AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte

Christian Dior – sticle de parfum gravate cu initialele dorite

Parfumul este considerat o extensie a personalitatii celei care il poarta, dar ce-ai spune daca si sticla lui ar vorbi mai multe despre acea persoana. In aceasta luna speciala, Christian Dior a venit cu o idee care transforma parfumul intr-un cadou cat se poate de special: un serviciu exclusiv de gravura.

dior_jadore-jpg

Fie ca il achizitionezi pentru tine, fie ca vrei sa-l oferi cuiva drag, parfumul Dior preferat poate purta initialele dorite. Oferta de Sarbatori este valabila in centrele comerciale Baneasa Shopping City si Bucuresti Mall Vitan, unde reprezentantii Christian Dior graveaza manual sticlele parfumurilor achizitionate in luna decembrie, din magazinele autorizate.
Programul de gravura este intre orele 14:00 – 20:00, la podiumul J’adore DIOR
, iar oferta este valabila doar pe baza bonului de casa, la produsele achizionate din magazinele centrelor comerciale Baneasa Shopping City (inclusiv Feeria) in perioada 18 – 24 decembrie 2013 si Bucuresti Mall Vitan in perioada 20-24 decembrie 2013.

Liniile de parfumuri ce pot fi personalizate sunt: J’Adore, Miss Dior, Dior Homme si Fahrenheit.

Foto si info: Dior

PUBLISHED ON 17.12.2013

more in Beauty Lines