CATWALK

Debutul COS pe catwalk, cu...

COS a debutat pe catwalk printr-o prezentare de moda gazduita, pe…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

INSPIRATIE

E/MOTION. Moda in tranzitie.

E/MOTION. Fashion in Transition (E/MOTION. Moda in tranzitie) este o expozitie…

ARTA & DESIGN

Anastasia Savinova. Spiritul unui oras...

Anastasia Savinova spune povesti despre orase si nu numai prin intermediul…

HOT TREND

Cum mai arata relatia noastra...

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si…

Editor's Choice

Putina nostalgie

Parca m-am mai imprietenit cu toamna in ultimii ani. Nu stiu exact ce a dus la aceasta schimbare, am remarcat doar ca ea s-a intamplat. Poate ca timpul a inceput sa curga altfel pentru mine si asta a facut ca toamna sa nu-mi mai para acel anotimp mohorat, interminabil. Totusi, ea ramane in corelatie perfecta cu nostalgia. Peisajele se schimba si, oricat ar fi de frumoase cromaticile lor, imi amintesc inevitabil ca intram intr-o noua etapa si ca o alta s-a incheiat. Nu intamplator, dintre toate imaginile din campaniile pentru sezonul toamna-iarna 2021/2022 care mi-au trecut prin fata ochilor, preferatele mele sunt cele care induc o stare de nostalgie. Nu una apasatoare insa. Iata o parte dintre ele! * Celine toamna-iarna 2021/22 - campania Les Grands Classiques Imaginea campaniei: actrita si regizoarea Suzanne Lindon Fotograf: Hedi Slimane / Sursa foto: Hepta.ro * Dior toamna-iarna 2021/22 - campania Dioramour Fotografa: Sarah Blais / Sursa foto: Hepta.ro * Campania Louis Vuitton toamna-iarna 2021/22 Fotograf: David Sims / Sursa foto: Hepta.ro

Inapoi Inainte
Band of Creators goes to Futureland.

Band of Creators goes to Futureland.

11 designeri si-au prezentat colectiile toamna-iarna 2016 in cadrul fashion show-ului Band of Creators goes to Futureland, desfasurat pe 6 octombrie la Galeriile World Trade Center din Bucuresti.

Despre cum arata viitorul in moda, au vorbit prin creatiile lor vestimentare: Ioana Ciolacu, Andra Handaric, Magdalena Butnariu, Oana Lupas, Almaz, Florentina Giol, Ana Maria Gal, Anca Belbe, Diana Flore, Emese Bako si Venera Arapu. Viziunile lor estetice diferite au conturat un discurs ce a captat atentia invitatilor, printre care s-au aflat vedete, editori si fashion bloggeri.

Prezentata in februarie la Berlin Fashion Week, colectia Ioanei Ciolacu este una feminina si foarte usor de purtat. Croite din materiale confortabile, piesele prezinta imprimeuri cu animale exotice, combinate adesea cu cele grafice. Un alt element ce defineste colectia sunt franjurile lungi. Aplicate pe rochii, fuste sau topuri, acestea amplifica miscarile corpului, conferind tinutelor un look foarte chic.  Printre favoritele noastre se regasesc si tinutele all-black, semnate Andra Handaric, precum si colectia Anei Maria Gal, inspirata de tehnicile traditionale de tesere. Tot la traditiile romanesti a apelat si Oana Lupas, care propune piese versatile, cu broderii realizate manual, in culori intense. Ne-au placut si formele create de Magdalena Butnariu prin suprapunerile de materiale cu texturi diferite, precum si  felul in care designerul a inlocuit imprimeurile clasice cu plante naturale presate.

Cele unsprezece colectii prezentate in cadrul show-ului sunt disponibile in exclusivitate in magazinul Band of Creators de pe strada Benjamin Franklin nr 14 si online, pe www.bandofcreators.com. Pe 10 si 11 octombrie, aceste colectii vor ajunge in pop-up shop-ul de la Artmark, unde li se vor alatura alti 15 designeri de haine si accesorii, dar si stilisti care vor oferi celor interesati consultanta vestimentara. Beauty District va avea un corner in care vor oferi gratuit servicii de manichiura si hair styling.

Foto via Band of Creators

PUBLISHED ON 08.10.2015

more in Newsroom