HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Bouchra Jarrar, noul director artistic Lanvin

Bouchra Jarrar, noul director artistic Lanvin

Dupa plecarea lui Alber Elbaz de la Lanvin, in octombrie anul trecut, oamenii din industrie au devenit curiosi sa afle cine va ocupa locul designerului al carui nume era pana atunci sinonim cu casa de moda franceza. Asteptarea lor a luat sfarsit astazi, cand reprezentantii companiei au prezentat-o pe Bouchra Jarrar drept noul director de creatie al colectiilor dedicate femeilor.

Conform Lanvin, Jarrar are 20 de ani de experienta in domeniu, pe parcursul carora a lucrat alaturi de Jean-Paul Gaultier, Balenciaga si Christian Lacroix. Din 2010, s-a dedicat propriului brand, devenit membru Haute Couture din decembrie 2013. “Bouchra Jarrar este un designer talentat si vizionar. Reprezinta alegerea evidenta pentru Lanvin. Stilul ei atemporal este in concordanta cu stilul si valorile companiei noastre, fondate de Jeanne Lanvin, in urma cu mai bine de un secol. Talentul, standardele ridicate si maiestria ei in ceea ce priveste taieturile si materialele vor aduce un suflu nou si modernitate, respectand, in acelasi timp, statutul de cea mai veche casa de moda pariziana, un simbol al elegantei franceze,” a declarat Michele Huiban, CEO Lanvin.

Despre noul ei pas in cariera, Jarrar spune ca: “Este o onoare imensa pentru mine sa continuu sa promovez stilul Lanvin, cu design-uri realizate in atelierele companiei, de catre echipe cu o experienta extraordinara. Alaturarea mea casei Lanvin raspunde dorintei de a-mi extinde creatiile pe teritorii de expresie mai largi . Intentia mea este sa aduc la Lanvin armonia si consistenta unei mode realizate pentru femei, o moda a timpurilor noastre.” Prima ei colectie pentru Lanvin va fi cea dedicata sezonului primavara-vara 2017.

Foto via Lanvin

PUBLISHED ON 11.03.2016

more in Newsroom