AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
ABA Makeup Academy – cursuri de machiaj la preturi speciale

ABA Makeup Academy – cursuri de machiaj la preturi speciale

Pana pe 10 mai, ABA Make-up Academy ofera 20% reducere celor care se inscriu la cursuri lor de machiaj. Fie ca doresti sa descoperi secretele unui machiaj corect pentru tine, fie ca vrei sa-ti transformi pasiunea in cariera, ABA Makeup Academy iti pune la dispozitie modulul potrivit.

„Avantajele acestei scoli sunt numarul limitat de participanti – ne dorim ca fiecare student sa beneficieze de consiliere si sfaturi personalizate, trainer cu experienta si, mai mult decat atat, oferte speciale. Scoala de machiaj este cel mai ambitios proiect de make-up pe care il coordoneaza Alina Brailescu – renumit fashion make-up artist. Datorita profesionalismului si experientei dobandite in acest univers creativ, Alina are colaborari cu cei mai in voga designeri autohtoni, reviste de top din Romania,  dar si cu show-uri de moda precum Avanpremiere Fest, Pasarela Eveniment. De mai bine de doi ani, ea preda cursuri de make-up, unde a initiat in arta machiajului peste 200 de cursanti – pe cei mai talentati ajutandu-i sa acceada in lumea profesionistilor.” ABA Makeup Academy

Cursurile sunt sustinute la sediul scolii din str. Sf. Vineri, nr. 32, bl. A5, et. 5, sector 3, Bucuresti, unde cursantele beneficiaza de sala special amenajata si dotata, produse cosmetice, pensule si instruire profesionista, sfaturi si consiliere personalizata.

La modulul incepatori, afli totul despre trenduri,  stiluri si te familiarizezi cu arta machiajului profesionist. Descoperi care sunt tehnicile de aplicare si ce produse cosmetice sa folosesti in construirea unor machiaje corecte si de efect. Faci primii pasi in arta crearii unui machiaj perfect!

Modulul intermediar se adreseaza celor care vor sa paseasca in lumea fascinanta a machiajului, dar nu au cunostintele necesare. Te pregateste pas cu pas si te ajuta sa descoperi de la tehnicile si etapele unui machiaj corect pana la machiajul de televiziune, fashion, teatru si film. Modulul culmineaza cu sustinerea unui examen atat scris cat si practic, in urma caruia vei obtine o DIPLOMA ACREDITATA. Cursul are ca durata 15 zile, trei ore/sedinta, seara de la ora 18.30. Startul modulului intermediar va fi in perioada 15-20 iulie.

Daca te inscrii pana pe 10 mai la oricare dintre cursuri, beneficiezi de 20% reducere. Cursurile ABA Make-up School sunt after work si permit accesul tuturor, sedintele incepand cu ora 18.30.  Oferta este valabila in limita locurilor disponibile, inscrierile se fac de luni pana vineri intre orele 10.00-20.00 la sediul ABA Academy.

Pentru mai multe informatii:

Sofia Matache (PR manager ABA Make-up Academy)
0726 969 172
www.abacademy.ro

office@abacademy.ro

Foto si info: ABA Makeup Academy

PUBLISHED ON 26.04.2013

more in Newsroom