EDITOR'S CHOICE

Rochia midi pentru zile lungi...

Hainele confortabile imi definesc stilul inca dinainte de-a sti ca am…

ARTA & DESIGN

Roos Kalff aduce la lumina...

Roos Kalff realizeaza corpuri de iluminat si obiecte decorative din farfurioare,…

INSPIRATIE

Tinute couture in alb &...

Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, dedicata colectiilor pentru sezonul…

INSPIRATIE

Effortless chic. Codul vestimentar al...

Daca vara ar avea un cod vestimentar, expresia effortless chic i…

AMINTIRI

Cum ne amintim azi tinuta...

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei…

WE LIKE

Povestiri pe masura timpului tau...

Short Edition este o platforma de povestiri, dar si de poezii…

INSPIRATIE

Coafuri si machiaje. Inspiratie pentru...

Sunt anumite coafuri si/sau machiaje cu care ne simtim confortabil si…

Inspiratie

5 trenduri in coafura pentru primavara-vara 2019

Ce coafuri se poarta in sezonul primavara-vara 2019? Daca ti-ai pus aceasta intrebare, aici vei gasi o parte din raspuns. Am rasfoit imaginile de la evenimentele Saptamana Modei, dedicate acestui sezon, cu atentia concentrata pe coafurile purtate de topmodele. Dintre toate propunerile vazute, am ales cinci trenduri care m-au inspirat. Sunt un mix de elemente cu care m-am obisnuit sa ma intalnesc sezon dupa sezon, detalii retro reinterpretate si alegeri indraznete. ... BRETONUL SCURT Chiar daca mi-am lasat bretonul sa creasca de ceva timp, el ramane un element pe stilul meu. Din acest motiv, nu m-a surprins ca am rezonat cu coafurile purtate de cele mai multe dintre topmodelele care au defilat pe podiumul Miu Miu. Bretonul lor scurt reprezinta o alegere catalogata adesea drept una indrazneata. Este si una usor de remarcat si, zic eu, de tinut minte. Am intalnit acest stil de breton si la prezentarea Dries Van Noten, dar nu numai. Dries Van Noten | Sursa foto: Hepta.ro Fendi | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro ... COAFURILE CU VOLUM Coafurile cu mult volum, de la prezentarea Marc Jacobs, mi-au captat atentia, pe de-o parte, datorita aerului lor retro si, pe de alta parte, datorita nuantelor pastelate de roz si albas...

Inapoi Inainte
Expozitia ‘The Rest is Tomorrow’ – de la Londra la Bucuresti

Expozitia ‘The Rest is Tomorrow’ – de la Londra la Bucuresti

Dupa ce va fi prezentata la Saptamana Modei de la Londra, expozitia de design vestimentar si accesorii romanesti 'The Rest is Tomorrow' se muta pentru o luna la galeria GALATECA din Bucuresti. Incepand cu 28 februarie 2013, creatiile semnatate de Doina Levintza, Irina Schrotter, Andreea Badala, Lucian Broscatean, Dinu Bodiciu si Carla Szabo vor fi puse in valoare printr-o scenografie realizata de arhitectul Attila Kim.

Expozitia de la Bucuresti va fi insotita si de o serie de evenimente care pun accent pe interactiunea publicului cu moda romaneasca. In plus, vernisajul va fi dublat de lansarea concept store-ului asociat galeriei, denumit NEOGALATECA. Despre intregul proiect Iulia Gorneanu, Project Manager GALATECA, povesteste: “Am ales sa fim partener si sponsor la acest proiect deoarece unul dintre obiectivele noastre este promovarea artistilor si designerilor romani peste hotare, urmand ca si in cadrul concept store-ului pe care il vom deschide sa dezvoltam segmentul dedicat designului local”.

In portofoliul concept store-ului se vor regasi obiecte diverse: de la accesorii de casa si moda, pana la carte si obiecte de arta. „NEOGALATECA este un concept dezvoltat in jurul ideii de creativitate, calitate si preturi care acopera intreaga varietate de bugete. Ne adresam publicului cu branduri romanesti si internationale, ce respectă specificul locului, de la CARTE la C’ARTE”, adauga Iulia Gorneanu.

Expozitia la care participa cei sase designeri romani se desfasoara la Londra intre 13 si 22 februarie 2013. Evenimentul a fost initiat de Institutul Cultural Roman, pentru sectiunea International Fashion Showcase din cadrul Saptamanii Modei de la Londra 2013.

Foto si info: GALATECA

PUBLISHED ON 13.02.2013

more in Newsroom