HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte

CHANEL primavara-vara 2014

In conturarea povestii Chanel, arta a jucat un rol important dintotdeauna. Pentru primavara-vara 2014, Karl Lagerfeld exploateaza aceasta legatura si ne invita sa vedem moda ca pe unul dintre mediile de expresie a artei. De la piesele vestimentare, realizate prin tehnici ce amintesc de pictura sau de colaje elaborate, la machiaje colorate si pana la decorul transformat in galerie, fiecare detaliu al prezentarii desfasurate ieri, la Paris, a conturat intr-o maniera originala conceptul de la care a pornit totul: moda inseamna arta.

Prezentarea colectiei vestimentare a devenit astfel si pretextul unui vernisaj atipic. Peretii Grand Palais, locul in care a avut loc show-ul Chanel, au gazduit pentru o zi seria de lucrari vizuale, realizate sub coordonarea lui Karl Lagerfeld, special pentru eveniment. Intr-un spatiu plin de culoare, inserat cu simboluri Chanel, au pasit pe podium modelele. De aceasta data, piesele vestimentare au incantat privirea intr-o paleta bogata de nuante, in constrast cu tinutele monocrome, emblematice pentru casa de moda.

Foto: Hepta.ro

PUBLISHED ON 02.10.2013

more in Newsroom