INSPIRATIE

Mici trucuri de mare efect,...

Nu am urmat inca, de la un cap la altul, metoda…

INTERVIU

RAQUETTE x ALEXANDRA CASPRUF Jewelry....

La inceputul primaverii, unul dintre mesajele din inbox-ul meu venea cu…

ARTA & DESIGN

O micro-gradina intr-o lampa de...

Am mai vorbit despre pasiunea mea pentru corpurile de iluminat si…

INSPIRATIE

Machiaje pentru primavara-vara ’19. Ce...

In universul machiajului, trecerile de la un an la altul nu…

INSPIRATIE

Denimul prespalat & tie-dye, din...

De fiecare data cand scriu despre denim, imi vin in minte…

INSPIRATIE

Cromatica sezonului primavara-vara 2019

Pentru sezonul primavara-vara 2019, designerii par sa-si fi impartit roata culorilor,…

ARTA & DESIGN

10 conturi cu arta textila...

Oricat de mare ar fi aglomeratia in feed-ul meu de Instagram,…

Inspiratie

Decoratiuni de Pasti. Idei usor de recreat acasa.

Cand eram copil, cadourile pentru cei dragi erau adesea facute de mine, la scoala sau acasa. La fel se intampla si cu unele decoratiuni pentru Sarbatori. Am lipit martisoare, iepurasi si ghirlande lungi din hartie. Am desenat felicitari peste felicitari, din care nu lipseau florile si inimile. Am cusut semne de carte pe etamina. Am crosetat si am tricotat fara sa termin neaparat ce am inceput. Indiferent de rezultatele acestor mici experimente, entuziasmul era de fiecare data la cote ridicate. Demersul de a cauta idei pentru acest articol a functionat ca madlena lui Proust. Mi-am amintit acel entuziasm si am realizat ca, indiferent de anii care ma despart de copilarie, e un sentiment care ma incearca si astazi cand lucrez ceva cu propriile maini. Nu ma refer la a scrie la tastatura, ci la a realiza obiecte palpabile, mici, simple, imperfecte. E drept ca am inlocuit cadourile facute de mine cu cele cumparate, iar situatia nu e foarte diferita nici la capitolul decoratiuni. Din cand in cand, fac insa loc pentru proiecte decorative DIY, iar Sarbatorile devin cele mai bune ocazii pentru asta. Am adunat cateva idei potrivite de Pasti si sper sa gasesti printre ele ceva care te inspira. Sarbatori fericite! ... Un cadou simbolic daca mergi in vizita Sarbatorile sunt despre a p...

Inapoi Inainte
PASCAL BRUCKNER lanseaza ‘Casa Ingerilor’ la Bucuresti

PASCAL BRUCKNER lanseaza ‘Casa Ingerilor’ la Bucuresti

Pascal Bruckner revine la Bucuresti, pe 4 aprilie, pentru lansarea celui mai recent roman, Casa Ingerilor. Alaturi de scriitorul francez, vor fi prezenti la evenimentul desfasurat la Libraria Carturesti-Verona, de la ora 18:00, si criticul literar Simona Sora, jurnalistul Luca Niculescu si directorul editorial al Editurii Trei, Magdalena Marculescu.

Casa Ingerilor este o comedie satirica ce invita cititorii intr-o calatorie prin tenebrele Parisului, pentru ca Orasul Luminilor nu inseamna numai cladiri impozante, magazine de lux si vitrine stralucitoare, ci si oameni fara adapost, cocioabe din carton, mizerie si suferinta.
“Celalalt Paris” ilustrat de Bruckner este un oras murdar, departe de capitala pudrata si lustruita pentru turisti. Pascal Bruckner reflecteaza astfel asupra decaderii umane si a contrastului izbitor dintre viata “civilizata” si cei aflati pe treapta cea mai de jos a ierarhiei sociale.

“Intra in aceasta Casa a Ingerilor, care atinge punctul nevralgic al societatii contemporane, scotand in evidenta ipocrizia tuturor, de la cinici la binefacatori si de la boemi la cei implicati in cauze umanitare.”
L’Express

Casa Ingerilor ne invita sa meditam la conditia celor fara adapost, la oamenii invizibili de pe trotuare, precum si la nevrozele fiecaruia dintre noi.”Le Point

“O fabula necrutatoare despre saracia crunta cu care se confrunta omenirea in zilele noastre.”Evene.fr

Pascal Bruckner este autorul bestseller-urilor Luni de fiere, Copilul divin sau Hotii de frumusete, precum si a numeroase carti de eseu: Paradoxul iubirii, Euforia perpetua, Mizeria prosperitatii, Tirania penitentei sau Noua dezordine amoroasa, scrisa impreuna cu Alain Finkielkraut. Toate aceste carti au aparut la Editura Trei.

Info si foto: Editura Trei

PUBLISHED ON 27.03.2013 TAGS: carte Casa Ingerilor lansare paris Pascal Bruckner

more in Newsroom