EDITOR'S CHOICE

O intalnire cu Delfina Delettrez...

Mainile mele spun foarte multe despre mine, iar inelul este cea…

EDITOR'S CHOICE

Marion Cotillard’s denim choices

Denimul e, de obicei, printre primele alegeri cand vine vorba de…

EDITOR'S CHOICE

Joc de texturi

Jocul de texturi schimba impactul vizual pe care il are o…

EDITOR'S CHOICE

Cateva ganduri despre show-uri de...

Orice inceput de conversatie pe tema #SaptamanaModei imi declanseaza in minte…

INSPIRATIE

3 directii de explorat in...

Sansele de a ne schimba la 180 de grade stilul de…

HOT TREND

Jeansii, printre amintiri & tendinte

Jeansi pe corp, lejeri sau foarte largi, jeansi cu talie joasa…

INSPIRATIE

Cum prinde viata designul interior

Plantele in ghiveci dau viata designului interior, la propriu si la…

Hot Trend

Jeansii, printre amintiri & tendinte

Jeansi pe corp, lejeri sau foarte largi, jeansi cu talie joasa sau inalta, jeansi simpli sau decorati cu tot felul de elemente… Tendintele pentru toamna-iarna 2022/23 sunt destul de variate. Chiar daca accentul cade pe anumite modele pe care le vom vedea, probabil, din ce in ce mai des in perioada urmatoare, pare ca e la moda, mai mult ca oricand, sa porti ce iti place. In plus, noul si amintirile se impletesc cu usurinta. Fiecare inventar al tendintelor in moda e insotit de unul personal, compus din alegerile care mi-au conturat stilul vestimentar de-a lungul timpului. Nu e ceva planuit. Se intampla de la sine, cand anumite detalii de pe catwalk imi trezesc amintiri. Sunt mai multe piese vestimentare cu acest efect, dar jeansii par sa aiba o alarma super-eficienta pentru trezirea amintirilor. Printre motive e si faptul ca eu, una, nu renunt la ei in niciun anotimp. Asa ca, vrand-nevrand, se regasesc in multe amintiri. Cu toate ca vara ii port mai rar decat in restul anului, mai in gluma, mai in serios, traiesc o viata in jeansi. In inventarul personal despre care vorbeam, am trecut primii mei pantaloni din denim preferati, niste mom jeans al caror design imi place la fel de mult in continuare. Cu talia inalta si croiala lejera, ei pun estetica si confortul in ech...

Inapoi Inainte
Kristina Dragomir Artwear. Toamna-iarna 2014/15

Kristina Dragomir Artwear. Toamna-iarna 2014/15

“De cele mai multe ori cand doresc sa imprim o anumita stare palariei, sunt permanent captata de detaliile ce construiesc ansamblul”, spune Kristina Dragomir. Pentru realizarea colectiei toamna-iarna 2014/15, designerul a folosit detalii embosate, inspirate din cultura consumerista. Castile audio, urechile lui Mickey Mouse, masca lui Catwoman si coifurile cu aripi ale vikingilor sunt cateva dintre elementele interpretate de ea pentru a-si completa creatiile ce reconfigureaza palaria clasica.

Ideea de embosare a pornit de la arta africana a tatuajelor gravate pe piele, tehnica pe care designerul a adaptat-o pentru mediul ei de expresie. Concepute ca piese de arta purtabila, palariile se regasesc in portofoliul L’Eclaireur, unul dintre cele mai vechi şi renumite concept store-uri pariziene, si in Muzeul de Arta Contemporana din Chicago – MCAC.

Colectia este disponibila pe platformele on-line: kristinadragomir.com; whoyouare.com; leclaireur.com; thequeenstore.it si moleculef.com de unde se vor putea comanda si made-to-measure.

Credite colectie: Photo: Iulian Nan; Artistic direction: Marian Palie; Make-up: Alexandra Craescu; Model: Ivan Claudiu Vlad

PUBLISHED ON 19.11.2014

more in Fashion Etc