HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte

Descopera arta machiajului la ABA MAKE-UP ACADEMY!

Natural make-up, pin-up, smokey eye, cut crease make-up, tendinte, tehnici de contouring si corectie ale fetei, colorimetrie si alte notiuni de beauty... Le poti invata pe toate la cursurile after work ABA MAKE-UP ACADEMY. Inscrie-te pana pe 15 octombrie 2014 si dezvolta-ti pasiunea pentru arta machiajului!

De-a lungul timpului scoala de machiaj ABA MAKE-UP ACADEMY si-a creat si consolidat o imagine pozitiva prin implicarea studentilor in proiecte de fashion si beauty, dar si prin organizarea primului workshop de machiaj cu make-up artistul international EINAT DAN.
La cursurile de machiaj sunt invitate sa se inscrie atat persoanele care doresc sa isi dezvolte pasiunea, cat si cele care doresc sa-si construiasca o cariera in domeniu. ABA MAKE-UP ACADEMY vine in intampinarea cursantilor cu doua module, special concepute, adaptate nevoilor tale:

Modulul incepatori – afli totul despre trend-uri, stiluri si te familiarizezi cu arta machiajului profesional. Ai ocazia de a descoperi care sunt tehnicile de aplicare si ce produse cosmetice sa folosesti in construirea unor machiaje corecte si de efect. Faci primii pasi in arta crearii unui machiaj perfect!
Modulul avansati
– te pregatesti ca viitor profesionist – make-up artist pentru fotografie, cinematografie si moda. Finalul cursului este marcat de sustinerea unui examen, in urma caruia primesti o DIPLOMA ACREDITATA si recunoscuta la nivel European.

” O programa bine definita, produse cosmetice profesionale – la aceasta editie vom lucra cu MAC Cosmetics, experienta in domeniu si mediul creativ in care ne desfasuram activitatea ne-au ajutat sa castigam increderea cursantilor nostri si sa ne pozitionam printre scolile de top din Bucuresti”, spune Alina Brailescu, trainer al scolii de machiaj, ABA MAKE-UP ACADEMY.

Taxa se poate achita in doua rate, una la inceputul cursurilor, cea de a doua la jumatatea perioadei. Cei care o platesc integral au un discount de 10%. In ceea ce priveste programul de desfasurare a cursurilor, sedintele se vor desfasura o data pe saptamana, incepand cu ora 18.30.
Daca iti doresti sa urmezi cursurile ABA MAKE-UP ACADEMY, inscrie-te la sediul ABA din str. General Nicolae Dona, nr. 22-24, pana pe 15 octombrie. Pentru detalii si inscrieri poti accesa www.abacademy.ro sau poti contacta reprezentantii scolii la 0726 969 172 si pe email la adresa inscrieri@abacademy.ro.

aba-jpg

Foto si info: ABA MAKE-UP ACADEMY

PUBLISHED ON 25.09.2014

more in Beauty Lines