INSPIRATIE

Machiaje pentru primavara-vara ’19. Ce...

In universul machiajului, trecerile de la un an la altul nu…

FASHION TRENDS

Denimul prespalat & tie-dye, din...

De fiecare data cand scriu despre denim, imi vin in minte…

FASHION TRENDS

Cromatica sezonului primavara-vara 2019

Pentru sezonul primavara-vara 2019, designerii par sa-si fi impartit roata culorilor,…

ART & DESIGN

10 conturi cu arta textila...

Oricat de mare ar fi aglomeratia in feed-ul meu de Instagram,…

RED CARPET

Ce tinute au purtat artistele...

Culori vibrante, dar si tonuri neutre sau texturi metalice, croieli care…

NEWS

Castigatorii Premiilor Oscar 2019

Green Book a castigat trofeul pentru Cel mai bun film la…

INSPIRATIE

Melodii pentru care nu dau...

In liceu, serile de duminica ii erau dedicate lui Ally McBeal….

Interviu

Ioana Boros de la Daring Trash. La intersectia dintre design & arta.

Daring Trash este un brand vestimentar din Cluj, fondat de Ioana Boros in 2017. Este primul ei proiect in care activitatea de designer se imbina cu cea de artista. Ilustratiile minimaliste, care personalizeaza cele mai multe dintre piesele de imbracaminte realizate de ea, ii poarta, la randul lor, semnatura. Ioana Boros s-a nascut la Bistrita si, in prezent, locuieste la Cluj. Din 2008, cand a absolvit Facultatea de Arte si Design din Cluj-Napoca, si pana in 2016, a lucrat la cateva proiecte personale si a colaborat, mai multi ani, cu un brand romanesc din industria modei. Am invitat-o sa imi povesteasca mai multe despre cum s-a conturat Daring Trash in forma pe care o are astazi, dar si despre pasiunea ei pentru arta. Stiam deja ca Ioana a participat la editia Barcelona International Gallery (BIG) Awards 2018, o expozitie organizata, toamna trecuta, de CAGE Gallery din Barcelona si ca se regaseste printre artistii expozitiei Abstract Mind 2019, care va fi gazduita, in primavara, de CICA Museum din Coreea de Sud. Cu ocazia acestui interviu, am aflat si ca aceste doua realizari i-au dat, pe de-o parte, mai multa incredere si, pe de alta parte, au contribuit la promovarea lucrarilor ei. Povestea Daring Trash a inceput cu o perioada de documentare despre printuri si ilu...

Inapoi Inainte
AER/WEAR, primul brand de haine al unui blogger roman

AER/WEAR, primul brand de haine al unui blogger roman

Cunoscuta ca fotograf de street style pentru blogul The Color Stalker, Dana Paun exploreaza acum universul vestimentatiei dintr-o noua perspectiva, cea de designer. Cu sprijinul Irinei Irimia, ea a lansat de curand prima colectie a brandului AER/WEAR, compusa din creatii casual, cu accente orientate catre utilitate.

Colectia se numeste Melancholic Halo si este inspirata de halourile colorate ce se creeaza uneori printre nori, atunci cand cristalele mici de gheata, prezente aici, intra in contact cu lumina soarelui. Melancolic Halo este povestea unei razvratiri retinute. Culorile restranse precum albul, negru si albastrul, deschid drumul unor croieli pe alocuri exagerate.  A E R propune siluete simple cu elemente indraznete si descrie universul diafan, simplificat si epurat de accesorii inutile al unei femei care este hotarata, inteligenta si spirituala.

Foto si info: AER/WEAR

PUBLISHED ON 18.01.2013 TAGS: aer blogger brand casual colectie dana paun designer fotograf

more in Newsroom