HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte

AVON in Cartea Recodurilor

AVON alaturi de Iulius Mall Cluj a intrat in Guinness World Book cu recordul 'Cele mai multe femei care se rujeaza simultan'. Pe 8 martie, 1384 de clujence au facut acest lucru timp de un minut, folosind rujul Ultra Colour Absolute de la AVON. Clujul a doborat astfel recordul stabilit in Venezuela, in urma cu doi ani, atunci cand 1002 femei au folosit simultan rujul.

AVON este compania care vinde 4 rujuri pe secunda, asadar suntem convinsi ca rujul este produsul de care majoritatea femeilor nu se pot lipsi. Consideram ca aceasta provocare a fost un prilej pentru clujence de a se distra si de puncta printr-un gest feminin ziua de 8 Martie, o zi in care femeia este in centrul atentiei”, a declarat Raluca Kisescu, director de marketing AVON Romania si Moldova.

Performanta obtinuta la Cluj-Napoca a fost omologata de catre reprezentatul Guinness World Records, Mark Gerard McKinle, care s-a aflat la fata locului pentru a inregistra noul record.

avon_record-jpg

Foto si info: Avon

PUBLISHED ON 13.03.2014

more in Beauty Lines