ARTA & DESIGN

VEGETAL. Natura intr-o expozitie de...

Expozitia VEGETAL e o invitatie de a explora frumusetea naturii in…

INSPIRATIE

Cool shades & sunny memories

Primii mei ochelari de soare aveau rame negre si lentile albastre,…

INSPIRATIE

Bijuterii cu majuscule

Un timp, am simtit ca pandantivele cu initiala numelui nu sunt…

EDITOR'S CHOICE

CROCHET sau cum se impleteste...

“The crochet” este un trend care se impleteste perfect vara aceasta….

EDITOR'S CHOICE

Cum traduce Dries Van Noten...

Pe la inceputul primaverii, Dries Van Noten anunta colectiile de debut…

HOT TREND

Casele de moda deschid larg...

Formularea moda si frumusete e intalnita atat de des, incat ar…

INSPIRATIE

Anya Hindmarch, Sister Jane &...

Hainele se citesc cel mai bine atunci cand sunt imbracate, cand…

We like

“Subscribe and share” sau, mai bine, aplauze

"Subscribe and share" este o piesa de teatru care vorbeste despre comedia din vietile noastre virtuale, dar si despre tristetea pe care o aduce ea in cele reale. Replicile actuale au puterea de a decupa propria noastra realitate in scene foarte clare. Ele sunt o oglinda perfecta pentru imaginea de clovn in care care ne imbraca egoul desfranat si, pe alocuri, patologic din social media. Si redau perfect preocuparea noastra oarba si complet inutila pentru admiratia celorlalti, in orice s-ar masura ea: like-uri, fani, audienta, votanti. Sursa comicului este, de fapt, un comportament caricatura in care nu mai exista reflexiv, ci doar reflex, si pe care il adoptam fiecare in diverse doze, atunci cand cumparam iluzia unei echivalente intre expunere si succes. Iar aceasta iluzie incurajeaza si capitalizeaza tendintele exhibitioniste in care documentam orice moment, orice interactiune si publicam "gandul imediat" si "convingerea noastra". Astfel ajungem sa valorizam banalitatea existentiei de zi cu zi sau, mai rau, sa "editam" si sa "reformulam" realitatea in functie de convingeri sau interese. Cronologia actelor este exact ca in realitate. Un circ al compromisurilor si al ipocriziei, o goana nebuna dupa aparenta, care la inceput iti vinde iluzia unui joc nevinovat si deloc per...

Inapoi Inainte
Dior Vibe. Good Vibe.

Dior Vibe. Good Vibe.

8 sportive de performanta sunt starurile campaniei Dior Vibe, care evidentiaza piese activewear incluse, de directoarea de creatie Maria Grazia Chiuri, in prezentarea colectiei Dior Cruise 2022.

Atleta Athina Koini, skateboardera Briana King, surfera Darsea Liu, balerina Eleonora Abbagnato, fotbalista Nadia Nadim, boxera Ramla Ali, scrimera Sun Yiwen si patinatoarea Yuna Kim contureaza o campanie plina de dinamism si ilustreaza importanta pe care o au hainele in lumea sportului.

Imbracamintea in general este considerata o extensie a personalitatii noastre. Daca ducem aceasta idee mai departe, am putea spune ca echipamentul sportiv devine o extensie a performantei.

Atunci cand se foloseste termenul “echipament” accentul cade inevitabil pe partea lui functionala. El trebuie sa ofere sportivilor libertatea de miscare si sustinerea de care au nevoie pentru ca acestia sa isi atinga potentialul.

Totusi, estetica joaca si ea un rol cheie, desi nu intotdeauna la fel de evident. In patinajul artistic, de exemplu, imbracamintea contribuie la exprimarea povestii interpretate pe gheata. La fotbal, cromatica ei evidentiaza cele doua echipe.

Cand am urmarit declaratiile sportivelor din campanie, pe contul de Instagram Dior, am remarcat o idee comuna, aceea ca, atunci cand te simti bine in ce porti, ai si o stare de spirit buna si te concentrezi pe ce ai de facut. “Look good, feel good and play good”, mentioneaza, la un moment dat, Nadia Nadim.

Cand vine vorba de piesele activewear din linia Dior Vibe, datorita imprimeurilor si nu numai, estetica urca pe aceeasi treapta cu functionalitatea.

Iata in continuare cateva imagini din campanie:

Athina Koini / Sursa foto: Hepta.ro

Briana King / Sursa foto: Hepta.ro

Darsea Liu / Sursa foto: Hepta.ro

Eleonora Abbagnato / Sursa foto: Hepta.ro

Nadia Nadim / Sursa foto: Hepta.ro

Ramla Ali / Sursa foto: Hepta.ro

Sun Yiwen / Sursa foto: Hepta.ro

Yuna Kim / Sursa foto: Hepta.ro

Sursa fotografie principala: Hepta.ro

PUBLISHED ON 15.01.2022

more in Newsroom