AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

RED CARPET

Met Gala 2021. Cod vestimentar:...

Dupa o pauza de un an, Met Gala a revenit ieri…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
‘Seaside Rendezvous’ cu Lady Magpie

‘Seaside Rendezvous’ cu Lady Magpie

Lady Magpie ne invita sa ne imbarcam intr-o plimbare pe Riviera Franceza la inceputul secolului 20, acompaniate de muzica trupei Queen. Suna pe cat de tentant pe-atat de romantic, iar tichetele pentru calatoria in timp constau in acesoriile ce compun colectia 'Seaside Rendezvous', disponibila acum si pe Molecule F.

Nadire Omer, designerul din spatele brandului Lady Magpie, a descoperit in urma cu ceva timp la un furnizor dantele si panglici vechi de aproape un secol. A fost imediat inspirata de ele si de combinatiile pe care le putea realiza pentru a scoate in evidenta atat textilele antique cat si pietrele naturale folosite de ea: perle de cultura, coral rosu si oranj, agate galbene si magnezit turcoaz. Cu mult talent, designerul a lucrat manual o serie de coliere si cercei, dar si brose ce amintesc de decoratiile de razboi, dar cu un aer delicat si feminim.

Despre sursele de inspiratie si despre numele colectiei “Seaside Rendezvous”,  Nadire povesteste: “Ideea colectiei <Seaside Rendezvous> a pornit de la panglicile si dantelele antique din perioada 1915-1940, pe care le-am gasit la un furnizor de antichitati din America. Culorile panglicilor si nivelul de maiestrie al designului si al tehnologiei in care sunt lucrate dantelele m-au trimis imediat cu gandul la tinutele purtate pe riviera la inceputul secolului 20… si cum Freddie Mercury imi canta mai tot timpul intr-una dintre urechi, numele colectiei a venit de la sine, intr-o dimineata, de sub apa dusului: seaside rendezvous, so adorable, seaside rendezvous… give us a kiss!”

Piesele colectiei sunt extrem de versatile si le gasesti atat pe www.molecule-f.com , cat si pe www.ladymagpie.com.

Foto via Molecule-F

PUBLISHED ON 11.10.2012

more in Newsroom