ARTA & DESIGN

RDW10. Un mesaj, un concept,...

Cea de-a 10-a editie Romanian Design Week (RDW10) exploreaza posibilele trasee…

EDITOR'S CHOICE

Barceloning (deocamdata, doar cu gandul)

Mi-e dor de Barcelona. Am vizitat-o in urma cu peste zece…

WE LIKE

“Subscribe and share” sau, mai...

“Subscribe and share” este o piesa de teatru care vorbeste despre…

EDITOR'S CHOICE

Serialele cu care ne relaxam...

In ultima perioada, serialele par a fi printre putinele lucruri pe…

INSPIRATIE

Un pas in plus la...

Un pas in plus la coafura de zi cu zi poate…

INSPIRATIE

Bucuria machiajului

Conceptul joyspotting se refera la identificarea si concentrarea atentiei asupra lucrurilor…

EDITOR'S CHOICE

Arta tablourilor vii

Imi place cum suna aceasta expresie: arta tablourilor vii. Imi pare…

Inspiratie

Mai multa biniste acasa

Nu e intotdeauna la fel de bine si de liniste nici in casa in care locuim, nici in mintea in care ne locuiesc gandurile, asa ca e fireasca dorinta de-a avea mai mult din fiecare, adica: mai multa biniste. Am citit recent Carticica de biniste, ocazie cu care am analizat putin propriile obiceiuri si am notat cateva idei care pot contribui la implinirea dorintei mentionate. Biniste este un cuvant inventat de Cristina Andrei, blogger culinar, propus ca echivalent local al conceptului danez "hygge". Inspiratia a venit in sufrageria ei, intr-o duminica petrecuta alaturi de cativa prieteni pentru care a pregatit mancare. O astfel de zi ar putea fi trecuta, cu certitudine, la exemple perfecte de biniste. Sansele sunt sa fi intalnit cuvantul in online, inca dinainte de publicarea ghidului fericirii acasa, la care au contribuit sapte autori: scriitorul Iv cel Naiv, Sanziana Pop, designer de interior si fondatoare Visuell, Gaspar Gyorgy, psiholog clinician si psihoterapeut relational, Ana Constantinescu, designer biofilic la Cresc Studio, Dan Byron, vocalistul trupei Byron, Diana Mihaila, Master Professional Organizer, si Cristina Andrei. Eu imi amintesc ca am aflat de el cand se vota ilustratia ce urma sa ajunga pe coperta. * CAND ORASUL S-A MUTAT LA NOI ACASA Proiectul mi-a a...

Inapoi Inainte
Digital Divas by Avon 2015

Digital Divas by Avon 2015

Cea de-a patra editie Digital Divas by Avon reuneste pe 27 mai, la Palatul Bragadiru, povestile unor vedete si ale unor specialisti in online-ul romanesc precum Raluca Kisescu, Commercial Director AVON Romania si Moldova, artista Antonia, scriitorul Adrian Telespan sau bloggerul Alina Gherghe – imalinz.com. Perspectiva internationala asupra mediului digital este oferita in acest an de catre fotograful de moda Adam Katz Sinding, curatorul siteului Le 21eme.

Prin activitatea sa, Katz documenteaza moda strazii din toate colturile lumii. Originar din Seattle, el a inceput sa realizeze fotografii in urma cu 11 ani, iar in cadrul Digital Divas va povesti cum a reusit, intr-un timp scurt, sa detina unul dintre cele mai cunoscute site-uri de specialitate din lume si sa-si transforme hobby-ul intr-un succes mondial.

Reunite sub tema „Digital Empowerement”, povestilor de succes din comunitatea de beauty si fashion li se vor alatura unele ce tin de domenii noi unde, in ultimul an, au avut loc evenimente notabile pentru online-ul romanesc si, in special, online-ul feminin.

La finalul zilei, intre orele 19:00 – 21:00, are loc Gala Digital Divas by AVON, unde vor fi premiate cele mai influente bloguri romanesti din ultimul an. Incepand cu acest an, votul publicului va conta in egala masura cu votul juratilor la toate categoriile, exceptie facand categoria “People’s Choice Award”, singura la care doar publicul decide castigatorul.

Daca vrei sa participi la aceasta editie Digital Divas, poti solicita invitatia pe site-ul evenimentului. Cele trei sesiuni de discursuri au loc intre 14:00 și 18:00. Afla toate detaliile pe www.digitaldivas.ro.

PUBLISHED ON 18.05.2015

more in Newsroom