INSPIRATIE

Cum transforma extensiile de brand...

Casele de moda consolideaza din ce in ce mai multe legaturi…

INTERVIU

Roja Dove: “Parfumul este limbaj...

Roja Dove este unul dintre putinii oameni care poate sa iti…

HOT TREND

Machiaje “cat eyes” subtile &...

Tabloul tendintelor in machiaj este mai elaborat, insa, in ultima perioada,…

EDITOR'S CHOICE

Storytelling prin intermediul bijuteriei contemporane

Bijuteriile sunt povesti in miniatura. Povestea gandita de persoana care le…

INSPIRATIE

Rabanne H&M, o colectie de...

Toamna asta, H&M adauga un nou nume in portofoliul colaborarilor cu…

WE LIKE

CHANEL No. 1, frumusete si...

Gama de beauty Chanel No. 1 este ca o dimineata de…

POSTCARDS FROM FRIENDS

Acelasi loc, intr-o alta lumina

Andreea Macri a fotografiat, in ani diferiti, Capul Sounion din Grecia,…

Hot Trend

Piese vestimentare deconstruite

Ma captiveaza dintotdeauna rezultatele obtinute de designeri cand deconstruiesc piese vestimentare clasice pentru ca apoi sa le reconstruiasca intr-o maniera noua, iar colectiile pentru sezonul rece din acest an mi-au oferit astfel de oportunitati. FENDI, GAUCHERE, UJOH sau COS sunt printre brandurile care au readus conceptul de design deconstruit pe scena tendintelor. In cadrul acestuia, haina devine un puzzle ale carui elemente pot fi aranjate in mai multe moduri si nu doar atat. In unele situatii, puzzle-ul poate fi incheiat chiar si cand lipseste o bucata. In altele, poate fi completat de diverse componente imprumutate de la alte piese vestimentare. FENDI, de exemplu, exploreaza toate aceste rute creative pentru sezonul rece din acest an. Cardiganele se inchid asimetric, iar cordoanele creeaza forme ce depasesc simpla lor functionalitate de a evidentia talia. Fustele plisate sunt reinterpretate, astfel incat sa schimbe aspectul unor pantaloni de costum. Clasica vesta pare sa imprumute din elementele unei cape. E un mix & match de elemente surprinzator in aceasta colectie. FENDI / Sursa foto: Hepta.ro FENDI / Sursa foto: Hepta.ro FENDI / Sursa foto: Hepta.ro La GAUCHERE, Marie-Christine Statz pare ca s-a concentrat pe cum influenteaza partile lipsa ...

Inapoi Inainte
CHANEL Shopping Center. Colectia AW 2014/15 prezentata la Paris

CHANEL Shopping Center. Colectia AW 2014/15 prezentata la Paris

La Saptamana Modei de la Paris, Karl Lagerfeld a transformat interiorul Grand Palais intr-un supermarket, iar prezentarea colectiei Chanel toamna-iarna 2014/15 intr-o sedinta de shopping surprinzatoare.

Inscriptionate cu logo-ul casei de moda, sute de produse folosite in viata de zi cu zi au primit etichete si denumiri noi, inspirate de universul Chanel.  Vinuri Chateau Coco, tagliatelle mademoiselle, ‘sacs plus belle’ in loc de ‘sacs poubelle‘(saci de gunoi), acestea sunt cateva dintre produsele expuse. Nu au lipsit nici cosurile sau carucioarele si nici casele de marcat.

Pentru o experienta de shopping confortabila, modelele au pasit printre rafturi purtand incataminte sport – pantofi sau cizme. De la tinute sport la pantaloni si haine din piele lacuita pana la costume din doua piese si rochii cu texturi impresionante, varietatea reprezinta nu doar cuvantul care defineste un supermarket, ci si colectia Chanel.

Mai multe imagini pe site-ul Chanel!

Foto: Hepta.ro Video: FataleFashionIII via Youtube.com

PUBLISHED ON 05.03.2014

more in Fashion Etc