INTERVIU

Roja Dove: “Parfumul este limbaj...

Roja Dove este unul dintre putinii oameni care poate sa iti…

HOT TREND

Machiaje “cat eyes” subtile &...

Tabloul tendintelor in machiaj este mai elaborat, insa, in ultima perioada,…

EDITOR'S CHOICE

Storytelling prin intermediul bijuteriei contemporane

Bijuteriile sunt povesti in miniatura. Povestea gandita de persoana care le…

INSPIRATIE

Rabanne H&M, o colectie de...

Toamna asta, H&M adauga un nou nume in portofoliul colaborarilor cu…

WE LIKE

CHANEL No. 1, frumusete si...

Gama de beauty Chanel No. 1 este ca o dimineata de…

POSTCARDS FROM FRIENDS

Acelasi loc, intr-o alta lumina

Andreea Macri a fotografiat, in ani diferiti, Capul Sounion din Grecia,…

HOT TREND

Piese vestimentare deconstruite

Ma captiveaza dintotdeauna rezultatele obtinute de designeri cand deconstruiesc piese vestimentare…

Inspiratie

Ai o rochie alba. Ce culoare sa fie pantofii?

Rochia alba e una dintre piesele emblematice ale verii. O vedem in magazine, in paginile tiparite sau virtuale ale publicatiilor de moda, pe strada sau in social media... Sunt sanse mari ca ea sa faca parte deja din garderoba ta sau poate reprezinta doar o idee cu care cochetezi momentan si iti imaginezi cu ce ai purta-o. Ma intreb cum sunt pentru tine aceste exercitii de imaginatie. Eu ma poticnesc uneori, daca nu chiar deseori, si ma simt ca in fata unei ecuatii complicate, cu mai multe necunoscute. Raspunsul la intrebarea "Ce culoare sa fie pantofii?" e una dintre ele. Stiu deja raspunsul clasic cand vine vorba de o rochie alba: cu orice culoare. Bineinteles! Doar ca acesta nu e de prea mare ajutor cand trebuie sa faci o alegere. In situatiile in care nu simt ca am compus in minte o tinuta cat de cat coerenta, caut solutii in fotografiile de pe catwalk sau de la evenimente la care celebritatile au purtat piesa vestimentara de interes. E un obicei care ma ajuta sa imi fac ordine in idei. Observ cu ce rezonez, cu ce nu, si stiu mai bine spre ce sa imi concentrez atentia in magazine sau in propria garderoba. Nu de putine ori, anumite tinute ma determina sa vad cu alti ochi lucrurile pe care le am deja si ma ghideaza spre combinatii vestimentare pe care nu le-as fi luat i...

Inapoi Inainte
Dior Vibe. Good Vibe.

Dior Vibe. Good Vibe.

8 sportive de performanta sunt starurile campaniei Dior Vibe, care evidentiaza piese activewear incluse, de directoarea de creatie Maria Grazia Chiuri, in prezentarea colectiei Dior Cruise 2022.

Atleta Athina Koini, skateboardera Briana King, surfera Darsea Liu, balerina Eleonora Abbagnato, fotbalista Nadia Nadim, boxera Ramla Ali, scrimera Sun Yiwen si patinatoarea Yuna Kim contureaza o campanie plina de dinamism si ilustreaza importanta pe care o au hainele in lumea sportului.

Imbracamintea in general este considerata o extensie a personalitatii noastre. Daca ducem aceasta idee mai departe, am putea spune ca echipamentul sportiv devine o extensie a performantei.

Atunci cand se foloseste termenul “echipament” accentul cade inevitabil pe partea lui functionala. El trebuie sa ofere sportivilor libertatea de miscare si sustinerea de care au nevoie pentru ca acestia sa isi atinga potentialul.

Totusi, estetica joaca si ea un rol cheie, desi nu intotdeauna la fel de evident. In patinajul artistic, de exemplu, imbracamintea contribuie la exprimarea povestii interpretate pe gheata. La fotbal, cromatica ei evidentiaza cele doua echipe.

Cand am urmarit declaratiile sportivelor din campanie, pe contul de Instagram Dior, am remarcat o idee comuna, aceea ca, atunci cand te simti bine in ce porti, ai si o stare de spirit buna si te concentrezi pe ce ai de facut. “Look good, feel good and play good”, mentioneaza, la un moment dat, Nadia Nadim.

Cand vine vorba de piesele activewear din linia Dior Vibe, datorita imprimeurilor si nu numai, estetica urca pe aceeasi treapta cu functionalitatea.

Iata in continuare cateva imagini din campanie:

Athina Koini / Sursa foto: Hepta.ro

Briana King / Sursa foto: Hepta.ro

Darsea Liu / Sursa foto: Hepta.ro

Eleonora Abbagnato / Sursa foto: Hepta.ro

Nadia Nadim / Sursa foto: Hepta.ro

Ramla Ali / Sursa foto: Hepta.ro

Sun Yiwen / Sursa foto: Hepta.ro

Yuna Kim / Sursa foto: Hepta.ro

Sursa fotografie principala: Hepta.ro

PUBLISHED ON 15.01.2022

more in Newsroom