitatorii vor beneficia de un tur privat al Palatului si al expozitiei si vor putea degusta delicii culinare. Pretul unui bilet este 90 de lei.

Palatul Noblesse:
str. Sfintilor, nr. 7,
tel. 0749 232 311

PUBLISHED ON 08.04.2015

more in Newsroom