EDITOR'S CHOICE

Rochia midi pentru zile lungi...

Hainele confortabile imi definesc stilul inca dinainte de-a sti ca am…

ARTA & DESIGN

Roos Kalff aduce la lumina...

Roos Kalff realizeaza corpuri de iluminat si obiecte decorative din farfurioare,…

INSPIRATIE

Tinute couture in alb &...

Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, dedicata colectiilor pentru sezonul…

INSPIRATIE

Effortless chic. Codul vestimentar al...

Daca vara ar avea un cod vestimentar, expresia effortless chic i…

AMINTIRI

Cum ne amintim azi tinuta...

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei…

WE LIKE

Povestiri pe masura timpului tau...

Short Edition este o platforma de povestiri, dar si de poezii…

INSPIRATIE

Coafuri si machiaje. Inspiratie pentru...

Sunt anumite coafuri si/sau machiaje cu care ne simtim confortabil si…

Inspiratie

5 trenduri in coafura pentru primavara-vara 2019

Ce coafuri se poarta in sezonul primavara-vara 2019? Daca ti-ai pus aceasta intrebare, aici vei gasi o parte din raspuns. Am rasfoit imaginile de la evenimentele Saptamana Modei, dedicate acestui sezon, cu atentia concentrata pe coafurile purtate de topmodele. Dintre toate propunerile vazute, am ales cinci trenduri care m-au inspirat. Sunt un mix de elemente cu care m-am obisnuit sa ma intalnesc sezon dupa sezon, detalii retro reinterpretate si alegeri indraznete. ... BRETONUL SCURT Chiar daca mi-am lasat bretonul sa creasca de ceva timp, el ramane un element pe stilul meu. Din acest motiv, nu m-a surprins ca am rezonat cu coafurile purtate de cele mai multe dintre topmodelele care au defilat pe podiumul Miu Miu. Bretonul lor scurt reprezinta o alegere catalogata adesea drept una indrazneata. Este si una usor de remarcat si, zic eu, de tinut minte. Am intalnit acest stil de breton si la prezentarea Dries Van Noten, dar nu numai. Dries Van Noten | Sursa foto: Hepta.ro Fendi | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro ... COAFURILE CU VOLUM Coafurile cu mult volum, de la prezentarea Marc Jacobs, mi-au captat atentia, pe de-o parte, datorita aerului lor retro si, pe de alta parte, datorita nuantelor pastelate de roz si albas...

Inapoi Inainte

Bipolar – colectia Tomboy Hero

Am descoperit brandul Bipolar in 2011, prin intermediul liniei de tricouri unisex, care aduceau un tribut lui Toma Caragiu, Mariei Tanase si lui I.L. Caragiale. Aceasta a fost lansata la scurt timp dupa colectia de debut care isi propunea sa exploateze jocul gandirii dihotomice cu scopul de a genera optiuni. Anul acesta, Bipolar lanseaza Tomboy Hero, cea de-a treia colectie care continua calea de mijloc dintre doua lumi, mixand stiluri, texturi si idei.

Simplitatea designului pieselor de baza, concentrarea pe finisaje si croi se afla in contrast cu jocurile dintre texturi si unghiuri, suprapuneri si deconstructii. Aerul urban al colectiei este evidentiat prin intermediul a cinci propuneri de design, bazate pe lettering si typography, ce poarta semnatura Andrei Ograda si Vian Peanu de la The Type Collective. Provocarea pe care o ridica imprimeurile este de a expune mesaje care stimuleaza gandul ce merge mai departe de aparente.

„Tomboy Hero este modalitatea prin care am ales sa le transmitem oamenilor ca exista o diferenta mare intre ceea ce sunt cu adevarat si ceea ce societatea vrea de la ei si ca responsabilitatea de a schimba ceva le revine in mod egal”, spune Anca Nagea de la Bipolar.

Campania de promovare a colectiei reprezinta o colaborare intre Anca Nagea si Ioana Casapu. Povestind despre proiect, Ioana mentioneaza ca: „Pentru noi, Tomboy Hero a fost ca atunci cand Mica Sirena se intalneste cu Scufita Rosie si joaca impreuna un sotron magic, cu salturi teatrale, într-un colt de univers unde ploua adesea cu stele portocalii si cad comete.”

tomboyhero_bipolar-jpg

Fotografii de Ionut Staicu http://staicu.tumblr.com/
Styling & text Ioana Casapu http://ioanacasapu.tumblr.com/
Printuri The Type collective http://thetypecollective.com/
Lookbook layout The Type collective (Vian Peanu)
Make-up artist Maria Dragason (DallesGO Make-up)
Hairstilist Madalina Stefu

PUBLISHED ON 13.11.2013

more in Fashion Etc