NEWS

Simone Rocha x H&M. O...

Simone Rocha este noul nume adaugat de H&M pe lista colaborarilor…

WE LIKE

Chanel N°5 campanii publicitare

Chanel N°5 este un parfum emblematic. Asa cum sunt si campaniile…

EDITOR'S CHOICE

Idei pentru decoratiuni, usor de...

Acasa inseamna confort si siguranta. Inseamna oamenii alaturi de care strang…

INSPIRATIE

Forever Love

M-am uitat zilele acestea intamplator la rochiile de mireasa pentru toamna…

INSPIRATIE

Jurnalul perpetuu pune intrebarile

Carnetele lui Noemi Meilman de la sfarsit de an iau forma…

EDITOR'S CHOICE

Ilustratii desenate de artiste, colorate...

Coloratul reprezinta o activitate des intalnita in rutina celor mici. Este,…

RED CARPET

10 dintre cele mai frumoase...

Am stiut care este tinuta favorita de pe covorul rosu de…

Inspiratie

Melodii pentru care nu dau "skip" la genericul serialelor

In liceu, serile de duminica ii erau dedicate lui Ally McBeal. Alaturi de personajele usor de indragit, fiecare cu ciudateniile lui, de intamplarile personale si profesionale prin care treceau si poate si de nostalgia mea pentru acea perioada, mai este un lucru care face serialul sa ramana printre preferate: muzica. Daca la alte seriale nu tineam neaparat sa prind si genericul, in cazul lui Ally McBeal, imi doream sa urmaresc tot. De-a lungul celor cinci serii, au aparut ca invitati in diferite episoade muzicieni ca Al Green, Anastacia, Barry White, Elton John, Sting sau Tina Turner. Cu toate astea, un singur nume din industria muzicii este puternic asociat cu aceasta productie TV si anume: Vonda Shepard. Searchin' My Soul, melodia din generic, ii apartine, dar contributia ei muzicala nu se opreste aici. Shepard apare constant in film, ca muziciana in barul pe care personajele il frecventeaza dupa orele de munca. Multe dintre serialele pe care le urmaream in acei ani veneau in portii mici, de un episod pe saptamana, in contrast cu sesiunile actuale de binge-watching. Ce nu s-a schimbat in tot acest timp este faptul ca inca nu ma plictisesc usor de piesele cu care rezonez. Desi acum se poate sari usor peste generic pentru a intra direct in actiunea filmului, sunt teme muzica...

Inapoi Inainte
Expozitia ‘Charles James: Beyond Fashion’ @ New York

Expozitia ‘Charles James: Beyond Fashion’ @ New York

Dedicata legendarului couturier anglo-american, expozitia 'Charles James: Beyond Fashion' inaugureaza recent renovatul Costume Institute al Muzeului Metropolitan din New York. Prin formele sculpturale ale creatiilor sale, matematic studiate astfel incat sa reconfigureze silueta feminina, Charles James a revolutionat designul anilor '40 – '50. Rochiile de bal ce-i poarta semnatura exploreaza forme impresionante, neintalnite pana atunci, iar viziunea sa inovativa asupra modei continua sa isi faca simtita influenta si astazi.

Conform Metropolitan Museum, expozitia reuneste, in spatiul numit acum Anna Wintour Costume Center, peste 70 de piese cheie – rochii, dar nu numai, schite si articole vestimentare, ramase neterminate in studioul lui Charles James din Chelsea Hotel. Prin intermediul unor animatii video, publicul poate descoperi si procesul laborios prin care sunt construite unele rochii. Proiectul contureaza universul creativ al lui James intr-o maniera ce evidentiaza evolutia designului sau pe parcursul deceniilor.

Metropolitan Museum of Art's Annual Costume Gala celebrating Charles James: Beyond Fashion Exhibit, New York, America - 05 May 2014

Deschiderea expozitiei a fost celebrata pe 5 mai in cadrul Met Gala, alaturi de nume importante din lumea modei, a artei si a divertismentului. Prin tinutele purtate, staruri precum Sarah Jessica Parker, Beyonce, Karolina Kurkova, Charlize Theron si Victoria Beckham au transformat covorul rosu in scena unui spectacol de moda impresionant. Vezi imagini aici!

Mai multe despre expozitia ce poate fi vizitata intre 8 mai si 10 august 2014, gasesti pe site-ul Metropolitan Museum.

Foto: Hepta.ro

PUBLISHED ON 06.05.2014

more in Fashion Etc