ARTA & DESIGN

CONIFERA, o instalatie printata 3D...

CONIFERA este o instalatie de mari dimensiuni, printata 3D din lemn…

INSPIRATIE

Mici trucuri de mare efect,...

Nu am urmat inca, de la un cap la altul, metoda…

INTERVIU

RAQUETTE x ALEXANDRA CASPRUF Jewelry....

La inceputul primaverii, unul dintre mesajele din inbox-ul meu venea cu…

ARTA & DESIGN

O micro-gradina intr-o lampa de...

Am mai vorbit despre pasiunea mea pentru corpurile de iluminat si…

INSPIRATIE

Machiaje pentru primavara-vara ’19. Ce...

In universul machiajului, trecerile de la un an la altul nu…

INSPIRATIE

Denimul prespalat & tie-dye, din...

De fiecare data cand scriu despre denim, imi vin in minte…

INSPIRATIE

Cromatica sezonului primavara-vara 2019

Pentru sezonul primavara-vara 2019, designerii par sa-si fi impartit roata culorilor,…

Inspiratie

Denimul prespalat & tie-dye, din nou la moda

De fiecare data cand scriu despre denim, imi vin in minte primii mei jeansi favoriti, de culoare oarecum incerta, dar cu un design clar, care a revenit in tendinte in ultimii ani. Este vorba despre mom jeans, definiti de o talie inalta si de o croiala lejera. Cand m-am uitat peste propunerile designerilor pentru sezonul primavara-vara 2019 in materie de denim, amintirile mele s-au derulat inapoi si mai mult si s-au oprit undeva la inceputul anilor '90. Eram abia in scoala primara pe atunci. Acum, cand scriu, nu am o idee clara despre ce purtam eu in acea perioada. Pentru a-mi improspata memoria, va trebui sa scotocesc printre fotografii. Imi amintesc, in schimb, cateva dintre piesele pe care le purtau adolescentii din cartier – un fel de influenceri pentru comunitatea de vecini si mai tineri decat ei. Blugii se regasesc printre aceste piese, iar ei sunt insotiti de experimentele prin care primeau un refresh care sa-i mentina in pas cu moda pentru mai mult timp. Prin decolorare, dar nu numai. In acea perioada, nu existau inca prea multe variante pe piata vestimentara, asa ca Do It Yourself devenea, mai des sau mai rar, prima varianta. Dincolo de amintiri, denimul prespalat si cu efect tie-dye, la moda in anii '80-'90, a revenit in forta printre tendintele sezonului cald in...

Inapoi Inainte

Christian Dior – sticle de parfum gravate cu initialele dorite

Parfumul este considerat o extensie a personalitatii celei care il poarta, dar ce-ai spune daca si sticla lui ar vorbi mai multe despre acea persoana. In aceasta luna speciala, Christian Dior a venit cu o idee care transforma parfumul intr-un cadou cat se poate de special: un serviciu exclusiv de gravura.

dior_jadore-jpg

Fie ca il achizitionezi pentru tine, fie ca vrei sa-l oferi cuiva drag, parfumul Dior preferat poate purta initialele dorite. Oferta de Sarbatori este valabila in centrele comerciale Baneasa Shopping City si Bucuresti Mall Vitan, unde reprezentantii Christian Dior graveaza manual sticlele parfumurilor achizitionate in luna decembrie, din magazinele autorizate.
Programul de gravura este intre orele 14:00 – 20:00, la podiumul J’adore DIOR
, iar oferta este valabila doar pe baza bonului de casa, la produsele achizionate din magazinele centrelor comerciale Baneasa Shopping City (inclusiv Feeria) in perioada 18 – 24 decembrie 2013 si Bucuresti Mall Vitan in perioada 20-24 decembrie 2013.

Liniile de parfumuri ce pot fi personalizate sunt: J’Adore, Miss Dior, Dior Homme si Fahrenheit.

Foto si info: Dior

PUBLISHED ON 17.12.2013 TAGS: dior gravura parfum

more in Beauty Lines