AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
CHANEL Shopping Center. Colectia AW 2014/15 prezentata la Paris

CHANEL Shopping Center. Colectia AW 2014/15 prezentata la Paris

La Saptamana Modei de la Paris, Karl Lagerfeld a transformat interiorul Grand Palais intr-un supermarket, iar prezentarea colectiei Chanel toamna-iarna 2014/15 intr-o sedinta de shopping surprinzatoare.

Inscriptionate cu logo-ul casei de moda, sute de produse folosite in viata de zi cu zi au primit etichete si denumiri noi, inspirate de universul Chanel. ┬áVinuri Chateau Coco, tagliatelle mademoiselle, ‘sacs plus belle’ in loc de ‘sacs poubelle‘(saci de gunoi), acestea sunt cateva dintre produsele expuse. Nu au lipsit nici cosurile sau carucioarele si nici casele de marcat.

Pentru o experienta de shopping confortabila, modelele au pasit printre rafturi purtand incataminte sport – pantofi sau cizme. De la tinute sport la pantaloni si haine din piele lacuita pana la costume din doua piese si rochii cu texturi impresionante, varietatea reprezinta nu doar cuvantul care defineste un supermarket, ci si colectia Chanel.

Mai multe imagini pe site-ul Chanel!

Foto: Hepta.ro Video: FataleFashionIII via Youtube.com

PUBLISHED ON 05.03.2014

more in Fashion Etc