EDITOR'S CHOICE

O intalnire cu Delfina Delettrez...

Mainile mele spun foarte multe despre mine, iar inelul este cea…

EDITOR'S CHOICE

Marion Cotillard’s denim choices

Denimul e, de obicei, printre primele alegeri cand vine vorba de…

EDITOR'S CHOICE

Joc de texturi

Jocul de texturi schimba impactul vizual pe care il are o…

EDITOR'S CHOICE

Cateva ganduri despre show-uri de...

Orice inceput de conversatie pe tema #SaptamanaModei imi declanseaza in minte…

INSPIRATIE

3 directii de explorat in...

Sansele de a ne schimba la 180 de grade stilul de…

HOT TREND

Jeansii, printre amintiri & tendinte

Jeansi pe corp, lejeri sau foarte largi, jeansi cu talie joasa…

INSPIRATIE

Cum prinde viata designul interior

Plantele in ghiveci dau viata designului interior, la propriu si la…

Hot Trend

Jeansii, printre amintiri & tendinte

Jeansi pe corp, lejeri sau foarte largi, jeansi cu talie joasa sau inalta, jeansi simpli sau decorati cu tot felul de elemente… Tendintele pentru toamna-iarna 2022/23 sunt destul de variate. Chiar daca accentul cade pe anumite modele pe care le vom vedea, probabil, din ce in ce mai des in perioada urmatoare, pare ca e la moda, mai mult ca oricand, sa porti ce iti place. In plus, noul si amintirile se impletesc cu usurinta. Fiecare inventar al tendintelor in moda e insotit de unul personal, compus din alegerile care mi-au conturat stilul vestimentar de-a lungul timpului. Nu e ceva planuit. Se intampla de la sine, cand anumite detalii de pe catwalk imi trezesc amintiri. Sunt mai multe piese vestimentare cu acest efect, dar jeansii par sa aiba o alarma super-eficienta pentru trezirea amintirilor. Printre motive e si faptul ca eu, una, nu renunt la ei in niciun anotimp. Asa ca, vrand-nevrand, se regasesc in multe amintiri. Cu toate ca vara ii port mai rar decat in restul anului, mai in gluma, mai in serios, traiesc o viata in jeansi. In inventarul personal despre care vorbeam, am trecut primii mei pantaloni din denim preferati, niste mom jeans al caror design imi place la fel de mult in continuare. Cu talia inalta si croiala lejera, ei pun estetica si confortul in ech...

Inapoi Inainte
Dior Vibe. Good Vibe.

Dior Vibe. Good Vibe.

8 sportive de performanta sunt starurile campaniei Dior Vibe, care evidentiaza piese activewear incluse, de directoarea de creatie Maria Grazia Chiuri, in prezentarea colectiei Dior Cruise 2022.

Atleta Athina Koini, skateboardera Briana King, surfera Darsea Liu, balerina Eleonora Abbagnato, fotbalista Nadia Nadim, boxera Ramla Ali, scrimera Sun Yiwen si patinatoarea Yuna Kim contureaza o campanie plina de dinamism si ilustreaza importanta pe care o au hainele in lumea sportului.

Imbracamintea in general este considerata o extensie a personalitatii noastre. Daca ducem aceasta idee mai departe, am putea spune ca echipamentul sportiv devine o extensie a performantei.

Atunci cand se foloseste termenul “echipament” accentul cade inevitabil pe partea lui functionala. El trebuie sa ofere sportivilor libertatea de miscare si sustinerea de care au nevoie pentru ca acestia sa isi atinga potentialul.

Totusi, estetica joaca si ea un rol cheie, desi nu intotdeauna la fel de evident. In patinajul artistic, de exemplu, imbracamintea contribuie la exprimarea povestii interpretate pe gheata. La fotbal, cromatica ei evidentiaza cele doua echipe.

Cand am urmarit declaratiile sportivelor din campanie, pe contul de Instagram Dior, am remarcat o idee comuna, aceea ca, atunci cand te simti bine in ce porti, ai si o stare de spirit buna si te concentrezi pe ce ai de facut. “Look good, feel good and play good”, mentioneaza, la un moment dat, Nadia Nadim.

Cand vine vorba de piesele activewear din linia Dior Vibe, datorita imprimeurilor si nu numai, estetica urca pe aceeasi treapta cu functionalitatea.

Iata in continuare cateva imagini din campanie:

Athina Koini / Sursa foto: Hepta.ro

Briana King / Sursa foto: Hepta.ro

Darsea Liu / Sursa foto: Hepta.ro

Eleonora Abbagnato / Sursa foto: Hepta.ro

Nadia Nadim / Sursa foto: Hepta.ro

Ramla Ali / Sursa foto: Hepta.ro

Sun Yiwen / Sursa foto: Hepta.ro

Yuna Kim / Sursa foto: Hepta.ro

Sursa fotografie principala: Hepta.ro

PUBLISHED ON 15.01.2022

more in Newsroom