INTERVIU

“N-ai cum sa nu faci...

Pe munte, gandurile neplacute nu stiu sa urce. Tot pe munte,…

NEWS

Dior Vibe. Good Vibe.

8 sportive de performanta sunt starurile campaniei Dior Vibe, care evidentiaza…

INSPIRATIE

Un perete gol, o pagina...

Un perete gol e ca o pagina alba pe care ne…

RED CARPET

15 dintre cele mai frumoase...

Dupa o pauza de doi ani, reluam traditia noastra de a…

INTERVIU

Loredana Munteanu si al ei...

FIOR este despre camasi pictate cu detalii si cuvinte care te…

AMINTIRI

Pe aleea amintirilor de Craciun

Orice varsta am avea, e (aproape) imposibil sa pornim pe aleea…

WE LIKE

Ce spui de niste decoratiuni...

De cativa ani incoace, printre ornamentele obisnuite de Craciun, se strecoara…

Inspiratie

Unde locuiesc cadourile potrivite

Mi-am creat cateva obiceiuri in ceea ce priveste cadourile potrivite. Acestea tin de cum le aleg si din ce locuri. Obisnuiesc sa cumpar sau sa pun pe lista de idei lucruri despre care simt ca se potrivesc cuiva anume din viata mea, chiar daca uneori le gasesc cu mult timp inainte de ocazia in care le voi darui. De asemenea, mi s-a intamplat de cateva ori sa cumpar ceva, fara sa stiu in acel moment si pentru cine e obiectul respectiv. Asa am facut recent cu o carte. Dupa ce am citit-o, mi-a fost clar pentru cine era, de fapt, exemplarul achizitionat in plus. Ce cred ca ma ajuta sa evit goana dupa cadouri e faptul ca, in timp, am descoperit cateva locuri cu produse care imi plac si care simt ca se potrivesc si in viata celor dragi si pornesc cautarile de acolo. * Iata in continuare o lista cu cinci locuri care aduc sub acelasi acoperis – fizic si virtual – branduri diverse, unele mai cunoscute, altele mai putin cunoscute, dar toate atent alese. MioBio Cand prietenele primesc de la mine cosmetice in dar, sansele sunt ca acestea sa fie achizitionate de la MioBio. E primul loc la care ma gandesc atunci cand cineva intreaba despre produse naturale, asta si pentru ca mare parte dintre cele pe care le folosesc eu vin de pe rafturile lui fizice sau virtuale. Sapunurile s...

Inapoi Inainte
Dior Vibe. Good Vibe.

Dior Vibe. Good Vibe.

8 sportive de performanta sunt starurile campaniei Dior Vibe, care evidentiaza piese activewear incluse, de directoarea de creatie Maria Grazia Chiuri, in prezentarea colectiei Dior Cruise 2022.

Atleta Athina Koini, skateboardera Briana King, surfera Darsea Liu, balerina Eleonora Abbagnato, fotbalista Nadia Nadim, boxera Ramla Ali, scrimera Sun Yiwen si patinatoarea Yuna Kim contureaza o campanie plina de dinamism si ilustreaza importanta pe care o au hainele in lumea sportului.

Imbracamintea in general este considerata o extensie a personalitatii noastre. Daca ducem aceasta idee mai departe, am putea spune ca echipamentul sportiv devine o extensie a performantei.

Atunci cand se foloseste termenul “echipament” accentul cade inevitabil pe partea lui functionala. El trebuie sa ofere sportivilor libertatea de miscare si sustinerea de care au nevoie pentru ca acestia sa isi atinga potentialul.

Totusi, estetica joaca si ea un rol cheie, desi nu intotdeauna la fel de evident. In patinajul artistic, de exemplu, imbracamintea contribuie la exprimarea povestii interpretate pe gheata. La fotbal, cromatica ei evidentiaza cele doua echipe.

Cand am urmarit declaratiile sportivelor din campanie, pe contul de Instagram Dior, am remarcat o idee comuna, aceea ca, atunci cand te simti bine in ce porti, ai si o stare de spirit buna si te concentrezi pe ce ai de facut. “Look good, feel good and play good”, mentioneaza, la un moment dat, Nadia Nadim.

Cand vine vorba de piesele activewear din linia Dior Vibe, datorita imprimeurilor si nu numai, estetica urca pe aceeasi treapta cu functionalitatea.

Iata in continuare cateva imagini din campanie:

Athina Koini / Sursa foto: Hepta.ro

Briana King / Sursa foto: Hepta.ro

Darsea Liu / Sursa foto: Hepta.ro

Eleonora Abbagnato / Sursa foto: Hepta.ro

Nadia Nadim / Sursa foto: Hepta.ro

Ramla Ali / Sursa foto: Hepta.ro

Sun Yiwen / Sursa foto: Hepta.ro

Yuna Kim / Sursa foto: Hepta.ro

Sursa fotografie principala: Hepta.ro

PUBLISHED ON 15.01.2022

more in Newsroom