EDITOR'S CHOICE

Rochia midi pentru zile lungi...

Hainele confortabile imi definesc stilul inca dinainte de-a sti ca am…

ARTA & DESIGN

Roos Kalff aduce la lumina...

Roos Kalff realizeaza corpuri de iluminat si obiecte decorative din farfurioare,…

INSPIRATIE

Tinute couture in alb &...

Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, dedicata colectiilor pentru sezonul…

INSPIRATIE

Effortless chic. Codul vestimentar al...

Daca vara ar avea un cod vestimentar, expresia effortless chic i…

AMINTIRI

Cum ne amintim azi tinuta...

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei…

WE LIKE

Povestiri pe masura timpului tau...

Short Edition este o platforma de povestiri, dar si de poezii…

INSPIRATIE

Coafuri si machiaje. Inspiratie pentru...

Sunt anumite coafuri si/sau machiaje cu care ne simtim confortabil si…

Inspiratie

5 trenduri in coafura pentru primavara-vara 2019

Ce coafuri se poarta in sezonul primavara-vara 2019? Daca ti-ai pus aceasta intrebare, aici vei gasi o parte din raspuns. Am rasfoit imaginile de la evenimentele Saptamana Modei, dedicate acestui sezon, cu atentia concentrata pe coafurile purtate de topmodele. Dintre toate propunerile vazute, am ales cinci trenduri care m-au inspirat. Sunt un mix de elemente cu care m-am obisnuit sa ma intalnesc sezon dupa sezon, detalii retro reinterpretate si alegeri indraznete. ... BRETONUL SCURT Chiar daca mi-am lasat bretonul sa creasca de ceva timp, el ramane un element pe stilul meu. Din acest motiv, nu m-a surprins ca am rezonat cu coafurile purtate de cele mai multe dintre topmodelele care au defilat pe podiumul Miu Miu. Bretonul lor scurt reprezinta o alegere catalogata adesea drept una indrazneata. Este si una usor de remarcat si, zic eu, de tinut minte. Am intalnit acest stil de breton si la prezentarea Dries Van Noten, dar nu numai. Dries Van Noten | Sursa foto: Hepta.ro Fendi | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro ... COAFURILE CU VOLUM Coafurile cu mult volum, de la prezentarea Marc Jacobs, mi-au captat atentia, pe de-o parte, datorita aerului lor retro si, pe de alta parte, datorita nuantelor pastelate de roz si albas...

Inapoi Inainte
Corina isi schimba numele pentru a ajuta copiii cu autism

Corina isi schimba numele pentru a ajuta copiii cu autism

Cantareata Corina Bud a acceptat sa-si schimbe numele de scena in 8847 pentru a sprijini o campanie dedicata copiilor cu autism. Acesta este de fapt numarul la care sustinatorii cauzei pot dona 2 euro prin sms.

Campania lansata de Asociatia pentru Ajutorarea Copiilor cu Autism din Romania, Horia Motoi, impreuna cu Corina isi propune sa atraga atentia asupra sanselor pe care copiii care sufera de autism le au daca beneficiaza de un tratament adecvat, cu rezultate demonstrate stiintific.

“Inainte de orice trebuie sa ne aplecam asupra launtrului noastru uman, iar acesta este un motiv suficient pentru a raspunde DA unei astfel de solicitari. Am fost profund impresionata de eforturile uneori supraomenesti pe care le fac copiii depistati cu autism pentru a face lucruri care noua, celorlalti, ni se par adesea mai mult decat banale. Mi se pare incredibila si cu atat mai mult laudabila determinarea cu care lupt, luni de zile, parintii si echipele de terapeuti din centru, pentru a-i ajuta pe copii sa constientizeze nevoi primare (cum este setea) si sa le exprime. Le multumesc acestor OAMENI ca exista si ca mi-au oferit sansa de a le sta alaturi”, a povestit Corina.

Campania a inceput pe 2 aprilie, o data care nu a fost aleasa intamplator. In 2007, Organizatia Natiunilor Unite a decis ca aceasta zi sa fie declarata Ziua Internationala de Constientizare a Autismului, afectiune care atinge anual 1 copil dintr-o suta.

“Ii multumim Corinei, care ne-a impresionat prin deschiderea, seriozitate si profunzime pentru ca s-a alaturat imediat demersului nostru de stringere de fonduri, pentru a acoperi o parte din costurile necesare interventiei. Ii multumim ca a spus DA, fara ezitare, unei idei fara precedent in Romania, aceea de a renunta la propria identitate pentru o cauza sociala”, au declarat reprezentantii Asociatiei pentru Ajutorarea Copiilor cu Autism din Romania.

Persoanele care doresc sa sustina campania de constientizare pot dona 2 euro prin SMS la numarul 8847.

Foto si info: Roton

PUBLISHED ON 03.04.2013

more in Newsroom