ARTA & DESIGN

RDW10. Un mesaj, un concept,...

Cea de-a 10-a editie Romanian Design Week (RDW10) exploreaza posibilele trasee…

EDITOR'S CHOICE

Barceloning (deocamdata, doar cu gandul)

Mi-e dor de Barcelona. Am vizitat-o in urma cu peste zece…

WE LIKE

“Subscribe and share” sau, mai...

“Subscribe and share” este o piesa de teatru care vorbeste despre…

EDITOR'S CHOICE

Serialele cu care ne relaxam...

In ultima perioada, serialele par a fi printre putinele lucruri pe…

INSPIRATIE

Un pas in plus la...

Un pas in plus la coafura de zi cu zi poate…

INSPIRATIE

Bucuria machiajului

Conceptul joyspotting se refera la identificarea si concentrarea atentiei asupra lucrurilor…

EDITOR'S CHOICE

Arta tablourilor vii

Imi place cum suna aceasta expresie: arta tablourilor vii. Imi pare…

Inspiratie

Mai multa biniste acasa

Nu e intotdeauna la fel de bine si de liniste nici in casa in care locuim, nici in mintea in care ne locuiesc gandurile, asa ca e fireasca dorinta de-a avea mai mult din fiecare, adica: mai multa biniste. Am citit recent Carticica de biniste, ocazie cu care am analizat putin propriile obiceiuri si am notat cateva idei care pot contribui la implinirea dorintei mentionate. Biniste este un cuvant inventat de Cristina Andrei, blogger culinar, propus ca echivalent local al conceptului danez "hygge". Inspiratia a venit in sufrageria ei, intr-o duminica petrecuta alaturi de cativa prieteni pentru care a pregatit mancare. O astfel de zi ar putea fi trecuta, cu certitudine, la exemple perfecte de biniste. Sansele sunt sa fi intalnit cuvantul in online, inca dinainte de publicarea ghidului fericirii acasa, la care au contribuit sapte autori: scriitorul Iv cel Naiv, Sanziana Pop, designer de interior si fondatoare Visuell, Gaspar Gyorgy, psiholog clinician si psihoterapeut relational, Ana Constantinescu, designer biofilic la Cresc Studio, Dan Byron, vocalistul trupei Byron, Diana Mihaila, Master Professional Organizer, si Cristina Andrei. Eu imi amintesc ca am aflat de el cand se vota ilustratia ce urma sa ajunga pe coperta. * CAND ORASUL S-A MUTAT LA NOI ACASA Proiectul mi-a a...

Inapoi Inainte
CHANEL Shopping Center. Colectia AW 2014/15 prezentata la Paris

CHANEL Shopping Center. Colectia AW 2014/15 prezentata la Paris

La Saptamana Modei de la Paris, Karl Lagerfeld a transformat interiorul Grand Palais intr-un supermarket, iar prezentarea colectiei Chanel toamna-iarna 2014/15 intr-o sedinta de shopping surprinzatoare.

Inscriptionate cu logo-ul casei de moda, sute de produse folosite in viata de zi cu zi au primit etichete si denumiri noi, inspirate de universul Chanel.  Vinuri Chateau Coco, tagliatelle mademoiselle, ‘sacs plus belle’ in loc de ‘sacs poubelle‘(saci de gunoi), acestea sunt cateva dintre produsele expuse. Nu au lipsit nici cosurile sau carucioarele si nici casele de marcat.

Pentru o experienta de shopping confortabila, modelele au pasit printre rafturi purtand incataminte sport – pantofi sau cizme. De la tinute sport la pantaloni si haine din piele lacuita pana la costume din doua piese si rochii cu texturi impresionante, varietatea reprezinta nu doar cuvantul care defineste un supermarket, ci si colectia Chanel.

Mai multe imagini pe site-ul Chanel!

Foto: Hepta.ro Video: FataleFashionIII via Youtube.com

PUBLISHED ON 05.03.2014

more in Fashion Etc