HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Expozitia ‘The Rest is Tomorrow’ – de la Londra la Bucuresti

Expozitia ‘The Rest is Tomorrow’ – de la Londra la Bucuresti

Dupa ce va fi prezentata la Saptamana Modei de la Londra, expozitia de design vestimentar si accesorii romanesti 'The Rest is Tomorrow' se muta pentru o luna la galeria GALATECA din Bucuresti. Incepand cu 28 februarie 2013, creatiile semnatate de Doina Levintza, Irina Schrotter, Andreea Badala, Lucian Broscatean, Dinu Bodiciu si Carla Szabo vor fi puse in valoare printr-o scenografie realizata de arhitectul Attila Kim.

Expozitia de la Bucuresti va fi insotita si de o serie de evenimente care pun accent pe interactiunea publicului cu moda romaneasca. In plus, vernisajul va fi dublat de lansarea concept store-ului asociat galeriei, denumit NEOGALATECA. Despre intregul proiect Iulia Gorneanu, Project Manager GALATECA, povesteste: “Am ales sa fim partener si sponsor la acest proiect deoarece unul dintre obiectivele noastre este promovarea artistilor si designerilor romani peste hotare, urmand ca si in cadrul concept store-ului pe care il vom deschide sa dezvoltam segmentul dedicat designului local”.

In portofoliul concept store-ului se vor regasi obiecte diverse: de la accesorii de casa si moda, pana la carte si obiecte de arta. „NEOGALATECA este un concept dezvoltat in jurul ideii de creativitate, calitate si preturi care acopera intreaga varietate de bugete. Ne adresam publicului cu branduri romanesti si internationale, ce respectă specificul locului, de la CARTE la C’ARTE”, adauga Iulia Gorneanu.

Expozitia la care participa cei sase designeri romani se desfasoara la Londra intre 13 si 22 februarie 2013. Evenimentul a fost initiat de Institutul Cultural Roman, pentru sectiunea International Fashion Showcase din cadrul Saptamanii Modei de la Londra 2013.

Foto si info: GALATECA

PUBLISHED ON 13.02.2013

more in Newsroom