WE LIKE

Pictura baroca, inspiratie pentru Christian...

Campania colectiei Christian Dior pentru primavara-vara 2021 cuprinde o serie de…

EDITOR'S CHOICE

Un playlist muzical inspirat de...

Ma gandeam zilele trecute ca, in melodiile pe care le stiu,…

INSPIRATIE

10 tinute preferate din colectiile...

Designerii si-au lansat recent colectiile pre-fall 2021. Cand m-am uitat peste…

NEWS

Simone Rocha x H&M. O...

Simone Rocha este noul nume adaugat de H&M pe lista colaborarilor…

WE LIKE

Chanel N°5 campanii publicitare

Chanel N°5 este un parfum emblematic. Asa cum sunt si campaniile…

EDITOR'S CHOICE

Idei pentru decoratiuni, usor de...

Acasa inseamna confort si siguranta. Inseamna oamenii alaturi de care strang…

INSPIRATIE

Forever Love

M-am uitat zilele acestea intamplator la rochiile de mireasa pentru toamna…

Inspiratie

Melodii pentru care nu dau "skip" la genericul serialelor

In liceu, serile de duminica ii erau dedicate lui Ally McBeal. Alaturi de personajele usor de indragit, fiecare cu ciudateniile lui, de intamplarile personale si profesionale prin care treceau si poate si de nostalgia mea pentru acea perioada, mai este un lucru care face serialul sa ramana printre preferate: muzica. Daca la alte seriale nu tineam neaparat sa prind si genericul, in cazul lui Ally McBeal, imi doream sa urmaresc tot. De-a lungul celor cinci serii, au aparut ca invitati in diferite episoade muzicieni ca Al Green, Anastacia, Barry White, Elton John, Sting sau Tina Turner. Cu toate astea, un singur nume din industria muzicii este puternic asociat cu aceasta productie TV si anume: Vonda Shepard. Searchin' My Soul, melodia din generic, ii apartine, dar contributia ei muzicala nu se opreste aici. Shepard apare constant in film, ca muziciana in barul pe care personajele il frecventeaza dupa orele de munca. Multe dintre serialele pe care le urmaream in acei ani veneau in portii mici, de un episod pe saptamana, in contrast cu sesiunile actuale de binge-watching. Ce nu s-a schimbat in tot acest timp este faptul ca inca nu ma plictisesc usor de piesele cu care rezonez. Desi acum se poate sari usor peste generic pentru a intra direct in actiunea filmului, sunt teme muzica...

Inapoi Inainte
109 – Who are you?

109 – Who are you?

Mi-am inceput dupa-amiaza completand testul conturat de Marina Moldovan si de Ioana Dumitrescu, in cadrul campaniei de promovare a noii colectii de tricouri 'Who are you?'. Today, I'am Goofy Grey. Rezultatul final dezvaluie intr-o maniera distractiva culoarea potrivita personalitatii tale si te ghideaza ce sa alegi din paleta cromatica propusa de duo-ul creativ de la 109 pentru aceasta vara.

Realizate dintr-un material cu o compozitie de 100% bumbac, tricourile sunt brodate cu mesajul on-going al liniei secundare de tricouri 109 – “Ceci n’est pas moi – si pot fi comandate de pe platforma de online shopping 109 (shop.109.ro) sau la showroomul din strada Vasile Gherghel Nr. 109, sector 1, Bucuresti.

Daca iti stii deja culoarea, poti alege din paleta cromatica standard sau in cazul in care preferi ceva personalizat, pentru un tricou unicat, echipa 109 iti sta la dispozitie cu sfaturi si indrumari stilistice.

Who are you?
http://uquiz.com/xjgipZ – for girls
http://uquiz.com/BytHje – for boys

Foto si info: 109

PUBLISHED ON 05.06.2014

more in Fashion Etc