HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Book Cover Tee VI

Book Cover Tee VI

30 de autori, 27 de coperte purtabile, o noua colaborare cu un designer roman… Asa arata sumarul celei de-a sasea editii Book Cover Tee, semnata de Noemi Meilman de la Placerile lui Noe.

De aceasta data, colectia de tricouri imprimate cu carti este realizata impreuna cu Lucian Broscatean, “un designer talentat, un profesor minunat, unul dintre regizorii Galei UAD Cluj si totodata unul dintre cei mai speciali oameni pe care am avut ocazia sa ii intalnesc pana acum,” spune Noemi Meilman. Printre cei care au acceptat invitatia de a deveni autorii celui mai recent capitol Book Cover Tee se regasesc Ana Morodan, Alina Botea, Alina Morar, Camelia Sucu, Mirela Bucovicean, Marian Palie si Ovidiu Buta.

Grup 1 FATA cover photo fb

GRUP 2 FATA cover photo fb Grup 3 Fata cover photo fb

„Book Cover Tee e un proiect cu o cauza nobila in care ma simt onorat sa fiu implicat. Conceperea T-shirt-ului negru cu un singur accent minimalist alb e ca o extensie a tipurilor de morfologii vestimentare pe care le-am construit in colectiile mele. Formele versatile, volumele geometrice, cordoanele incorporate fac din T-shirt o piesa care poate fi purtata in multe feluri. Mi-a placut mult ideea lui Noemi de a imprima Book Cover-urile pe spate si asimetric, astfel colaborarea noastra a inclus si implicarea ei creativa in designul final,” povesteste Lucian Broscatean.

Tricourile pot fi achizitionate Molecule F, sectiunea “KISS&TELL”, intr-o editie foarte limitata de 100 de bucati. Pretul unui tricou este de 180 lei, iar profitul din vanzarea acestora va fi donat centrului de adoptii canine si feline “Iubirrre”, un proiect Red Panda.

Foto, info, video: Placerile lui Noe

PUBLISHED ON 02.02.2015

more in Fashion Etc