AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
DIOR Haute Couture Fall-Winter 2013/14

DIOR Haute Couture Fall-Winter 2013/14

Inspirat de femeile din intreaga lume care iubesc moda couture, Raf Simons a prezentat, la Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, piese vestimentare care vorbesc despre libertatea femeilor de a alege hainele potrivite stilului lor, dar si modul in care sa le poarte. Colectia Dior Haute Couture Fall-Winter 2013/14 se exprima printr-un limbaj ce reuneste elemente care apartin celor patru colturi ale lumii. America a influentat designul pieselor cu look sport, confortabil, Africa a intervenit cu jocul de culori vibrante, Asia a inspirat alegerea materialelor inovatoare si echilibrul tinutelor, iar Europa a contribuit cu intreaga istorie haute couture pariziana, scrisa de Dior.

„Scopul meu principal este sa redau sentimentul de realitate modei haute couture. Aceasta colectie se concentreaza asupra realitatii femeii insasi, incluzand cultura si personalitatea ei. Nu este vorba doar despre realitatea de a purta hainele, dar si despre felul in care o femeie alege sa le poarte; despre libertatea de a alege si de a reflecta ceea ce este ea cu adevarat”, a declarat Raf Simons pentru presa. (conform thedailybeast.com)

Foto: Hepta.ro

PUBLISHED ON 02.07.2013

more in Newsroom