EDITOR'S CHOICE

Rochia midi pentru zile lungi...

Hainele confortabile imi definesc stilul inca dinainte de-a sti ca am…

ARTA & DESIGN

Roos Kalff aduce la lumina...

Roos Kalff realizeaza corpuri de iluminat si obiecte decorative din farfurioare,…

INSPIRATIE

Tinute couture in alb &...

Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, dedicata colectiilor pentru sezonul…

INSPIRATIE

Effortless chic. Codul vestimentar al...

Daca vara ar avea un cod vestimentar, expresia effortless chic i…

AMINTIRI

Cum ne amintim azi tinuta...

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei…

WE LIKE

Povestiri pe masura timpului tau...

Short Edition este o platforma de povestiri, dar si de poezii…

INSPIRATIE

Coafuri si machiaje. Inspiratie pentru...

Sunt anumite coafuri si/sau machiaje cu care ne simtim confortabil si…

Inspiratie

5 trenduri in coafura pentru primavara-vara 2019

Ce coafuri se poarta in sezonul primavara-vara 2019? Daca ti-ai pus aceasta intrebare, aici vei gasi o parte din raspuns. Am rasfoit imaginile de la evenimentele Saptamana Modei, dedicate acestui sezon, cu atentia concentrata pe coafurile purtate de topmodele. Dintre toate propunerile vazute, am ales cinci trenduri care m-au inspirat. Sunt un mix de elemente cu care m-am obisnuit sa ma intalnesc sezon dupa sezon, detalii retro reinterpretate si alegeri indraznete. ... BRETONUL SCURT Chiar daca mi-am lasat bretonul sa creasca de ceva timp, el ramane un element pe stilul meu. Din acest motiv, nu m-a surprins ca am rezonat cu coafurile purtate de cele mai multe dintre topmodelele care au defilat pe podiumul Miu Miu. Bretonul lor scurt reprezinta o alegere catalogata adesea drept una indrazneata. Este si una usor de remarcat si, zic eu, de tinut minte. Am intalnit acest stil de breton si la prezentarea Dries Van Noten, dar nu numai. Dries Van Noten | Sursa foto: Hepta.ro Fendi | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro ... COAFURILE CU VOLUM Coafurile cu mult volum, de la prezentarea Marc Jacobs, mi-au captat atentia, pe de-o parte, datorita aerului lor retro si, pe de alta parte, datorita nuantelor pastelate de roz si albas...

Inapoi Inainte

CHANEL primavara-vara 2014

In conturarea povestii Chanel, arta a jucat un rol important dintotdeauna. Pentru primavara-vara 2014, Karl Lagerfeld exploateaza aceasta legatura si ne invita sa vedem moda ca pe unul dintre mediile de expresie a artei. De la piesele vestimentare, realizate prin tehnici ce amintesc de pictura sau de colaje elaborate, la machiaje colorate si pana la decorul transformat in galerie, fiecare detaliu al prezentarii desfasurate ieri, la Paris, a conturat intr-o maniera originala conceptul de la care a pornit totul: moda inseamna arta.

Prezentarea colectiei vestimentare a devenit astfel si pretextul unui vernisaj atipic. Peretii Grand Palais, locul in care a avut loc show-ul Chanel, au gazduit pentru o zi seria de lucrari vizuale, realizate sub coordonarea lui Karl Lagerfeld, special pentru eveniment. Intr-un spatiu plin de culoare, inserat cu simboluri Chanel, au pasit pe podium modelele. De aceasta data, piesele vestimentare au incantat privirea intr-o paleta bogata de nuante, in constrast cu tinutele monocrome, emblematice pentru casa de moda.

Foto: Hepta.ro

PUBLISHED ON 02.10.2013

more in Newsroom