NEWS

Simone Rocha x H&M. O...

Simone Rocha este noul nume adaugat de H&M pe lista colaborarilor…

WE LIKE

Chanel N°5 campanii publicitare

Chanel N°5 este un parfum emblematic. Asa cum sunt si campaniile…

EDITOR'S CHOICE

Idei pentru decoratiuni, usor de...

Acasa inseamna confort si siguranta. Inseamna oamenii alaturi de care strang…

INSPIRATIE

Forever Love

M-am uitat zilele acestea intamplator la rochiile de mireasa pentru toamna…

INSPIRATIE

Jurnalul perpetuu pune intrebarile

Carnetele lui Noemi Meilman de la sfarsit de an iau forma…

EDITOR'S CHOICE

Ilustratii desenate de artiste, colorate...

Coloratul reprezinta o activitate des intalnita in rutina celor mici. Este,…

RED CARPET

10 dintre cele mai frumoase...

Am stiut care este tinuta favorita de pe covorul rosu de…

Inspiratie

Melodii pentru care nu dau "skip" la genericul serialelor

In liceu, serile de duminica ii erau dedicate lui Ally McBeal. Alaturi de personajele usor de indragit, fiecare cu ciudateniile lui, de intamplarile personale si profesionale prin care treceau si poate si de nostalgia mea pentru acea perioada, mai este un lucru care face serialul sa ramana printre preferate: muzica. Daca la alte seriale nu tineam neaparat sa prind si genericul, in cazul lui Ally McBeal, imi doream sa urmaresc tot. De-a lungul celor cinci serii, au aparut ca invitati in diferite episoade muzicieni ca Al Green, Anastacia, Barry White, Elton John, Sting sau Tina Turner. Cu toate astea, un singur nume din industria muzicii este puternic asociat cu aceasta productie TV si anume: Vonda Shepard. Searchin' My Soul, melodia din generic, ii apartine, dar contributia ei muzicala nu se opreste aici. Shepard apare constant in film, ca muziciana in barul pe care personajele il frecventeaza dupa orele de munca. Multe dintre serialele pe care le urmaream in acei ani veneau in portii mici, de un episod pe saptamana, in contrast cu sesiunile actuale de binge-watching. Ce nu s-a schimbat in tot acest timp este faptul ca inca nu ma plictisesc usor de piesele cu care rezonez. Desi acum se poate sari usor peste generic pentru a intra direct in actiunea filmului, sunt teme muzica...

Inapoi Inainte

Atelier by Tulemod @ Hotspot Fashion, 30 octombrie

In cadrul conferintei Hotspot Fashion de pe 30 octombrie, CTO Dr. Radu Orghidan va prezenta aplicatia de e-commerce Atelier by Tulemod. Lansata in premiera la Salonul Romanian Fashion Trends & Brands din 2014, aceasta isi propune sa redefineasca modul in care utilizatorii, designerii si retailerii interactioneaza online.

Aplicatia americana Atelier recreeza avataruri 3D, ofera body-model-uri realiste si promite sa optimizeze stocurile prin analiza bazei de date. Produsul este oferit de Tulemod, companie start up 100% romaneasca, specializata in servicii digitale de fashion interactiv, a caror fondatori, Daniela Florescu si Bogdan Pintea, sunt stabiliti in Silicon Valley, cu departamente de cercetare si dezvoltare in Seattle si in Cluj-Napoca.

Participantii la Hotspot Fashion vor descoperi beneficiile pe care le poate aduce aceasta aplicatie atat designerilor, cat si retailerilor online cu stocuri mari. Radu Orghidan va dezvalui date si statistici care vorbesc despre preferintele clientilor, aflate din activitatea generata de utilizatori.

Aplicatia permite designerilor si brandurilor sa creeze mostre care sunt modelate si incarcate in baza de date a aplicatiei. Utilizatorul are posibilitatea de a-si distribui imaginea prin intermediul Facebook, Twitter sau Pinterest, oferind profesionistilor date si statistici in timp real ce vor fi folosite la previziunea tendintelor. Datele extrase din comportamentul clientilor ajuta la stimularea pietei pentru receptarea noilor creatii. Astfel se minimizeaza riscul investitiei in producerea acestora si se maximizeaza beneficiile oferind informatii despre pozitionarea brandului si despre preferintele utilizatorilor.

In data de 30 octombrie, participantii la Hotspot Fashion vor avea ocazia sa afle si alte noutati de pe acest segment, de la speakeri care vin din UK, Bucuresti si Cluj: Colby Hanks, Online Analyst Estee Lauder, Cristina Popa, Head of Customer Service Fashiondays, Ana Sipciu, Industry Manager Google, Liana Martin, autor carti si fashion editor fashionandbeauty.ro, Mirela Bucovicean, owner Molecule-f, Alina Ceusan, lifestyle blogger, Andreea Beltic, owner Alo-Moda, Adelina Catinas, owner Cathias Edeline. Programul poate fi consultat pe http://hotspotfashion.ro, unde se pot face si inregistrarile.

Foto si info: Hotspot Fashion

PUBLISHED ON 22.10.2014

more in Fashion Etc