EDITOR'S CHOICE

O intalnire cu Delfina Delettrez...

Mainile mele spun foarte multe despre mine, iar inelul este cea…

EDITOR'S CHOICE

Marion Cotillard’s denim choices

Denimul e, de obicei, printre primele alegeri cand vine vorba de…

EDITOR'S CHOICE

Joc de texturi

Jocul de texturi schimba impactul vizual pe care il are o…

EDITOR'S CHOICE

Cateva ganduri despre show-uri de...

Orice inceput de conversatie pe tema #SaptamanaModei imi declanseaza in minte…

INSPIRATIE

3 directii de explorat in...

Sansele de a ne schimba la 180 de grade stilul de…

HOT TREND

Jeansii, printre amintiri & tendinte

Jeansi pe corp, lejeri sau foarte largi, jeansi cu talie joasa…

INSPIRATIE

Cum prinde viata designul interior

Plantele in ghiveci dau viata designului interior, la propriu si la…

Hot Trend

Jeansii, printre amintiri & tendinte

Jeansi pe corp, lejeri sau foarte largi, jeansi cu talie joasa sau inalta, jeansi simpli sau decorati cu tot felul de elemente… Tendintele pentru toamna-iarna 2022/23 sunt destul de variate. Chiar daca accentul cade pe anumite modele pe care le vom vedea, probabil, din ce in ce mai des in perioada urmatoare, pare ca e la moda, mai mult ca oricand, sa porti ce iti place. In plus, noul si amintirile se impletesc cu usurinta. Fiecare inventar al tendintelor in moda e insotit de unul personal, compus din alegerile care mi-au conturat stilul vestimentar de-a lungul timpului. Nu e ceva planuit. Se intampla de la sine, cand anumite detalii de pe catwalk imi trezesc amintiri. Sunt mai multe piese vestimentare cu acest efect, dar jeansii par sa aiba o alarma super-eficienta pentru trezirea amintirilor. Printre motive e si faptul ca eu, una, nu renunt la ei in niciun anotimp. Asa ca, vrand-nevrand, se regasesc in multe amintiri. Cu toate ca vara ii port mai rar decat in restul anului, mai in gluma, mai in serios, traiesc o viata in jeansi. In inventarul personal despre care vorbeam, am trecut primii mei pantaloni din denim preferati, niste mom jeans al caror design imi place la fel de mult in continuare. Cu talia inalta si croiala lejera, ei pun estetica si confortul in ech...

Inapoi Inainte

Bipolar – colectia Tomboy Hero

Am descoperit brandul Bipolar in 2011, prin intermediul liniei de tricouri unisex, care aduceau un tribut lui Toma Caragiu, Mariei Tanase si lui I.L. Caragiale. Aceasta a fost lansata la scurt timp dupa colectia de debut care isi propunea sa exploateze jocul gandirii dihotomice cu scopul de a genera optiuni. Anul acesta, Bipolar lanseaza Tomboy Hero, cea de-a treia colectie care continua calea de mijloc dintre doua lumi, mixand stiluri, texturi si idei.

Simplitatea designului pieselor de baza, concentrarea pe finisaje si croi se afla in contrast cu jocurile dintre texturi si unghiuri, suprapuneri si deconstructii. Aerul urban al colectiei este evidentiat prin intermediul a cinci propuneri de design, bazate pe lettering si typography, ce poarta semnatura Andrei Ograda si Vian Peanu de la The Type Collective. Provocarea pe care o ridica imprimeurile este de a expune mesaje care stimuleaza gandul ce merge mai departe de aparente.

„Tomboy Hero este modalitatea prin care am ales sa le transmitem oamenilor ca exista o diferenta mare intre ceea ce sunt cu adevarat si ceea ce societatea vrea de la ei si ca responsabilitatea de a schimba ceva le revine in mod egal”, spune Anca Nagea de la Bipolar.

Campania de promovare a colectiei reprezinta o colaborare intre Anca Nagea si Ioana Casapu. Povestind despre proiect, Ioana mentioneaza ca: „Pentru noi, Tomboy Hero a fost ca atunci cand Mica Sirena se intalneste cu Scufita Rosie si joaca impreuna un sotron magic, cu salturi teatrale, într-un colt de univers unde ploua adesea cu stele portocalii si cad comete.”

tomboyhero_bipolar-jpg

Fotografii de Ionut Staicu http://staicu.tumblr.com/
Styling & text Ioana Casapu http://ioanacasapu.tumblr.com/
Printuri The Type collective http://thetypecollective.com/
Lookbook layout The Type collective (Vian Peanu)
Make-up artist Maria Dragason (DallesGO Make-up)
Hairstilist Madalina Stefu

PUBLISHED ON 13.11.2013

more in Fashion Etc