INSPIRATIE

Vara, anotimpul contrastelor vestimentare

Vara este anotimpul contrastelor din punct de vedere vestimentar. Ea aduce…

WE LIKE

Hands that Hold the Silence

Pentru Andreea Macri, zona de “backstage” ramane un spatiu magic. Intr-o…

WE LIKE

Magazinele de moda, spatii de...

Arta reprezinta una dintre resursele explorate astazi de brandurile din industria…

EDITOR'S CHOICE

Detalii transparente & jocuri de...

Transparentele sunt atemporale in vestimentatie, dar rolul lor pe scena tendintelor…

WE LIKE

Simon Mattisson. Granland.

Formele curbate, textura materialului, povestea din spate asaza piesele proiectului Granland,…

INSPIRATIE

Elsa Peretti, Tiffany & Co....

Cea mai cunoscuta piesa creata de Elsa Peretti este, fara indoiala,…

RED CARPET

Met Gala 2025. Tailored for...

Tailored for You a fost codul vestimentar al editiei Met Gala…

We like

NIKE: Form Follows Motion

Nike a fost dintotdeauna mai mult decat un brand de sport - pentru ca a sustinut miscarea atletilor, dar a determinat miscari si in societate si in cultura urbana. A provocat normele si a definit spiritul si vibe-ul unor generatii. Cu prima sa expozitie de muzeu la Vitra Design Museum, Nike deschide perspectiva dincolo de produs in sine, in istoria culturala a acestui brand si reface traseul influentei sale in sport, moda si activism din ultimii 50 de ani. Si totul a pornit de la primul pas. Adica de la primul lor pantof de atletism - "the moon shoe" creat de Bill Bowerman si Phil Knight. Astazi, sneakersii sunt omniprezenti in viata noastra, in peisajul comercial si cultural, si poate ca ne este aproape imposibil sa ne imaginam cum atunci erau o prezenta de nisa, fiind purtati doar de copii de liceu sau de atletii profesionisti. Asa ca povestea unui antrenor tehnic si a unui student atlet devenit antreprenor, care si-au improvizat drumul catre unul dintre cele mai de succes branduri din lume, pare scenariu de film. Si totusi… Si totusi, “moon shoe” este prototipul a ceea ce astazi numim "waffle trainer", adica binecunoscutii pantofi de sport cu talpa ca o clatita belgiana. Modelul a primit acest nume pentru ca urmele ca de "waffle" pe care le lasa erau foarte...

Inapoi Inainte
Chefs. Experience: Experiente culinare inedite

Chefs. Experience: Experiente culinare inedite

ACEST CONCURS S-A INCHEIAT!
UPDATE: 30.09.2015, ORA 11:00

Castigatoarea concursului este ioana brumar. Felicitari!

Pentru confirmarea premiului si stabilirea detaliilor, castigatoarea va fi contactata, pe parcursul zilei, pe adresa de email cu care s-a inscris in concurs. O rugam sa verifice primirea mesajului nostru si in Spam, in cazul in care acest nu ajunge in Inbox.

Deschis in aceasta vara pe Calea Floreasca 55 din Bucuresti, restaurantul Chefs. Experience prezinta un concept inedit care inglobeaza ingrediente noi, saptamana de saptamana.

Pranzul imprumuta din savoarea bucatariilor lumii. Rand pe rand, bucatari originari din Grecia, Turcia, Mexic, Iran, Japonia sau Columbia, imbogatesc meniul obisnuit cu mancarurile lor preferate. In fiecare miercuri, evenimentul Chefs Dinner transforma bucatari renumiti si vedete pasionate de gastronomie in protagonistii unor sesiuni de live cooking shows gurmande. David Contant, Giovanni Piselli, Petru Buiuca, Horia Varlan sunt o parte dintre chefii care impartasesc din viziunea lor asupra artei culinare. Cinele romantice, petrecerile aniversare sau party-urile de burlacite au parte de meniuri “Degustation”, gandite special pentru a oferi o experienta cat mai complexa de gusturi si arome.

Am pasit de curand pragul restaurantului Chefs pentru a lua cina. Designul meselor cu blat gros din lemn si cu margini asimetrice reprezinta unul dintre primele detalii care mi-au captat atentia. Cand am lua loc, citatul lui Kafka m-a anuntat cu umor ca va fi o seara linistita: “So long as you have food in your mouth, you have solved all questions for the time being.”

Inspirat din bucataria internationala, meniul cuprinde preparate variate ce iti starnesc cu usurinta curiozitatea. Crevetii in sos de Chianti Banfi cu mango caramelizat si orez salbatic cu rucola au fost alegerea pentru felul principal. Preparatul are parte de un plating ce iti incanta privirea si papilele gustative deopotriva. Daca iti plac crevetii si vinul rosu, atunci s-ar putea sa te impresioneze si pe tine gustul celor doua ingrediente atunci cand sunt puse impreuna.

Pana la mancare insa, am reusit sa pun cateva intrebari si despre designul interior. Am aflat astfel ca mobilierul este realizat de mesteri sau ateliere din Romania, iar vesela de ceramica a fost creata la Piscu. Ideea de fusion al aromelor culinare care defineste mancarea de la Chefs este transpusa in stilul in care a fost amenajat spatiul, cu un design eclectic si influente industriale.

CONCURS:

Daca nu ai fost niciodata la Chefs. Experience, avem o invitatie apetisanta pentru tine. Daca ai trecut deja pragul restaurantului, atunci mai adaugam un motiv sa o faci din nou. Pentru ca o cina in doi promite o experienta speciala, echipa de la Chefs ofera uneia dintre cititoarele Petocuri.ro un voucher pentru o cina alaturi de o persoana draga din viata ei.

Ce trebuie sa faci:

Intra pe pagina de Facebook Chefs. Experience, alege de acolo o fotografie cu un fel de mancare ce ti-a atras atentia si posteaza linkul spre ea intr-un comentariu la acest articol!

Concursul se desfasoara intre 18 si 29 septembrie 2015, iar castigatoarea va fi desemnata prin tragere la sorti pe 30 septembrie 2015. Ea va fi anuntata in cadrul acestui articol si printr-un email pe adresa cu care s-a inscris in concurs.

Citeste regulamentul concursului!

Foto: Chefs

Adresa de email nu va fi publicata pe site.
Aceasta va fi folosita pentru validarea comentariului tau si pentru a fi contactat(a) in cazul in care te afli printre castigatorii concursului.

Campurile obligatorii sunt marcate cu *

PUBLISHED ON 18.09.2015

more in Newsroom