AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
109 – Who are you?

109 – Who are you?

Mi-am inceput dupa-amiaza completand testul conturat de Marina Moldovan si de Ioana Dumitrescu, in cadrul campaniei de promovare a noii colectii de tricouri 'Who are you?'. Today, I'am Goofy Grey. Rezultatul final dezvaluie intr-o maniera distractiva culoarea potrivita personalitatii tale si te ghideaza ce sa alegi din paleta cromatica propusa de duo-ul creativ de la 109 pentru aceasta vara.

Realizate dintr-un material cu o compozitie de 100% bumbac, tricourile sunt brodate cu mesajul on-going al liniei secundare de tricouri 109 – “Ceci n’est pas moi – si pot fi comandate de pe platforma de online shopping 109 (shop.109.ro) sau la showroomul din strada Vasile Gherghel Nr. 109, sector 1, Bucuresti.

Daca iti stii deja culoarea, poti alege din paleta cromatica standard sau in cazul in care preferi ceva personalizat, pentru un tricou unicat, echipa 109 iti sta la dispozitie cu sfaturi si indrumari stilistice.

Who are you?
http://uquiz.com/xjgipZ – for girls
http://uquiz.com/BytHje – for boys

Foto si info: 109

PUBLISHED ON 05.06.2014

more in Fashion Etc