AMINTIRI

Printre oracole si caiete de...

De la clasicul Nu te supara, frate!, la papusile Aradeanca, fel…

AMINTIRI

Suvenirurile, portaluri spre vacante

Experientele traite sunt cele mai pretioase suveniruri, vei spune, iar eu…

EDITOR'S CHOICE

Mood board de toamna, cu...

Toamna isi anunta venirea din timp. Asa ca, in preintampinarea ei,…

INSPIRATIE

Ai o rochie alba. Ce...

Rochia alba e una dintre piesele emblematice ale verii. O vedem…

FASHION BRIEF

Magazinul Dior de pe Avenue...

Dior mi-a parut intotdeauna un brand care domina. Dior inseamna statut….

INSPIRATIE

Tinute emblematice Barbie, inspiratie pentru...

Orice turneu de promovare a unui film are si o componenta…

INSPIRATIE

10 rochii couture fw 2023/24....

Continui traditia de a alege 10 rochii din colectiile haute-couture prezentate…

Interviu

Bijuteriile Lito

Nu as fi crezut ca estetica unui artist este asa de mult influentata de personalitatea lui, pana cand nu am cunoscut-o pe Lito Karakostanoglou, la evenimentul "meet the designer" de la Madison Perfumery. Bijuteriile ei nu sunt despre stralucire si statut. Sunt bijuterii pe care trebuie sa le incerci si abia atunci descoperi un limbaj nonverbal, prin care sa iti poti exprima cel mai bine o ipostaza a feminitatii si o stare de moment. Lito este tactila, isi poarta bijuteriile si se joaca cu ele ca si cu niste cuvinte care, daca le pui in alta ordine, isi schimba complet sensul. Si cel mai mare talent al ei este ca e o femeie adevarata, care stie exact ce vrea sa spuna si o spune perfect prin bijuteriile ei. * Se spune ca relatia cu bijuteriile este o mostenire din copilarie: de la cineva din familie sau, pur si simplu, de la cineva care ne-a placut si ne-a influentat. Care este prima ta amintire cu o bijuterie? Este un inel in forma de floare pe care il avea mama mea si pe care mi-l doream si eu, dar si fiecare dintre surorile mele. Toate eram fascinate de acel inel. Si am primit fiecare o replica a acelui inel, din partea mamei, cand am implinit 18 ani. Pentru o bijuterie, forma este un element important. Intrebarea mea este daca forma urmeaza emotia sau vicev...

Inapoi Inainte
Catifeaua la The Row, Saint Laurent si Zadig Voltaire
FASHION BRIEF
Autor: Vicki Nicola

Catifeaua la The Row, Saint Laurent si Zadig Voltaire

Catifeaua este materialul care iti da o stare. Iar starea iti defineste stilul.

Pentru mine a existat intotdeauna aceasta asociere intre catifea si… cafea. Nu stiu sa dau o explicatie logica, in afara de rima, poate.

Dar, asa cum cafeaua iti induce instant o bucurie olfactiva, si catifeaua e un rasfat pentru simtul tactil si amandoua de fapt te introduc intr-o zona de confort personal si de placere. Asa cum fiecare dintre noi aproape isi construieste o identitate din gesturi, atunci cand ne bem cafeaua, la fel si catifeaua te pune intr-o silueta mai sofisticata si eleganta, iar gesturile si miscarile tale vor urma aceeasi ruta.

Cafeaua ramane in tendinte in fiecare dimineata – nu e nimic de contestat aici – la fel si catifeaua este un evergreen, dar cu atat mai mare e bucuria cu cat o regasim in interpretari super actuale in ultimele sezoane. In topul meu personal se afla haina de catifea de la The Row, selectia de rochii de catifea Saint Laurent si Cecilie Bahnsen sau varianta tinutei de zi perfecte, costumul de catifea de pe podiumul Zadig Voltaire.

Enjoy! YouTube.com/@vickinicola

Fotografii: Andreea Macri

PUBLISHED ON 01.03.2023

more in Fashion Etc