ARTA & DESIGN

RDW10. Un mesaj, un concept,...

Cea de-a 10-a editie Romanian Design Week (RDW10) exploreaza posibilele trasee…

EDITOR'S CHOICE

Barceloning (deocamdata, doar cu gandul)

Mi-e dor de Barcelona. Am vizitat-o in urma cu peste zece…

WE LIKE

“Subscribe and share” sau, mai...

“Subscribe and share” este o piesa de teatru care vorbeste despre…

EDITOR'S CHOICE

Serialele cu care ne relaxam...

In ultima perioada, serialele par a fi printre putinele lucruri pe…

INSPIRATIE

Un pas in plus la...

Un pas in plus la coafura de zi cu zi poate…

INSPIRATIE

Bucuria machiajului

Conceptul joyspotting se refera la identificarea si concentrarea atentiei asupra lucrurilor…

EDITOR'S CHOICE

Arta tablourilor vii

Imi place cum suna aceasta expresie: arta tablourilor vii. Imi pare…

Inspiratie

Mai multa biniste acasa

Nu e intotdeauna la fel de bine si de liniste nici in casa in care locuim, nici in mintea in care ne locuiesc gandurile, asa ca e fireasca dorinta de-a avea mai mult din fiecare, adica: mai multa biniste. Am citit recent Carticica de biniste, ocazie cu care am analizat putin propriile obiceiuri si am notat cateva idei care pot contribui la implinirea dorintei mentionate. Biniste este un cuvant inventat de Cristina Andrei, blogger culinar, propus ca echivalent local al conceptului danez "hygge". Inspiratia a venit in sufrageria ei, intr-o duminica petrecuta alaturi de cativa prieteni pentru care a pregatit mancare. O astfel de zi ar putea fi trecuta, cu certitudine, la exemple perfecte de biniste. Sansele sunt sa fi intalnit cuvantul in online, inca dinainte de publicarea ghidului fericirii acasa, la care au contribuit sapte autori: scriitorul Iv cel Naiv, Sanziana Pop, designer de interior si fondatoare Visuell, Gaspar Gyorgy, psiholog clinician si psihoterapeut relational, Ana Constantinescu, designer biofilic la Cresc Studio, Dan Byron, vocalistul trupei Byron, Diana Mihaila, Master Professional Organizer, si Cristina Andrei. Eu imi amintesc ca am aflat de el cand se vota ilustratia ce urma sa ajunga pe coperta. * CAND ORASUL S-A MUTAT LA NOI ACASA Proiectul mi-a a...

Inapoi Inainte
Teilor. Dream of a diamond.

Teilor. Dream of a diamond.

Teilor Fine Jewellry a deschis in aceasta luna un nou magazin, situat in Afi Palace Cotroceni. Cu un decor futurist, conturat in nuante calde ce amintesc de intensitatea si textura metalelor pretioase, spatiul gazduieste dupa vitrine bijuterii ale unor branduri exclusiviste printre care si Pesavento. Vizualurile afisate aici surprind prin culori irizante si contururi perfecte senzualitatea si eleganta pieselor lucrate manual. Realizate de fotograful Tibi Clenci, acestea transpun in imagini motto-ul campaniei Teilor 2015: “Dream of a diamond”.
Spectaculos sau discret, elementul definitoriu al brandului Teilor se contureaza in jurul inovatiei. In viziunea brandului, o bijuterie trebuie sa ilustreze eleganta si rafinament, nu intotdeauna intr-o maniera clasica.
Descopera in continuare imagini din cadrul campaniei Teilor din acest an, dar si din cadrul celui mai nou magazin.

Foto si info: Teilor PR

PUBLISHED ON 19.03.2015

more in Fashion Etc