AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Vedetele pe covorul rosu al Premiilor Gopo 2012

Vedetele pe covorul rosu al Premiilor Gopo 2012

Cum Romania nu se bucura de prea multe evenimente de acest gen, covorul rosu al Galei Premiilor Gopo 2012 a reprezentant un spectacol in sine. Noua ne-au placut mult cele 3 creatii semnate Stephan Pelger purtate de Andreea Raicu, Laura Cosoi si Catalina Grama (Jojo).

Vedetele invitate s-au intrecut in rochii, mai mult sau mai putin de gala, in trene, voaluri, matasuri si catifele. Designeri romani ca Rhea Costa, Maria Lucia Hohan, Stephan Pelger, Corina Vladescu, Florentina Stoenescu, Dorin Negrau sau Carmen Secareanu au fost foarte bine reprezentati pe covorul rosu prin creatiile lor.
Decernarea a avut loc pe 26 martie in prezenta a 800 de invitati si jurnalisti in Platinum Business & Convention Center. Amfitrionul Galei premiilor a  fost  Andi Moisescu.
Gala Premiilor Gopo este organizata de Asociatia Pentru Promovarea Filmului Romanesc (APFR), cu sprijinul Babel Communications si al Centrului National al Cinematografiei (CNC).

Va invitam sa vedeti si sa votati tinutele preferate in sondajul PeTocuri pe covorul rosu de la Gala Premiilor Gopo!

Foto: Adi Marineci

PUBLISHED ON 28.03.2012

more in Newsroom