AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Digital Divas 2016 / 20 mai / Palatul Bragadiru

Digital Divas 2016 / 20 mai / Palatul Bragadiru

Cea de-a cincea editie Digital Divas se desfasoara, pe 20 mai, la Palatul Bragadiru din Bucuresti. Dezvoltat sub conceptul The Dreamers, The Doers, The Trendsetters, evenimentul dedicat femeilor active in digital este inspirat, in acest an, de acei oameni care nu s-au temut sa parieze pe visul lor si care au influentat prin activitatea lor mediul online.

Seria conferintelor aduce impreuna profesionisti precum: Alexis Giantsis, Commercial Director Mary Katrantzou, Andreea Esca, Ana Morodan, influencer si blogger, fotograful Andreea Macri, Robert Ratiu, redactor sef Beau Monde, Adelina Bortan si Raluca Cristea, fondatoarele Naked PR, sau Elisabeta Moraru, Industry Manager Google. Acestia vor vorbi despre cum convietuiesc astazi online-ul si offline-ul, despre cum se adapteaza continutul editorial de la un mediu la altul, precum si despre tendintele care contureaza viitorul lumii digitale.

Ca de fiecare data, conferintele vor fi urmate de gala de premiere a celor mai relevante bloguri de moda si frumusete de la noi, la sectiunile Best Woman Websites, Best Bloggers for Social Causes, Special Projects by Bloggers, Best Use of Photography in Blogging, Best Instagram Account, Best Use of Video in Blogging, People’s Choice Awards si The Digital Diva of the Year.

Se anunta o zi de vineri plina de inspiratie! Afla mai multe detalii pe digitaldivas.ro!

PUBLISHED ON 17.05.2016

more in Newsroom