EDITOR'S CHOICE

Detalii sic de pe covorul...

Coafuri cu parul desfacut si aranjat in asa fel incat sa…

ARTA & DESIGN

RDW10. Un mesaj, un concept,...

Cea de-a 10-a editie Romanian Design Week (RDW10) exploreaza posibilele trasee…

EDITOR'S CHOICE

Barceloning (deocamdata, doar cu gandul)

Mi-e dor de Barcelona. Am vizitat-o in urma cu peste zece…

WE LIKE

“Subscribe and share” sau, mai...

“Subscribe and share” este o piesa de teatru care vorbeste despre…

EDITOR'S CHOICE

Serialele cu care ne relaxam...

In ultima perioada, serialele par a fi printre putinele lucruri pe…

INSPIRATIE

Un pas in plus la...

Un pas in plus la coafura de zi cu zi poate…

INSPIRATIE

Bucuria machiajului

Conceptul joyspotting se refera la identificarea si concentrarea atentiei asupra lucrurilor…

Editor's Choice

Arta tablourilor vii

Imi place cum suna aceasta expresie: arta tablourilor vii. Imi pare cum nu se poate mai potrivita pentru a descrie aranjamentele florale in stil japonez (ikebana). Am devenit constienta de predilectia mea pentru ikebana relativ recent. Cred ca un follow hotarat pe Instagram a incurajat platforma sa imi arate tot felul de tablouri vii carora le-as putea da inimioare, iar eu m-am bucurat de asta si, adesea, am fost extrem de impresionata de ce vedeam in fotografii. Simplitatea si echilibrul sunt printre elementele care definesc, de obicei, lucrurile pe gustul meu, deci nu e de mirare ca rezonez atat de mult cu aceste compozitii. Asimetria, insa, mai putin. Pana de curand, as fi ales, fara sa clipesc, simetria. Si totusi, fara asimetrie, ikebana nu exista. Cuvintele artistei florale Emily Thompson din articolul The Rise of Modern Ikebana, publicat pe nytimes.com cu ani in urma, mi-au clarificat nedumerirea atat de usor: "Asa cum asimetria este definita de simetrie, ikebana este intotdeauna prezenta atunci cand cineva lucreaza cu florile." Principiile si simbolurile care stau la baza aranjamentelor in stil japonez m-au determinat sa chestionez de unde vine nevoia mea de a scrie despre ele acum. Sunt in trend? Se poate, dar parca e mai mult de atat. Sunt genul de persoana ...

Inapoi Inainte
Casa Frumoasa

Casa Frumoasa

Casa Frumoasa Ladies si Men de la Hotel Radisson Blu intampina primavara cu noi branduri gazduite intr-un spatiu mai generos, cu o atmosfera chic. Portofoliul designerilor care se regasesc in magazinul de lux s-a extins cu nume precum: Giambatista Valli, Antonio Berardi, Fausto Puglisi, Stella Jean, TwinSet, Current Elliott, Princess goes Hollywood si Pal Zileri.

“Procesul de rebranding al magazinului J. Kristensen, devenit Casa Frumoasa Ladies, face parte dintr-o strategie de consolidare a business-ului. Intr-o industrie in care luxul si eleganta nu au limite, este nevoie de o reinventare constanta care sa corespunda standardelor exclusiviste, cu atat mai mult cu cat am lansat un fashion corner dedicat unor branduri de renume, extrem de apreciate de clientii nostri”, declara Julia Kristensen, proprietara lantului de magazine de lux.

Casa Frumoasa este un lant de magazine destinat vestimentatiei de lux, sustinut de nume sonore la nivel international. In prezent, business-ul cuprinde cinci magazine situate in Bucuresti: Casa Frumoasa Store din Bd. Lascar Catargiu, Casa Frumoasa Men Radisson SI Marriott, Casa Frumoasa Radisson Ladies si Marc Cain Store.

Foto si info: Casa Frumoasa PR

PUBLISHED ON 20.03.2015

more in Fashion Etc