AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Vernisajul Summer Art Salon 2013 @ Bucuresti

Vernisajul Summer Art Salon 2013 @ Bucuresti

Dupa vernisajul de la Sinaia - Vila Camelia, deschiderea Summer Art Salon 2013 continua la Bucuresti. Pe 13 iulie, de la ora 19:30, Comunitatea de arta invita publicul la o intalnire cu artistii participanti la aceasta editie a evenimentului. Lucrarile lor vor fi expuse, pana pe 20 iulie, la Galeria Saint Ink si la Hotelul Europa Royale.

Seara de deschidere a salonului incepe la Europa Royale Hotels, unde vizitatorii vor putea admira lucrarile de pictura si grafica a 9 artisti si continua la Galeria Saint Ink cu ciclul Home al Ioanei Harjoghe Ciubucciu, o serie de colaje si desene urbane precum si o instalatie foto.

Artistii Ioana Harjoghe Ciubucciu, Aida Radu, Ioana Mandru si Camelia Sirli isi expun lucrarile la Galeria Saint Ink, pe cand lucrarile semnate de Margareta Anton, Sorin Cantabine, Boboc Daniel, Irina Dragomir, Mihaela Galenski, Simona Mahu, Daniel Munteanu, Lily Popa si Amalia Suruceanu vor fi prezentate la Europa Royale Hotel.

Summer Art Salon este un manifest al artei active si spontane care transforma orice spatiu intr-o adevarata galerie de arta. Expozitiile au caracter nomad, incercand sa populeze cat mai multe spatii conventionale si sa le transforme in galerii temporare.

Parteneri: Vreausapictez, Europa Royale Hotels, Galeria Saint Ink;

Parteneri Media: Marie Claire, Adevarul, Weekend Adevarul, Capital, Business Woman, Port.ro, Radio Romania Cultural, Radio France Internationale, Event TV, Ziare.com, Money.ro, Kudika.ro, Petocuri.ro, Mayra.ro, CooperativaUrbana.ro, WideMagazine.ro, Incubator107.ro;

www.comunitateadearta.com

PUBLISHED ON 11.07.2013

more in Newsroom