HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Casa Frumoasa

Casa Frumoasa

Casa Frumoasa Ladies si Men de la Hotel Radisson Blu intampina primavara cu noi branduri gazduite intr-un spatiu mai generos, cu o atmosfera chic. Portofoliul designerilor care se regasesc in magazinul de lux s-a extins cu nume precum: Giambatista Valli, Antonio Berardi, Fausto Puglisi, Stella Jean, TwinSet, Current Elliott, Princess goes Hollywood si Pal Zileri.

“Procesul de rebranding al magazinului J. Kristensen, devenit Casa Frumoasa Ladies, face parte dintr-o strategie de consolidare a business-ului. Intr-o industrie in care luxul si eleganta nu au limite, este nevoie de o reinventare constanta care sa corespunda standardelor exclusiviste, cu atat mai mult cu cat am lansat un fashion corner dedicat unor branduri de renume, extrem de apreciate de clientii nostri”, declara Julia Kristensen, proprietara lantului de magazine de lux.

Casa Frumoasa este un lant de magazine destinat vestimentatiei de lux, sustinut de nume sonore la nivel international. In prezent, business-ul cuprinde cinci magazine situate in Bucuresti: Casa Frumoasa Store din Bd. Lascar Catargiu, Casa Frumoasa Men Radisson SI Marriott, Casa Frumoasa Radisson Ladies si Marc Cain Store.

Foto si info: Casa Frumoasa PR

PUBLISHED ON 20.03.2015

more in Fashion Etc