HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte

Band of Creators Pop-up Shop. A 4-a editie.

Pop-up shop Band of Creators 4

25 de colectii semnate de designeri de haine si accesorii vor fi prezentate si disponibile spre vanzare la cea de-a patra editie a pop-up shopului Band of Creators, ce va avea loc pe 19 si 20 martie, la Galeriile Artmark din Bucuresti.

Ioana Ciolacu, Parlor, Pas du tout, Larisa Dragna, Florentina Giol, Bianca Popp, Edita Lupea, Oana Lupas, Framboise, Spoff, Christine on the Clouds, Andra Handaric, Amelie Suri, Poelle, Tulipe Nero, Omra, Mihher si ASX2 sunt designerii de haine care vor lua parte la eveniment. In ceea ce priveste zona de accesorii, aceasta va fi reprezentata de branduri precum Atribut, Prochaine, Iuliana Asoltanei, Snob sau Laura Olaru. Prezent la fiecare editie, Beauty District nu va lipsi nici acum si va avea un corner special, unde va oferi gratuit servicii de manichiura.

Pop-up shopul va fi deschis sambata si duminica, intre orele 11.00 si 20.00. Accesul se va face cu bilet de intrare, in valoare de 10 lei, sau pe baza de invitatie.

Foto si info: Band of Creators

PUBLISHED ON 16.03.2016

more in Newsroom