INSPIRATIE

Cum transforma extensiile de brand...

Casele de moda consolideaza din ce in ce mai multe legaturi…

INTERVIU

Roja Dove: “Parfumul este limbaj...

Roja Dove este unul dintre putinii oameni care poate sa iti…

HOT TREND

Machiaje “cat eyes” subtile &...

Tabloul tendintelor in machiaj este mai elaborat, insa, in ultima perioada,…

EDITOR'S CHOICE

Storytelling prin intermediul bijuteriei contemporane

Bijuteriile sunt povesti in miniatura. Povestea gandita de persoana care le…

INSPIRATIE

Rabanne H&M, o colectie de...

Toamna asta, H&M adauga un nou nume in portofoliul colaborarilor cu…

WE LIKE

CHANEL No. 1, frumusete si...

Gama de beauty Chanel No. 1 este ca o dimineata de…

POSTCARDS FROM FRIENDS

Acelasi loc, intr-o alta lumina

Andreea Macri a fotografiat, in ani diferiti, Capul Sounion din Grecia,…

Hot Trend

Piese vestimentare deconstruite

Ma captiveaza dintotdeauna rezultatele obtinute de designeri cand deconstruiesc piese vestimentare clasice pentru ca apoi sa le reconstruiasca intr-o maniera noua, iar colectiile pentru sezonul rece din acest an mi-au oferit astfel de oportunitati. FENDI, GAUCHERE, UJOH sau COS sunt printre brandurile care au readus conceptul de design deconstruit pe scena tendintelor. In cadrul acestuia, haina devine un puzzle ale carui elemente pot fi aranjate in mai multe moduri si nu doar atat. In unele situatii, puzzle-ul poate fi incheiat chiar si cand lipseste o bucata. In altele, poate fi completat de diverse componente imprumutate de la alte piese vestimentare. FENDI, de exemplu, exploreaza toate aceste rute creative pentru sezonul rece din acest an. Cardiganele se inchid asimetric, iar cordoanele creeaza forme ce depasesc simpla lor functionalitate de a evidentia talia. Fustele plisate sunt reinterpretate, astfel incat sa schimbe aspectul unor pantaloni de costum. Clasica vesta pare sa imprumute din elementele unei cape. E un mix & match de elemente surprinzator in aceasta colectie. FENDI / Sursa foto: Hepta.ro FENDI / Sursa foto: Hepta.ro FENDI / Sursa foto: Hepta.ro La GAUCHERE, Marie-Christine Statz pare ca s-a concentrat pe cum influenteaza partile lipsa ...

Inapoi Inainte
Pirelli 2017. Emotional by Peter Lindbergh.

Pirelli 2017. Emotional by Peter Lindbergh.

Intitulat “Emotional”, emblematicul calendar Pirelli pentru 2017 a fost lansat pe 29 noiembrie la Paris si poarta semnatura lui Peter Lindbergh. Pentru cea mai recenta colaborare cu Pirelli, fotograful german a adus impreuna unele dintre “cele mai bune actrite din lume” – femei care l-au inspirat de-a lungul carierei si care ilustreaza ideea de “personalitate, sensibilitate si curajul de a fi tu insati.”

Nicole Kidman, Julianne Moore, Uma Thurman and Robin Wright makes their appearance in Pirelli Calendar 2017 preview.Robin Wright

Nicole Kidman, Uma Thurman, Helen Mirren, Julianne Moore, Robin Wright, Jessica Chastain, Penelope Cruz, Charlotte Rampling, Mara Rooney, Lupita Nyong’o, Helen Mirren, Lea Seydoux, Alicia Vikander, Kate Winslet si Zhang Ziyi se regasesc in paginile celei de-a 44-a editii Pirelli. Proiectul are si o invitata speciala din afara industriei filmului. Ea este Anastasia Ignatova, profesor de Teorie Politica la Univeristatea de Stat din Moscova.

Nicole Kidman, Julianne Moore, Uma Thurman and Robin Wright makes their appearance in Pirelli Calendar 2017 preview.
Julianne Moore

Calendarul prezinta o serie de imagini alb-negru care te apropie cat se poate de mult de personajele din interior. Este un sentiment redat nu doar prin cadrele stranse in care acestea sunt surprinse uneori, ci si prin naturaletea pe care ele o emana. Uma Thurman, de exemplu, a comparat experienta sedintei foto cu un interviu in care conversatia nu a avut loc prin intermediul cuvintelor ci prin camera foto. De altfel, Lindbergh a marturisit ca scopul lui a fost: “sa nu fotografiez un calendar despre corpuri perfecte, ci sa captez sensibilitate si emotie, sa dezvelesc sufletele femeilor din imagini, sa le prezint mai descoperite decat un nud.” (conform Pirelli.com)

Nicole Kidman, Julianne Moore, Uma Thurman and Robin Wright makes their appearance in Pirelli Calendar 2017 preview.
Uma Thurman
2017 Pirelli Calendar By Peter Lindbergh Press Conference - ParisPeter Lindbergh, Nicole Kidman, Uma Thurman, Helen Mirren si Marco Tronchetti Provera (CEO Pirelli)

 

Foto calendar: Peter Lindbergh/ Pirelli via Hepta.ro
Foto conferinta de presa via Hepta.ro

PUBLISHED ON 01.12.2016

more in Newsroom