HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte

AraArt. Expozitie si licitatie

Pe 25 februarie, AraArt organizeaza o licitatie ce reuneste peste 150 de lucrari arta plastica si decorativa, semnate de artisti precum Nicolae Tonitza, Nicolae Grigorescu, Theodor Pallady, Stefan Luchian, Nicolae Vermont sau Arthur Verona. Evenimentul ce va avea loc la Casa Capsa (Sala de Marmura), de la ora 19:00, este precedat de o expozitie deschisa publicului pentru 3 zile.

Lucrarile si detaliile tehnice pot fi studiate pe site-ul Galeriei de Arta si Casei de Licitatii AraArt, www.araart.ro. Expozitia poate fi vizitata intre 23-25 februarie, orele 11.00 – 19.00.

Casa de licitatii AraArt s-a deschis in septembrie 2010, avand insa activitate de galerie inca din 2005. Galeria s-a remarcat prin participarea la proiecte ample precum “Cyber Museum”, alaturi de institutii culturale si educationale de referinta din Romania (Universitatea Nationala de Arte Bucuresti, Institutul de Istoria Artei sau I.N.O.E.). In plus, AraArt ofera consultanta de specialitate asupra starii de conservare si furnizeaza solutii de panotare corecta a lucrarilor din importante colectii private.

Francisc Sirato: Crizantemele
arart_expo1

Nicolae Vermont: Chioggia

arart_expo4

Arthur Verona: Scena romantica

arart_expo3

Constantin Artachino: Barci pescaresti

arart_expo7

Theodor Pallady: Ghiveciul cu ficus

arart_expo5

Ștefan Luchian: Copacii ruginii

arart_expo6

Jean Alexandru Steriadi: Veliere

arart_expo2

Foto si info: AraArt

PUBLISHED ON 23.02.2015

more in Newsroom