INSPIRATIE

Trucuri de machiaj folosite de...

Tutorialele make-up artistei Lisa Eldridge reprezinta unul dintre locurile de pe…

INSPIRATIE

Ateliere creative sau cum sa...

Practicarea unei activitati recreative, cu care rezonam, poate fi o modalitate…

ARTA & DESIGN

Back Side – Fashion from...

Expozitia Back Side – Fashion from Behind de la Paris aduce…

EDITOR'S CHOICE

Rochia midi pentru zile lungi...

Hainele confortabile imi definesc stilul inca dinainte de-a sti ca am…

ARTA & DESIGN

Roos Kalff aduce la lumina...

Roos Kalff realizeaza corpuri de iluminat si obiecte decorative din farfurioare,…

INSPIRATIE

Tinute couture in alb &...

Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, dedicata colectiilor pentru sezonul…

INSPIRATIE

Effortless chic. Codul vestimentar al...

Daca vara ar avea un cod vestimentar, expresia effortless chic i…

Amintiri

Cum ne amintim azi tinuta de la banchet

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei a 8-a. Mai exact, la primul banchet din viata noastra si la tinutele purtate cu acea ocazie. Vorbeam cu o prietena pe messenger, iar replicile noastre au inceput sa curga in siraguri de cuvinte, incheiate cu emoji-uri zambitoare. Au trecut mai mult de 20 de ani de atunci, dar memoria noastra a pastrat vii anumite detalii. M-am intrebat daca asta e soarta inevitabila a tinutelor de la banchetele de absolvire: sa ne faca sa zambim peste ani de rezultatele exercitiilor noastre de styling, rezolvate cu mai multa sau mai putina stangacie. Dupa povestea mea, as spune ca da, dar cum suna alte povesti? Pentru o imagine mai ampla, am invitat cateva prietene sa-mi impartaseasca amintirile lor despre tinuta de la primul banchet sau de la cel care le inspira mai tare. … Start wearing purple Laura Ionescu, creative freelancer si cofondatoare Dume de mestecat Nu eram foarte entuziasmata de balul de absolvire pentru ca fusese un an greu. In plus, balul se intampla inainte de BAC, ceea ce mi se parea de parca ne fortam norocul. Eu eram printre enervantii aia care credeau ca-l vor pica, dupa care luau nota mare. Am stiut din prima cu ce o sa ma imbrac pentru ca sora-mea imi luase rochia cu trei ani inainte, facand afacer...

Inapoi Inainte
AltaIra te imbraca in matase si poezie

AltaIra te imbraca in matase si poezie

Aflat la inceput de drum, brandul AltaIra s-a conturat prin imbinarea a diferite manifestari artistice, precum poezia, fotografia, grafica si designul vestimentar. Creatiile ce ii poarta semnatura definesc un concept inedit de fashion poetry sau de cuvinte care te imbraca. O colectie speciala de cinci esarfe este disponibila exclusiv pe Molecule-F.

“Esarfa vinovata”, ” Esarfa de dragoste”, “Esarfa extraterestra”, “Esarfa decoratiuni din cuvinte” si “Esarfa trei foi” sunt realizate din matase naturala, imprimata digital. Designul lor aminteste de universul lui Gaudi, reprezentat prin armonia formelor ondulate. Degradeurile de culoare pornesc de la indigo pana la albastru, de la rozuri pastelate, bejuri si marouri calde, ce se topesc in liliachiu deschis, ivoar sau caramel, iar pe fiecare esarfa, sunt ilustrate ferestre in care sunt inscriptionate versuri, ce particularizeaza fiecare piesa in parte.

Foto si info: Molecule-F

PUBLISHED ON 21.08.2013

more in Newsroom