PARTENERIAT MEDIA

Digital Divas 2023. Castigatorii trofeelor...

Cinci dintre cuvintele cheie care au impletit firul rosu al conferintelor…

AMINTIRI

Printre oracole si caiete de...

De la clasicul Nu te supara, frate!, la papusile Aradeanca, fel…

AMINTIRI

Suvenirurile, portaluri spre vacante

Experientele traite sunt cele mai pretioase suveniruri, vei spune, iar eu…

EDITOR'S CHOICE

Mood board de toamna, cu...

Toamna isi anunta venirea din timp. Asa ca, in preintampinarea ei,…

INSPIRATIE

Ai o rochie alba. Ce...

Rochia alba e una dintre piesele emblematice ale verii. O vedem…

FASHION BRIEF

Magazinul Dior de pe Avenue...

Dior mi-a parut intotdeauna un brand care domina. Dior inseamna statut….

INSPIRATIE

Tinute emblematice Barbie, inspiratie pentru...

Orice turneu de promovare a unui film are si o componenta…

Interviu

Bijuteriile Lito

Nu as fi crezut ca estetica unui artist este asa de mult influentata de personalitatea lui, pana cand nu am cunoscut-o pe Lito Karakostanoglou, la evenimentul "meet the designer" de la Madison Perfumery. Bijuteriile ei nu sunt despre stralucire si statut. Sunt bijuterii pe care trebuie sa le incerci si abia atunci descoperi un limbaj nonverbal, prin care sa iti poti exprima cel mai bine o ipostaza a feminitatii si o stare de moment. Lito este tactila, isi poarta bijuteriile si se joaca cu ele ca si cu niste cuvinte care, daca le pui in alta ordine, isi schimba complet sensul. Si cel mai mare talent al ei este ca e o femeie adevarata, care stie exact ce vrea sa spuna si o spune perfect prin bijuteriile ei. * Se spune ca relatia cu bijuteriile este o mostenire din copilarie: de la cineva din familie sau, pur si simplu, de la cineva care ne-a placut si ne-a influentat. Care este prima ta amintire cu o bijuterie? Este un inel in forma de floare pe care il avea mama mea si pe care mi-l doream si eu, dar si fiecare dintre surorile mele. Toate eram fascinate de acel inel. Si am primit fiecare o replica a acelui inel, din partea mamei, cand am implinit 18 ani. Pentru o bijuterie, forma este un element important. Intrebarea mea este daca forma urmeaza emotia sau vicev...

Inapoi Inainte
Clean Everything – Trilogy Collection ss 2014

Clean Everything – Trilogy Collection ss 2014

Uneori ratacim lucrurile esentiale printre maruntisuri pastrate chiar si dupa ce si-au pierdut utilitatea. Designerul Cristina Dima de la Clean Everything traduce acest insight care defineste o viata prea aglomerata in accesorii menite sa gazduiasca doar ceea ce conteaza pentru fiecare. Recent, piesele Trilogy Collection au intrat in portofoliul concept store-ului BandofCreators.com, ocazie cu care le-am descoperit si eu. O pledoarie pentru simplitate, designul lor curat aminteste de formele din foi de hartie impaturita care ne insoteau joaca in copilarie.

Colectia pentru primavara-vara 2014 cuprinde trei modele de genti – un clutch, o geanta de umar si una de spate – declinate in trei nuante: alb, verde si rosu. Descopera-le pe bandofcreators.com sau pe cleaneverything.com. Iar daca iti doresti sa pastrezi legatura cu proiectele Clean Everything, poti urmari activitatea brandului pe Facebook!

clean

www.cleaneverything.com
Photography: Robert Petreanu
Styling: Ina Borcea
Make-up: Alexandra Craescu
Hair stylist: Claudiu Alex Sarghe
Model: Diana Lazar

PUBLISHED ON 26.06.2014

more in Fashion Etc