WE LIKE

Pictura baroca, inspiratie pentru Christian...

Campania colectiei Christian Dior pentru primavara-vara 2021 cuprinde o serie de…

EDITOR'S CHOICE

Un playlist muzical inspirat de...

Ma gandeam zilele trecute ca, in melodiile pe care le stiu,…

INSPIRATIE

10 tinute preferate din colectiile...

Designerii si-au lansat recent colectiile pre-fall 2021. Cand m-am uitat peste…

NEWS

Simone Rocha x H&M. O...

Simone Rocha este noul nume adaugat de H&M pe lista colaborarilor…

WE LIKE

Chanel N°5 campanii publicitare

Chanel N°5 este un parfum emblematic. Asa cum sunt si campaniile…

EDITOR'S CHOICE

Idei pentru decoratiuni, usor de...

Acasa inseamna confort si siguranta. Inseamna oamenii alaturi de care strang…

INSPIRATIE

Forever Love

M-am uitat zilele acestea intamplator la rochiile de mireasa pentru toamna…

Inspiratie

Melodii pentru care nu dau "skip" la genericul serialelor

In liceu, serile de duminica ii erau dedicate lui Ally McBeal. Alaturi de personajele usor de indragit, fiecare cu ciudateniile lui, de intamplarile personale si profesionale prin care treceau si poate si de nostalgia mea pentru acea perioada, mai este un lucru care face serialul sa ramana printre preferate: muzica. Daca la alte seriale nu tineam neaparat sa prind si genericul, in cazul lui Ally McBeal, imi doream sa urmaresc tot. De-a lungul celor cinci serii, au aparut ca invitati in diferite episoade muzicieni ca Al Green, Anastacia, Barry White, Elton John, Sting sau Tina Turner. Cu toate astea, un singur nume din industria muzicii este puternic asociat cu aceasta productie TV si anume: Vonda Shepard. Searchin' My Soul, melodia din generic, ii apartine, dar contributia ei muzicala nu se opreste aici. Shepard apare constant in film, ca muziciana in barul pe care personajele il frecventeaza dupa orele de munca. Multe dintre serialele pe care le urmaream in acei ani veneau in portii mici, de un episod pe saptamana, in contrast cu sesiunile actuale de binge-watching. Ce nu s-a schimbat in tot acest timp este faptul ca inca nu ma plictisesc usor de piesele cu care rezonez. Desi acum se poate sari usor peste generic pentru a intra direct in actiunea filmului, sunt teme muzica...

Inapoi Inainte
Kristina Dragomir Artwear. Toamna-iarna 2014/15

Kristina Dragomir Artwear. Toamna-iarna 2014/15

“De cele mai multe ori cand doresc sa imprim o anumita stare palariei, sunt permanent captata de detaliile ce construiesc ansamblul”, spune Kristina Dragomir. Pentru realizarea colectiei toamna-iarna 2014/15, designerul a folosit detalii embosate, inspirate din cultura consumerista. Castile audio, urechile lui Mickey Mouse, masca lui Catwoman si coifurile cu aripi ale vikingilor sunt cateva dintre elementele interpretate de ea pentru a-si completa creatiile ce reconfigureaza palaria clasica.

Ideea de embosare a pornit de la arta africana a tatuajelor gravate pe piele, tehnica pe care designerul a adaptat-o pentru mediul ei de expresie. Concepute ca piese de arta purtabila, palariile se regasesc in portofoliul L’Eclaireur, unul dintre cele mai vechi şi renumite concept store-uri pariziene, si in Muzeul de Arta Contemporana din Chicago – MCAC.

Colectia este disponibila pe platformele on-line: kristinadragomir.com; whoyouare.com; leclaireur.com; thequeenstore.it si moleculef.com de unde se vor putea comanda si made-to-measure.

Credite colectie: Photo: Iulian Nan; Artistic direction: Marian Palie; Make-up: Alexandra Craescu; Model: Ivan Claudiu Vlad

PUBLISHED ON 19.11.2014

more in Fashion Etc