HOT TREND

Imbracamintea matlasata. Cat de cool...

Imbracamintea matlasata este nelipsita de pe scena tendintelor pentru sezonul rece,…

AMINTIRI

Orasul ca scena pentru arta

Cand orasul devine scena pentru arta, atmosfera obisnuita a strazilor si…

CATWALK

#LoveBringsLove

45 de case de moda si designerii lor au adus un…

EDITOR'S CHOICE

Inele ca mici sculpturi purtabile

Care este piesa ta de bijuterie preferata? E o intrebare pe…

INSPIRATIE

Tres Chic

Cand m-am uitat peste tinutele participantelor la Saptamana Modei de la…

WE LIKE

Videoclipuri cu coregrafii care te...

Pot sa ma inveselesc sau, dimpotriva, sa ma balacesc in butoiul…

INSPIRATIE

Filme si tinute de vazut....

Pentru mine, din ipostaza de redactor la Petocuri.ro, marile festivaluri de…

Hot Trend

Cum mai arata relatia noastra cu machiajul

Distantarea sociala a provocat, vrand-nevrand, si o distantare intre noi si lumea machiajului. Multe activitati pentru care ne aranjam in functie de stilul nostru inainte de a iesi din casa au disparut o perioada buna, iar, cand situatia a revenit cat de cat la ritmul pe care il aveam inainte de pandemie, unele dintre noi am reluat relatia obisnuita pe care o aveam cu machiajul, altele, cum e si cazul meu, nu chiar. Stii exercitiile alea in care iti imaginezi ce ai alege daca ar trebui sa pastrezi trei obiecte din viata ta, fie ca mergi pe o insula pustie, fie ca nu. Ei bine, daca m-ar fi intrebat cineva asta in legatura cu trusa mea de machiaj (destul de minimalista de altfel), pana in luna martie a anului trecut, as fi raspuns ca pot renunta la orice altceva, atata timp cat nu e vorba despre anticearcan, eyeliner si mascara. Consideram ca m-as putea descurca bine-mersi cu aceste trei produse. Eyelinerul era o emblema a machiajului meu. Ani de zile, am trasat atatea linii alungite pe pleoapele superioare, incat am ajuns sa am impresia ca le-as putea face si fara ajutorul oglinzii. Cand m-am trezit, la un moment dat, in situatia de a incerca asta, a devenit cat se poate de clar ca nu, nu pot de fapt. Dupa luna martie a anului trecut, am descoperit ca, totusi, pot si fara ey...

Inapoi Inainte
Laura Cosoi si Cristina Chipurici: Rock in Style vs. All White

Laura Cosoi si Cristina Chipurici: Rock in Style vs. All White

Pantaloni de piele, tricouri taiate, ghete si cat mai multe lanturi... Stilul rock se potriveste de minune personalitatii Laurei Cosoi. Cristina Chipurici abordeaza un look de vara, compus din piese de un alb imaculat, croite din cele mai usoare si vaporoase materiale. Rock in Style sau All White... Tu ce preferi?

Laura Cosoi si Cristina Chipurici au acceptat invitatia celor de la Fashion Days de a intra in competitia celor mai hot tendinte ale verii. Alaturi de ele, alti sapte bloggeri au spus da provocarii. Radu Valcan, Andreea Ibacka, Alina Tanasa & Diana Enciu, Simona Tache, Adrian Ciubotaru, Alexandru Negrea sustin stilurile vestimentare alese.

Laura Cosoi

Cristina Chipurici

Rock in style, all white, print mania, glorious 60′, multilayering, sport chic, neon sau milkshake colors… Competitia se desfasoara pe SummerDays.ro pana la sfarsitul lunii august.

Foto: Alex Galmeanu

PUBLISHED ON 08.08.2012

more in Newsroom