EDITOR'S CHOICE

Rochia midi pentru zile lungi...

Hainele confortabile imi definesc stilul inca dinainte de-a sti ca am…

ARTA & DESIGN

Roos Kalff aduce la lumina...

Roos Kalff realizeaza corpuri de iluminat si obiecte decorative din farfurioare,…

INSPIRATIE

Tinute couture in alb &...

Saptamana Modei Haute Couture de la Paris, dedicata colectiilor pentru sezonul…

INSPIRATIE

Effortless chic. Codul vestimentar al...

Daca vara ar avea un cod vestimentar, expresia effortless chic i…

AMINTIRI

Cum ne amintim azi tinuta...

Din una in alta, conversatia a ajuns pana la sfarsitul clasei…

WE LIKE

Povestiri pe masura timpului tau...

Short Edition este o platforma de povestiri, dar si de poezii…

INSPIRATIE

Coafuri si machiaje. Inspiratie pentru...

Sunt anumite coafuri si/sau machiaje cu care ne simtim confortabil si…

Inspiratie

5 trenduri in coafura pentru primavara-vara 2019

Ce coafuri se poarta in sezonul primavara-vara 2019? Daca ti-ai pus aceasta intrebare, aici vei gasi o parte din raspuns. Am rasfoit imaginile de la evenimentele Saptamana Modei, dedicate acestui sezon, cu atentia concentrata pe coafurile purtate de topmodele. Dintre toate propunerile vazute, am ales cinci trenduri care m-au inspirat. Sunt un mix de elemente cu care m-am obisnuit sa ma intalnesc sezon dupa sezon, detalii retro reinterpretate si alegeri indraznete. ... BRETONUL SCURT Chiar daca mi-am lasat bretonul sa creasca de ceva timp, el ramane un element pe stilul meu. Din acest motiv, nu m-a surprins ca am rezonat cu coafurile purtate de cele mai multe dintre topmodelele care au defilat pe podiumul Miu Miu. Bretonul lor scurt reprezinta o alegere catalogata adesea drept una indrazneata. Este si una usor de remarcat si, zic eu, de tinut minte. Am intalnit acest stil de breton si la prezentarea Dries Van Noten, dar nu numai. Dries Van Noten | Sursa foto: Hepta.ro Fendi | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro Miu Miu | Sursa foto: Hepta.ro ... COAFURILE CU VOLUM Coafurile cu mult volum, de la prezentarea Marc Jacobs, mi-au captat atentia, pe de-o parte, datorita aerului lor retro si, pe de alta parte, datorita nuantelor pastelate de roz si albas...

Inapoi Inainte
Pictura pe portelan cu Cristina Ciobanu @ PrioriTea

Pictura pe portelan cu Cristina Ciobanu @ PrioriTea

Pofta de arta vine creand. Pornind de la aceasta idee, PrioTea gazduieste, in luna august, primele cursuri de pictura pe portelan cu Cristina Ciobanu. Prin intermediul lor, pasionatii de arta ambientala si decorativa vor invata despre portelan, despre pictura inainte si dupa glazurarea ceramicii, despre pigmenti, gradienti si armonia culorilor, despre decalcomanie si fixarea culorilor prin arderea in cuptorul electric, la temperaturi de peste 1000 de grade Celsius.

“Imaginatia are cuvantul. Uneori ne sopteste, alteori striga de-a dreptul. E altruista, ar face orice sa iasa afara, sa-i bucure si pe cei din jurul nostru. Prin cursurile de pictura pe portelan, mi-am propus sa-i sustin pe visatorii creativi sa descopere ce forme si ce culori poarta imaginatia lor”, spune Cristina Ciobanu.

Absolventa a Facultatii de Arte Decorative si Design, sectia Ceramica, Cristina Ciobanu isi exprima pasiunea pentru modelarea materialului ceramic prin intermediul obiectelor de arta decorativa si al accesoriilor din portelan. Artista picteaza, modeleaza si pasesete din real in imaginar, aducand apoi la viata ideile cu care se identifica.

In perioada 1-14 august, cei interesati de cursurile de pictura pe portelan se pot inscrie la adresa rezervari@prioritea.ro, pentru a fi unul dintre cei 10 carora le vor fi dezvaluite secretele acestei arte. Sedintele propriu-zise – 4 sedinte saptamanale, cu durata de 2 ore – vor avea loc in perioada 15 august – 15 septembrie. Pasionatii pot opta pentru o sedinta (RON 85) sau pentru intregul curs (RON 300).

Situat pe str. Romulus nr. 41 din Bucuresti, intr-o casa cu pereti inalti si cu gradina parfumata, PrioriTea este un loc dedicat oamenilor pasionati de frumos, de muzica si de mancaruri delicioase si rafinate.

Foto si info via PrioriTea

PUBLISHED ON 07.08.2013

more in Newsroom