HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Chefs. Experience: Experiente culinare inedite

Chefs. Experience: Experiente culinare inedite

ACEST CONCURS S-A INCHEIAT!
UPDATE: 30.09.2015, ORA 11:00

Castigatoarea concursului este ioana brumar. Felicitari!

Pentru confirmarea premiului si stabilirea detaliilor, castigatoarea va fi contactata, pe parcursul zilei, pe adresa de email cu care s-a inscris in concurs. O rugam sa verifice primirea mesajului nostru si in Spam, in cazul in care acest nu ajunge in Inbox.

Deschis in aceasta vara pe Calea Floreasca 55 din Bucuresti, restaurantul Chefs. Experience prezinta un concept inedit care inglobeaza ingrediente noi, saptamana de saptamana.

Pranzul imprumuta din savoarea bucatariilor lumii. Rand pe rand, bucatari originari din Grecia, Turcia, Mexic, Iran, Japonia sau Columbia, imbogatesc meniul obisnuit cu mancarurile lor preferate. In fiecare miercuri, evenimentul Chefs Dinner transforma bucatari renumiti si vedete pasionate de gastronomie in protagonistii unor sesiuni de live cooking shows gurmande. David Contant, Giovanni Piselli, Petru Buiuca, Horia Varlan sunt o parte dintre chefii care impartasesc din viziunea lor asupra artei culinare. Cinele romantice, petrecerile aniversare sau party-urile de burlacite au parte de meniuri “Degustation”, gandite special pentru a oferi o experienta cat mai complexa de gusturi si arome.

Am pasit de curand pragul restaurantului Chefs pentru a lua cina. Designul meselor cu blat gros din lemn si cu margini asimetrice reprezinta unul dintre primele detalii care mi-au captat atentia. Cand am lua loc, citatul lui Kafka m-a anuntat cu umor ca va fi o seara linistita: “So long as you have food in your mouth, you have solved all questions for the time being.”

Inspirat din bucataria internationala, meniul cuprinde preparate variate ce iti starnesc cu usurinta curiozitatea. Crevetii in sos de Chianti Banfi cu mango caramelizat si orez salbatic cu rucola au fost alegerea pentru felul principal. Preparatul are parte de un plating ce iti incanta privirea si papilele gustative deopotriva. Daca iti plac crevetii si vinul rosu, atunci s-ar putea sa te impresioneze si pe tine gustul celor doua ingrediente atunci cand sunt puse impreuna.

Pana la mancare insa, am reusit sa pun cateva intrebari si despre designul interior. Am aflat astfel ca mobilierul este realizat de mesteri sau ateliere din Romania, iar vesela de ceramica a fost creata la Piscu. Ideea de fusion al aromelor culinare care defineste mancarea de la Chefs este transpusa in stilul in care a fost amenajat spatiul, cu un design eclectic si influente industriale.

CONCURS:

Daca nu ai fost niciodata la Chefs. Experience, avem o invitatie apetisanta pentru tine. Daca ai trecut deja pragul restaurantului, atunci mai adaugam un motiv sa o faci din nou. Pentru ca o cina in doi promite o experienta speciala, echipa de la Chefs ofera uneia dintre cititoarele Petocuri.ro un voucher pentru o cina alaturi de o persoana draga din viata ei.

Ce trebuie sa faci:

Intra pe pagina de Facebook Chefs. Experience, alege de acolo o fotografie cu un fel de mancare ce ti-a atras atentia si posteaza linkul spre ea intr-un comentariu la acest articol!

Concursul se desfasoara intre 18 si 29 septembrie 2015, iar castigatoarea va fi desemnata prin tragere la sorti pe 30 septembrie 2015. Ea va fi anuntata in cadrul acestui articol si printr-un email pe adresa cu care s-a inscris in concurs.

Citeste regulamentul concursului!

Foto: Chefs

Adresa de email nu va fi publicata pe site.
Aceasta va fi folosita pentru validarea comentariului tau si pentru a fi contactat(a) in cazul in care te afli printre castigatorii concursului.

Campurile obligatorii sunt marcate cu *

PUBLISHED ON 18.09.2015

more in Newsroom