AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte

Au inceput inscrierile la V for Vintage #17

vfair16_facebook

Echipa V for Vintage da startul inscrierilor la cea de-a 17-a editie a targului. Sunt invitati sa participe toti cei care detin un brand creativ din domeniile: design vestimentar, bijuterie de autor, accesorii, obiect si vintage.

“Tema V for Vintage #17 este Mix&Match: amestecurile neasteptate reprezinta una dintre cele mai importante tendinte de anul acesta, iar V for Vintage va ofera ocazia sa o exploatati in cel mai creativ mod cu putinta.
‘No rules’ devine singura regula pentru aceasta editie, iar mixarea de imprimeuri, culori, texturi, materiale sau stiluri este unealta de care trebuie sa profitati in procesul de creatie si sa dati nastere unor combinatii inedite, vandabile si relevante pentru moda actuala.”

Pentru inscrieri, se completeaza formularul de pe www.vforvintage.ro. In cazul colectionarilor de vintage si al designerilor de obiect, se trimit detaliile de inscriere la v@vforvintage.ro.

Aplicatia la V for Vintage #17 se face pe baza unui portofoliu de minim 10 piese noi, unice, conform temei editiei.

Detalii si suport pentru inscrieri pe www.vforvintage.ro.

Data limita de inscriere la V for Vintage #17 este 1 Octombrie 2016.

Foto: V for Vintage

PUBLISHED ON 24.06.2016

more in Newsroom