INSPIRATIE

Trucuri de machiaj folosite de...

Tutorialele make-up artistei Lisa Eldridge reprezinta unul dintre locurile de pe…

INSPIRATIE

Ateliere creative sau cum sa...

Practicarea unei activitati recreative, cu care rezonam, poate fi o modalitate…

ARTA & DESIGN

Back Side – Fashion from...

Expozitia Back Side – Fashion from Behind de la Paris aduce…

EDITOR'S CHOICE

Rochia midi pentru zile lungi...

Hainele confortabile imi definesc stilul inca dinainte de-a sti ca am…

ARTA & DESIGN

Roos Kalff aduce la lumina...

Roos Kalff realizeaza corpuri de iluminat si obiecte decorative din farfurioare,…

INSPIRATIE

Tinute couture in alb &...

Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, dedicata colectiilor pentru sezonul…

INSPIRATIE

Effortless chic. Codul vestimentar al...

Daca vara ar avea un cod vestimentar, expresia effortless chic i…

Amintiri

Cum ne amintim azi tinuta de la banchet

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei a 8-a. Mai exact, la primul banchet din viata noastra si la tinutele purtate cu acea ocazie. Vorbeam cu o prietena pe messenger, iar replicile noastre au inceput sa curga in siraguri de cuvinte, incheiate cu emoji-uri zambitoare. Au trecut mai mult de 20 de ani de atunci, dar memoria noastra a pastrat vii anumite detalii. M-am intrebat daca asta e soarta inevitabila a tinutelor de la banchetele de absolvire: sa ne faca sa zambim peste ani de rezultatele exercitiilor noastre de styling, rezolvate cu mai multa sau mai putina stangacie. Dupa povestea mea, as spune ca da, dar cum suna alte povesti? Pentru o imagine mai ampla, am invitat cateva prietene sa-mi impartaseasca amintirile lor despre tinuta de la primul banchet sau de la cel care le inspira mai tare. … Start wearing purple Laura Ionescu, creative freelancer si cofondatoare Dume de mestecat Nu eram foarte entuziasmata de balul de absolvire pentru ca fusese un an greu. In plus, balul se intampla inainte de BAC, ceea ce mi se parea de parca ne fortam norocul. Eu eram printre enervantii aia care credeau ca-l vor pica, dupa care luau nota mare. Am stiut din prima cu ce o sa ma imbrac pentru ca sora-mea imi luase rochia cu trei ani inainte, facand afacer...

Inapoi Inainte
Expozitia Bucuresti Optimixed – un mix intre fotografie si ilustratie

Expozitia Bucuresti Optimixed – un mix intre fotografie si ilustratie

Pana pe 23 mai 2013, 'Imbold, Galeria' gazduieste lucrarile inedite a 12 ilustratori care au intervenit peste fotografiile din portofoliul lui Igu - Cristian Vasile, initiatorul proiectului Bucuresti Optimist. Intitulata Bucuresti Optimixed, expozitia este integrata si in circuitul Romanian Design Week. Pe 24 mai, cu ocazia Noptii Albe a Galeriilor, lucrarile din cadrul proiectului vor fi expuse in Atelierul de Print, pe strada Mavrogheni, nr. 10.

Bucuresti Optimixed isi propune sa reactiveze singurul festival de arts digitals din Romania – Print Art Fest (PAF!) – si sa evidentieze colturi din Bucuresti care ne fac sa zambim, prin reinterpretarea oferita de catre artistii: Ghica Popa, Kitra aka Nicu Duta, Loreta Isac, Madalina Andronic, Adrian Laie, Artpi Arpad Rezi, Catalin Lartist, George Rosu, Paula Rusu, Veronica Neacsu, Victor Fota si D’JR Victor Manea.

Ideea de arta remixata, fie ea pe panza, pe print sau in format digital, le ofera ilustratorilor invitati libertatea de a transforma, partial sau total, personaje si peisaje urbane, prin tehnicile care le definesc universul artistic. Prin intermediul Bucuresti Optimist, Cristian Vasile (Igu) surprinde povesti “despre jumatatea plina a orasului”. Lansat in martie 2012, proiectul sau a strans peste 30.000 de fani pe pagina de Facebook si este updatat constant cu documentare foto ale laturii pozitive a Bucurestiului.

Intre 16 si 23 mai, lucrarile vor fi gazduite de Imbold, Galeria (strada Polona, nr. 40), iar pe 24 mai, Bucurestiul Optimixed se va instala in Atelierul de Print (strada Mavrogheni, nr. 10).

Foto si info: Imbold, Galeria

PUBLISHED ON 17.05.2013

more in Newsroom