HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte

CORINA VLADESCU in topul celor mai inovatori designeri internationali

Corina Vladescu se numara printre cei 100 de desgineri inovatori din lume, inclusi in “Poesia Della Moda”. Cartea publicata la editura italiana Logos, una dintre cele mai mari edituri de moda, este editata in 4 limbi de circulatie internationala, engleza, franceza, italiana si spaniola.

corinavladescu_100designeri_main-jpg

Recunoscuta in lumea modei pentru felul original in care imbina simplitatea cu elemente sofisticate, Corina Vladescu este unul dintre cei mai apreciati designeri romani. Talentul ei a fost confirmat si la nivel international. Ea a colaborat cu Madonna, s-a ocupat de tinutele lui Roisin Murphy, iar ascensiunea continua.

Ca urmare a aparitiei in “Poesia Della Moda”, Corina Vladescu a fost invitata de Ministerul Italian de Cultura sa-si prezinte creatiile in cadrul festivalului de moda “Made in Medi”, organizat in colaborare cu UNESCO. Festivalul se desfasoara, in perioada 04 – 10 iunie 2012, in orasul Catania din sudul Italiei si este dedicat artelor frumoase din zona mediteraneana. Desi nu apartine acestei zone, organizatorii si-au dorit ca designerul nostru sa participe. Astfel, Corina urmeaza sa prezinte aici piese de design vestimentar, reprezentative pentru identitatea brandului. Din colectiile realizate, ea a ales piese cu elemente specifice romanesti, precum borderii lucrate manual, impletituri si alte elemente inspirate din portul popular.

Sursa info si foto: Corina Vladescu (PR)

PUBLISHED ON 07.06.2012

more in Newsroom