HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Digital Divas by Avon 2015

Digital Divas by Avon 2015

Cea de-a patra editie Digital Divas by Avon reuneste pe 27 mai, la Palatul Bragadiru, povestile unor vedete si ale unor specialisti in online-ul romanesc precum Raluca Kisescu, Commercial Director AVON Romania si Moldova, artista Antonia, scriitorul Adrian Telespan sau bloggerul Alina Gherghe – imalinz.com. Perspectiva internationala asupra mediului digital este oferita in acest an de catre fotograful de moda Adam Katz Sinding, curatorul siteului Le 21eme.

Prin activitatea sa, Katz documenteaza moda strazii din toate colturile lumii. Originar din Seattle, el a inceput sa realizeze fotografii in urma cu 11 ani, iar in cadrul Digital Divas va povesti cum a reusit, intr-un timp scurt, sa detina unul dintre cele mai cunoscute site-uri de specialitate din lume si sa-si transforme hobby-ul intr-un succes mondial.

Reunite sub tema „Digital Empowerement”, povestilor de succes din comunitatea de beauty si fashion li se vor alatura unele ce tin de domenii noi unde, in ultimul an, au avut loc evenimente notabile pentru online-ul romanesc si, in special, online-ul feminin.

La finalul zilei, intre orele 19:00 – 21:00, are loc Gala Digital Divas by AVON, unde vor fi premiate cele mai influente bloguri romanesti din ultimul an. Incepand cu acest an, votul publicului va conta in egala masura cu votul juratilor la toate categoriile, exceptie facand categoria “People’s Choice Award”, singura la care doar publicul decide castigatorul.

Daca vrei sa participi la aceasta editie Digital Divas, poti solicita invitatia pe site-ul evenimentului. Cele trei sesiuni de discursuri au loc intre 14:00 și 18:00. Afla toate detaliile pe www.digitaldivas.ro.

PUBLISHED ON 18.05.2015

more in Newsroom